Ma propas' nek izgore...Ovo je uzas. 2 februar a nije stigao OTA za S7 edge duos. Nikad se nece promeniti ovi u Sljamsungu
☆S7 edge☆
+1Dobro, i ja čekam update, ali se takođe i pitam šta je toliko neophodno za rad telefona da mora momentalno da stigne update???
Sent from S7
+1Dobro, i ja čekam update, ali se takođe i pitam šta je toliko neophodno za rad telefona da mora momentalno da stigne update???
Sent from S7
+1Pa nije neophodno ali deluje neozbiljno, milion beta verzija, milion najava, final verzija postoji mesec dana i ljudi hoce da budu up to date a oni pustaju na kasikicu...
Nemoguće, za koje je tržište?Ovo je uzas. 2 februar a nije stigao OTA za S7 edge duos. Nikad se nece promeniti ovi u Sljamsungu
☆S7 edge☆
Pretpostavimo recimo da i tvoja mama ima isti ovaj telefon. Da li bi se ona nerviralo što nije dobila N, da li bi uopšte znala o čemu drvite ovde?Pa nije neophodno ali deluje neozbiljno, milion beta verzija, milion najava, final verzija postoji mesec dana i ljudi hoce da budu up to date a oni pustaju na kasikicu...
Nemoguće, za koje je tržište?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Hahaha haha stigao i update a nekima nije kao ni meni na uplate na Nhttps://www.sammobile.com/2017/02/0...its-way-to-the-nougat-powered-galaxy-s7-edge/
Šta im je sad ovo
S7 EDGE
Jesi ti flesovao Home CSC?Nemam pojma, meni nije stigao taj apdejt, a na BTU sam...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Kod mene stigao taj fixhttps://www.sammobile.com/2017/02/0...its-way-to-the-nougat-powered-galaxy-s7-edge/
Šta im je sad ovo
S7 EDGE
Sinoc sam majki podesavao neke stvari na 7ci. Pa ono je živi horor, neću da ulazim u to koliko je IOS glupo napravljen ili ja ne znam neke stvari, tj prečice , ali slažem se sa tobom ekran je ništa spec. Gledam tel i ne znam ko bi mogao da da tolike pare za malo parče lima.Sad sam uzeo iphone 7 da malo probam i to i zbog redovnog updejta ali vec vidim da necu docekati ni jedan jer je pitanje koliko cu DANA moci jos da trpim ovaj ekran iz 2008 godine. Vise ni pare ne pomazu kad su to sve ludaci.
Pa majka tvoja je kupila koliko sam shvatio - sreća pa si ti na ćaleta [emoji1] [emoji1]Sinoc sam majki podesavao neke stvari na 7ci. Pa ono je živi horor, neću da ulazim u to koliko je IOS glupo napravljen ili ja ne znam neke stvari, tj prečice , ali slažem se sa tobom ekran je ništa spec. Gledam tel i ne znam ko bi mogao da da tolike pare za malo parče lima.
Ps. Dobila ga je majka na poklon
Sent from my D6503 using Tapatalk
Da da izvini prekide me poziv pa nisam pročitao [emoji1]Hahaha pogledaj bolje sto sam napisao. Zadnju rečenicu
Sent from my D6503 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari