Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Evo sta se meni desava sa internetom na telefonu. Inace paket je 20mb 1100din.
Ukljucim aplikaciju ookla speedtest i on izmeri brzinu od celih 2mb, na istom tom telefonu ukljucim live stream 1080p na Youtubu i radi bez seckanja sto sa 2mb nije moguce. Isto se desava da testiram na telefonu i on mi izbaci 7-8, 9 mb i odmah ukljucim kompjuter koji mi izmeri punu brzinu od 20mb, opet ukljucim proveru na telefonu i on pokaze 20mb.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Jagodinci kako vam danas radi net? Meni nesto zeza al ne znam dal je do komsija koji se kace na moj net ili do samog provajdera.

Ma dao sam jednom komsiji moju sifru s tim sto on ne koristi net non stop vec samo kad dodje kuci iz Bg-a a s obzirom da net steka svako malo tj ne nestane ali sporije radi mislim da je ipak do provajdera.

bas to govori da je do njega. Promeni sifru na 15 min pa probaj, ako steka i dalje, onda je do provajdera

Stekalo ceo dan i sa promenjenom sifrom a veceras je ok.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Da li neko zna, da li ce pustiti nesto iz novog RTS PAKETA ?

RTS 24/7 – Informativni program
RTS Drama – Filmski i serijski program
RTS Trezor – Arhivski program
RTS Muzika – Muzička televizija
RTS Život – Porodični kanal
RTS Kolo – Muzički i dokumentarni kanal
RTS Poletarac
RTS VoD i sVoD
RTS Slušaonica

RTS Poletarac
RTS VoD i sVoD
RTS Slušaonica

Jojj kakv je to paket ahahaha cuo sam da od maja krece zakljucavanje kanali i podela kanala po paketima.

RTS Poletarac
RTS VoD i sVoD
RTS Slušaonica
Ne dao Bog. Ni Sotona.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Kada ce kopernikus povecati internet brzine,jer za ovim sto nudi sbb mnogo kasni jedino ih sa cenom prate u korak.Smesno je sta nam rade,po forumu se pominju paketi novi risiveri moduli sa karticama,kodiranje signala od aprila pa sad od skora od maja,a od nadleznih iz kopernikusa nista.Zvanicni sajt nula,info kanal nista ali zato je cena konkurentna.

Pa što ne pređeš kod SBB-a?

Послато са MI MAX

Zato sto njihova mreza ne prolazi kroz moju ulicu! A ti si zadovoljan odnosom ponuda cena ili radis u kopernikusu?

Verujem da bi Mata odmah prešao, da može...

A što se tiče RTS paketa, pa valjda su RTS-ovi tematski kanali kvalitetniji od skoro uvedenog Happy Kupleraja. I to duplog.

Zato sto njihova mreza ne prolazi kroz moju ulicu! A ti si zadovoljan odnosom ponuda cena ili radis u kopernikusu?
Misliš da u Kopernikusu ne znaju da nemaš drugi izbor? Zato je tako kako je. Inače sam na Totalu.

Послато са MI MAX

Mato, dugo se nisi žalio, dosadili hd kanali :D

A i narodni heroj "ukradi signal" velja je tu. Već sam se zabrinuo gde ste, bez vas tema nije zanimljiva :D

Nego, šta kažu stručnjaci, kada će početi sa kodiranjem?

Sent from "Alcatel OT Easy db"

Tesko da mogu da dosade 3 hd kanala na kojima sam im beskrajno zahvalan! Pa posto smo ja i Velja izgleda ovde nepozeljni sa kritikama i problemima,sto se mene tice ja vam ostavljam forum za hvaljenje novim kanalima i novim frekvencijama a nama neka ostane ovako kako jeste.

Mani te se prepucavanja dzaba, nekome ova ponuda i cena odgovaraju, a nekome ne... Tako ce biti uvek ma koliko ponuda bila dobra ili losa...

Nego ima li neko neki info oko povecanja brzine neta?? Apangel napomenuo nesto pre par stranica, ali nista vise od toga...

Zasto tolika frka oko povecanja brzine net-a
Zar nije dovoljno 20 ili 30 megabita???
Svaki film moze svako da skine za 10 - 15 min, ako ostavimo u toku noci, mozemo i 20 i vise filmova da skinemo.
Nisam neki kontras, ali realno, izmedju 20-30 ili ako povecaju na 50, 99.99% ljudi to nece ni primetiti, jer je za sve sto se otvara i gleda, ova brzina i vise nego dovoljna.
Ako imas dobru masinu, bolje ce ti raditi 20 mega na njoj, nego 100 na nekoj drugoj

Isao da odnesem uplatnicu, raspitao se, nece biti skoro novih ponuda sto se tice neta.

Послато са du_oneplus3 уз помоћ Тапатока

Vece brzine su potrebne samo za 4k stream, recimo za netfiix je potrebno oko 25mb da bi se normalno gledalo. Meni bi vise odgovaralo kad bi duplirali upload...

Sent from my One using Tapatalk

Pa kad mogu ostali da povecaju sto mi da ostanemo uskraceni... Takodje kao i mnogima nije mi problem download, pa tako ocekujem da ako povecaju net pakete da cemo dobiti bar malo tog famoznog uploada.

https://www.mobdro.com Evo ako nam blokiraju arene i sk u basic paketu. Sve radi.
Screenshot_20170208-201459.pngScreenshot_20170208-201502.pngScreenshot_20170208-201508.png

Послато са du_oneplus3 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
@bericrasa, mnogo ti je maliciozan taj sajt druže.

Na Prvoj World nema signala, na drugom forumu pišu da je na SBB-u i Totalu izbačena...

Na digitalnom Pink Premiumu od juče piše da nema CI modula.

Nazad
Vrh Dno