Reče Luca da je 150MB otišlo na nešto za zvukSta li su napakovali u Superman 2.1 kad je ''tezak'' 2,7gb?
Drugi SIM je na 2G, mora se ručno prebacivati i onda se čeka 15ak sec ili više da se on zakači na novu mrežu.Jedno pitanje pošto mi je nešto nelogično: da li kod s7E dual -935fd radi jedan sim na 4G a drugi na 3G,ili je drugi na bednom 2G. Nema logike da je tako ali treba mi potvrda.Supruga ima meizu mx5 i bez problema su 4G/3G i u 2 sekunde se menja sa koje hoces da ti vuče net.Nemoguće da nije tako na 935fd ...ili je moguće?
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Meni je ivica smetala i iako je telefon izrazito lep sa njom, isto toliko je problem kada ga koristiš jednom rukom jer svaki čas pipkaš jednu od ivica.Jedno pitanje, imam Note 4, razmisljam o prelasku na S7E, pa me zanima od vas ko je presao da li mu smetaju zakrivljene ivice, nakon npr N5 ili N4. Malo sam ga probao u mtsu, ali mi je bio malo cudan zbog zakrivljenja, da li se brzo naviknete na to? Vidim jedan clan je na prethodnoj strani napisao da ga je prodao zbog toga.
A ako flash-ujem SEE MM(6.0.1) da li cu kasnije dobiti OTA na N(7.0) za moj MNE ili za flesovani SEE?Bilo koji.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Razmisljam o kupovini s7,pa me zanima sta imate da mi kazete o touchwizu,koliko je se popravio,kako radi,posebno ina novom updateu,prelazim sa Nexusa,pa me zanima vase iskustvo sa ovim telefonom
+100000000Ja ne znam sto se opterecujete sa CSC-om. Kakav god da je, telefon ce vam normalno raditi bio to Turkmekistan, Dzibuti ili Srbija.
Pazi ovo - ja nisam primetio
http://www.phonearena.com/news/Bad-...-Edge-after-Android-7.0-Nougat-update_id90859
S7 EDGE
Dobice i direkt na 7.0 BTU csc ako prelazi sa nekog csca koji nije u toj grupi (kao sto sam ja sa Mađarskog).Ok, i šta ta aplikacija konkretno radi i čemu služi?
Što se CSC tiče, uvek postoji mogućnost vraćanja, samo treba naći koji konkretno rom treba flešovati da bi se dobio željeni CSC. Evo i primera. Sada ako neko flešuje 7.0 BTU, neće dobiti BTU CSC već jedan od ostalih ponuđenih, obično XEO, XEF ili DBT. Sa druge strane, ako flešuje decembarski 6.0.1 BTU, dobija BTU CSC i onda radi OTA na 7.0. Pitanje je samo koji od ponuđenih treba flešovati da bi se dobio inicijalni CSC (većina nas je bila na SEE), možda novembar ili ko zna koji je toga. U svakom slučaju, sve dok se držite oficijelnih romova i dok ne budete rutovali telefon, imaćete garanciju i dobijaćete OTA za CSC koji vam je trenutno u telefonu.
Ja sam kao strpljiv ali bice izgleda promene CSC-a baš zbog update-a.... Flash na 6.0.1 BTU pa onda OTA na 7.0Kad će više OTA bre, baš su smarači što ne puštaju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari