Promenom provajdera neces nista dobiti ako imas problem sa instalacijom do stana.Nema nekih novosti, proverio sam utičnicu, dobro je spojena. Internet danas nije pucao, ali je brzina 7/2. Zanimljivo je da se upload brzina nije smanjila. Broj ću zvati sutra, pošto treba da dođe neki tehničar, da vidim šta će on reći, koliko će koštati...
Ako se u slučaju promene kablova, stanje ne bude popravilo, zahtevaću raskid ugovora (jer mi je već dosadilo da se raspravljam sa tehničkom podrškom) , a i neću im plaćati net koji ne radi, samo što u tom slučaju ne znam kojeg provajdera bih izabrao.
Napisao sam da u slučaju promene kablova, problem ne bude otklonjen, promeniću provajdera.Promenom provajdera neces nista dobiti ako imas problem sa instalacijom do stana.
Ok, hvala.Telekom sad isključivo nabavlja VDSL modeme, drugar je na ADSL-u i imao je problem sa modemom, dobio je novi VDSL ZTE H267N pošto ima i BBTF liniju!
Jel moze neko da mi iscita ove parametre jel to okTreba mi pomoc ljudi.
Imam problem sa cestim pucanjem wifi mreze, tj nestane mi internet a imam wifi signal. I u stanu u sobi imam jako slab signal a udaljen je bukvalno 5 6 metara
![]()
Poslаto sа Lenovo A6020a46 uz pomoć Tаpаtokа
Jel moze neko da mi iscita ove parametre jel to ok
poslato sa Lenovo vibe K5 plus
Nisam, ako se dobro secam da he automatski tako nesto. Sad mibse desava da imam ok signal al nemam net. To mi pokazuje nekad i na laptopu konektovan al nema net
poslato sa Lenovo vibe K5 plus
Bukvalno odmah...Pozdrav,da li mi neko moze reci koliko treba proteći vremena odnosno dana da vam aktiviraju brzinu neta 50mb?Ja sam danas u prepodnevnim časovima potpisao ugovor i još uvek mi nije setovana brzina.Zvao sam korisnički centar žalio se,zvali me sa gradske centrale kažu da treba proteći par dana za setovanje!?Malo mi je to nelogično posto mi ugovor teče,potpisan na odredjenu brzinu a ja trenutno imam 5-6mb brzinu neta?
Gde na Dorcolu mogu da kupim kabl za fixni? Hitno.
Ja sam drugaru rekao da zove da mu promene ali su mu rekli da mora imati staticku IP adresu(+500 din), pa reko da proverim sa vama, recicu mu da zove ponovo, hvala.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari