D
Deleted member 46590
Guest
To je bojka već na nekoliko poslednjih build-ova mada je kod mene radilo. Prveri network pa ćeš videti dali skida ili ne.
Kad izađe 1704, tj. u aprilu 2017. :d
Ja sam mislio da Windows 10 RS2 izlazi u martu 2017 (tj. Win 10 RS2 1703), izgleda da nisam u pravu?
Windows 10 Store pitanje: Zašto ne postoje besplatni programi u Windows prodavnici i tako budu povezani sa nalogom, nakon reinstalacije kada se prijavite na MS nalog automatski instalira programe koje ste imali pre reinstalacije? Vidim da nema većine programa kao što su AIMP, FastStone, MPC-HC/BE, SyncToy, Revo... Deezer ima/Spotify nema itd.
U Windows Store-u su trenutno samo Metro aplikacije. Plan im je da u Store ubace i Win32 aplikacije, ali to jako sporo ide.
Nije tačno, već ima Win32 aplikacija. Isključivo od developera zavisi što nema još.
https://mspoweruser.com/developers-can-now-publish-win32-apps-to-the-windows-store/
47 -25, u korist W7... analiza nije potrebna jer brojke sve govore![]()
kad bi se gledao broj korisnika koka-kola je bolje piće od mleka...
nije sve u broju korisnika, windows10 je novi votergejt obamine administracije, za koji niko neće da odgovara. i to je najveći problem.
(naravno, korisnicima fejsbuka to uopšte ne smeta, a takvih je naravno mnogo.)
navikavanje naroda na neprekidan nadzor. ispiranje mozga.
a uz to i ne radi...
druže, kako bi bilo da tebi neko odreže tri santimetra domalog prsta "u cilju globalizacije" ?!
moje vlasništvo je MOJE vlasništvo, moj bankovni konto je MOJA stvar i nikakvi i ničiji ciljevi nemaju sa mnom ama baš nikakve veze.
I to može da se promeni samo ako ja pristanem na to, (čitaj - fejsbuk, google account, paypal... windows 10, potpis krvlju)
Globalizacija je nešto zbog čega treba da ostanem bez privatne svojine, pa i bez intime ???
-I mom dedi su to nudili... samo što su to tad zvali komunizam.
Meni nikako nece da prode instalalacija 15025 preko windows updatea cak sam probao i skino ISO fajl on zakuca na 11% i tu stoji nepomera se vise od sat vremena.
Odradio to vec par puta ali uvek izbaci neki error.
...ja te razumem ali win 10 je besplatan...
Gde je besplatan?
i još nešto pride.
i još nešto pride.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari