Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

3846311741_2785827.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.9 (Build 855)

Dugme u sred ekrana? :d

Bilo bi zanimljivo, pogotovo sa amoledom da stoje nacrtani onscreen dugmići i nasloniš prst na virtuelno home dugme i iskoči home screen. Ali mi se čini da neće još to implementirati...

Ja još uvek mislim da će biti
Pisalo se o tome puno ali ne u zadnje vreme - možda bude iznenađenje jer realno ono nazad je s....
Moraš podići telefon da ga otkljucas- nezgodno

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Još je nezgodnije što nije ispod kamere, nego pored. Ko zna, možda ubace kod + serije fp u displej

To bi bio pun pogodak
Kako da skinem ovu Kendi temu nema je nigde
524bfc9122981dc4da8a2f4a9f4890b4.jpg

S7 EDGE

Poslednja izmena:
@dejan1001

Theme/search/flug pa imaš dole ponuđeno kendi samo u plavoj varijanti
Tema se originalno zove Kendi Black UI

Pozz

Poslednja izmena:
galaxy-s8-s8-plus-price-colors.jpg

S8 - 950$
S8+ - 1050$ only 64GB

Cene i boje [emoji1]
Ovim najviše profitiraju vlasnici i prodavci S7 edge, prvi jer ni blesavi nemaju razlog da doplate duplo kako bi kupili S8 ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)

Poslednja izmena:
Postavlja se pitanje oce li sa izlaskom S8 i S8+ padati cijena s7e.

Sent from my D6503 using Tapatalk

***... 950 manji model... Pa da su i za ovaj veci stavili tu cenu bilo bi mnogo.
I samo sto dolara razlika izmedju većeg i manjeg, to me cudi, dobro nisu roknuli ovaj veci na $1500.
Ja ne znam, bolje da moze da te odveze na mesec za ovu lovu.
Nece S7e jos dugo da pada sa cenom, bice situacija kao sa 6P, mogu samo da skoce cene. Tako da ko je planirao da kupuje S7 sad je trenutak ☺

Sent from OnePlus 3T

Šta "manji" 5.8" [emoji23]
Kod naših operatera ~ 170000 [emoji1]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)

Poslednja izmena:
Znaci dosle cene do soma dolara 🙂 Da kazes da taj uredjaj, koji je stalno s tobom i koji smo poceli da koristimo dosta vise i od desktop racunara, ne vredi toliko.. ni to nije tacno, bilo je mobilnih telefona od 500e i kad su tek nastali mobilni telefoni, a imali su mogucnost poziva poruka i zmijice.
Uporedis sta sve mozes sad da radis sa telefonom.. al opet, skoro isto to mozes i sa telefonima od 250 i 300.

Doslo i njihovih 5minuta ,plivanje u lovi 🙂 Steta sto je prosecna plata u srbiji i dalje 250e

@Boris Lozac Zadnjom rečenicom si sve rekao ☺

Sent from OnePlus 3T

Poslednja izmena:
Zato ce u S9 verzije da ugrade malo bolji-noviji Exynos, vece baterije uz podizanje cena za 100$ u proseku 🙂

Jedva cekam cene S8/Plus u CT, telenoru.. :d

dobro ovo su cene u ukrajini ,nema teorije da moze cista trransformacija na ostala trzista da se uradi. manji ce max biti 800$ u usa i 800e u eu (mislim max maxova)

Nije bas tako. Otkud onda Samsungu tolika prodaja, posebno S serije?
Nase trziste, u najmanju ruku, nije merodavno. 😉

Nazad
Vrh Dno