https://photos.google.com/share/AF1...?key=QTZQMFU4QWwySjROaDRtMzUzbTVOQm1uRjc2NUtR
Za mene najbolja tema AllBacksBlack ,pravljena za MM ,ali radi i na nougat.
Za mene najbolja tema AllBacksBlack ,pravljena za MM ,ali radi i na nougat.
Savršena, prvo što sam uradio kada sam instalirao N je bilo stavljanje ove teme! Posebno je settings extra sadaE nek smo dočekali Simple Black (AOD), zamalo da se vratim na M zbog nje..
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Evo na 69h up...device maintenance pokazuje 84/100 al nisam hteo da radim optimizeMože li neko da baci ss running I cached service kome je mob na android 7 i kome je up time makar 20h ?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ja je koristim vec duze vreme. Odlična tema [emoji6]Imas i dobru crnu temu zove se samo Black, ima crvene linije na wallpaperu, istaknuti detalji su crvene boje.. veoma lagana..Pogledajte prilog 221349Pogledajte prilog 221350
Trenutno je najbolji Android telefon, eto šta se desiloNemam nameru da trolujem, ali citajuci teme naletim na ovu i skontam da je svaki post o rootu, flesovanju roma, kernela sta vec. Vise price o tome nego na nexus temama.. Sta se desilo korisnicima samsunga ?
Sent from my Pixel using Tapatalk
Baš naprotiv. Nexusa je oduvek bilo lakše maltretirati od drugih telefona. Pa kod Samsunga imaš Knox, okini ga, ode garancija, a kod Nexusa radi šta hoćeš.Izgleda da jesi.![]()
Nexus ti je ono sipas i ne mislis, ovo ostalo moras ili da rutujes i flesujes ili nabodes firmware koji radi ok. Za S7 je to decembarski (prodao sam mob pre Nugata) na kome nema curenja baterije niti vecih problema sa lagovima.
Sent from my SM-N920K using Tapatalk
Nismo se razumeli. Jeste Nexus najbezbolniji za cackanje ali nije neophodno jer stock rom radi odlicno. Sto kod Samsunga vrlo cesto nije slucaj.![]()
Sent from my SM-N920K using Tapatalk
Zanimljivo da nije izasao za emirate, barem kod meneBilo je vec SSova danas, trebalo bi da su dobili svi koji su na Nougatu.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ja dobio i još par članovaJel netko danas dobio update?![]()
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Znači koristio si telefon 2 meseca i pričaš kako baterija ne curi samo na decembarskom?! Da li si svestan šta pišeš?! Pa čoveče sprdaju se sa tobom na najmanje 3 foruma...
Mislio sam da si se uozbiljio, ali avaj... Da ne dužimo, nema poente...
Jedino oko čega mogu da se složim sa tobom jeste vanila android i iskustvo na istom u smislu koliko glatko radi, ali samo dok je kao takav u telefonu, sve mimo toga je pod velikim znakom pitanja.
Naravno da nema pojma šta piše - u svakoj temi je mirodjija
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Da li je moguce da u svakoj temi mora da postoji neko ovakav koji mora po svaku cenu da opravda kupovinu?Znači koristio si telefon 2 meseca i pričaš kako baterija ne curi samo na decembarskom?! Da li si svestan šta pišeš?! Pa čoveče sprdaju se sa tobom na najmanje 3 foruma...
Mislio sam da si se uozbiljio, ali avaj... Da ne dužimo, nema poente...
Jedino oko čega mogu da se složim sa tobom jeste vanila android i iskustvo na istom u smislu koliko glatko radi, ali samo dok je kao takav u telefonu, sve mimo toga je pod velikim znakom pitanja.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari