Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li neko zna widget za brzo biranje, koji podržava dual sim? Poenta je da mogu da izvučem telefone koje najčešće zovem i stavim ih na ekran, klikom da se prikaže meni gde mogu da izaberem sa koje kartice da obavim poziv.
Ovaj widget koji radi besprekorno sam fabrički imao u nekom starom dual sim Samsungu, na Note4 Duos sam koristio "Desktop Contacts" widget koji mi ne radi na Mate9. Probao sam tonu drugih, ili prikažu samo favorite(nemam mogućnost izbora, dodavanja i brisanja) ili automatski zovu sa podrazumevane sim kartice.

Najbolji mail client za Android? Outlook zna da zabaguje, nisam nešto oduševljen. Primam i šaljem brdo mailova tokom dana tako da mi je ovo jako bitno, ne mora biti ni free.

Sent From My Galaxy S7

Nine

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

Da li postoji neka app za Volume koja ima vise koraka pjacavanja i smanjivanja. Sistemski koliko sam skontao ide u koracima od 14%. Bar mi tako pokazuje Volume+.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Najbolji mail client za Android? Outlook zna da zabaguje, nisam nešto oduševljen. Primam i šaljem brdo mailova tokom dana tako da mi je ovo jako bitno, ne mora biti ni free.

Sent From My Galaxy S7
mail.ru ima odličnu app ništa preterano ali stabilno radi.... free je.

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Da li postoji neka app za Volume koja ima vise koraka pjacavanja i smanjivanja. Sistemski koliko sam skontao ide u koracima od 14%. Bar mi tako pokazuje Volume+.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ne može aplikacija da radi te system-based stvari koliko znam, čini mi se da ima xposed modul za to.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Šta koristite za mp3 download, a da nema veze sa youtube? Audiograbber je bio odličan, ali ne funkcioniše od pre jedno mesec, dva....

Za email ja koristim Aqua Mail. Postoji besplatna verzija sa ogranicene maksimalno dve email adrese, ja koristim Pro. Najbolje mi se pokazala od svih programa koje sam probao. Ima jako mnogo opcija za podesavanje izgleda i svacega...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Sent From My Galaxy S7

K-9 Mail - nije fensi šmensi, ali prvobaj prvo ovu.
Aqua Mail
Email TypeApp
myMail

Poslednja izmena:
Препорука за TypeApp mail!
Користим овај програм пар месеци, немам замерке. 6 мејл адреса нон стоп.

TypeApp sam i ja preporučio, odnsono Email TypeApp, treba da izabere neku koja mu najviše odgovara. Ali sam sa razlogom stavio prvu K-9 Mail, probajte.

Jel vam rade prevodi u Showbox-u? Meni za sve izbacuje ovo...
a7e775ae1e009fc295549bd4266883b4.jpg

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

U poverenju ti kaže da pređeš na terrarium :)

A što ne koristite Gmail? Jeli ima sada neki problem sa njim ili su drugi razlozi?

Force close-je nekom Google Music od poslednjeg updatea?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Može neki youtube download-er u MP3 formatu a da nije onaj Y shit od apk ?

Hvala. Skinuo sam neki gettube sa xda ,odradio je posao :)

Ja sam to posle roota ubio i stavio Aqua Mail, besprekorna je

Tapatalk 6.4.7(Build 853)

Nazad
Vrh Dno