Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Capture.JPG

bukvalno kao nov. . . napomenuo bih samo da ima prilikom slikanja sa skroz izbacenim zumom bledu flekicu koja se vidi samo ako je na fotografiji svetla podloga. . . nije ni vredno pomena . . . naravno

car.

Izvinite, ako ste već tako svemoćni, zašto ne upotrebite te mogućnosti na ove prevarante sa KP?

Kao sto rekoh zato sto ih boli uvo, sluzbe kod nas su u velikoj meri kriminalizovane a i ceo sistem je herarhijski tako da ako ti je sef nevaljao samim tim i ti radis nevaljale stvari za sefa(i ako mozda mislis da radis dobro)... Moja drugarica je bukvalno pre 10god izgubila telefon, okrenula tatu on neki baca, nasli joj telefon u Hrvatskoj i doneli korz nedelju dana. Droga "mau mau" ili "suger" kako su je krstili na ulici, ljudi se skidali sa heroina i navlacili se na nju, al realno to je nesto iz kineske kuhinje ko kristal meth pa luduju, to nije odgovaralo sluzbama ,glupi narkomani prave mnogo vise problema a i to verovatno i nije dolazilo preko njihovih ljudi, pljas kroz nedelju dana nema u celoj Srbiji vise tog smeca, i onda ti kazu da je nemogu da suzbiju drogu(plus u to vreme taj "suger" nije ni bio na listi zabranjenih supstanci). Najveci bonus je drogirane ovce je mnogo lakse sisati nego obicne ovce :)

Prate oni i spijuniraju razne glave po srbiji, gledaju da ih ucenjuju da imaju kontrolu, malo nevaljale slicice, malo ovo malo ono, mislim rade oni svoj posao kao sto politicari rade za narod xD

^nadomak Beograda :) za ovo bi mogle pasti ozbiljne tužbe, zloupotreba tuđe firme.

Jedno vrlo interesantno iskustvo od danas:
Prodajem telefon za 280e fiksno sa naznakom da moze zamena za neki drugi.
Javlja se covek sa telefonom koji prodaje za 250e ali u zameni je on 300e i ja njemu trebam da doplatim 20e.. :D

Najbolji je ovaj sa Alti(s) i Kimtec(h). Kakav kralj.:D

Znaci, gde god se okrenes, sve sam prevarant.

Poslednja izmena:
Javlja se covek sa telefonom koji prodaje za 250e ali u zameni je on 300e i ja njemu trebam da doplatim 20e.. :D

Genijalno. Podseća me na seriju Mućke :D

Komotno si se trebao nadovezati na pricu da je vrednost tvog u zameni 350. [emoji1]

Ovo me je podsetilo na neku epizodu Prvog servisa kada je dosao pop da opravi far, a jos ovi njemu doplatili jer im je osvestao servis a kada dodje vreme dobice popust na "tastu". [emoji1]

Pitao ga ali ne odgovara

Sent from my Lenovo K53a48 using Tapatalk
Edit.Odgovorio,nemoze licno,samo narucivanje[emoji12]

Poslednja izmena:
Cuo sam se sa ovim telefonom ,preko ovog tripleclicks.com se narucuje a on kao ima neki procenat, izgleda da je covek naivniji nego sto sam pretpostavio,vidim sad i oglas obrisao ali jos uvek ima onaj za iphone 7

Poslednja izmena:
da, platio sam dolar i po na aliju i crkao je posle 4 punjenja
doduse moj je bio sa lightning nastavkom za iphone

Meni ti prodavci što dovlače sa alija pa prodaju po 10 puta većoj ceni služe samo da mi pomognu šta korisno može da se naruči iz Kine. :d

Jesam ja, identičan, uzeo sam ga za tablet. Praktična stvar ali dosta sporije puni od fabričkog, nisam merio kolika mu je propusna moć tačno ali mi je nepraktično bilo jer mi je s'vremena na vreme trebalo brže punjenje pa sam se hebavao da vadim taj deo što ide u micro usb port da bih mogao da uključim normalan kabal.

ovaj moj je punio brzo, ali je crkao

isti takav primerak koji sam ja kupio za $1.5, sam vidjao za 2700 din ovde

pisao sam ja vec ovde na forumu da je los kabl

edit: nekim cudom kabl radi, ali samo kada se utakne u racunar, dok u adapterima za struju ne radi
mada i u racunaru malo radi, malo ne... ugl los proizvod

Poslednja izmena:
Na koji način da izvuče procenat?
Zar to nije preniska cena za iphone 7 32gb?

Jeste i izmasira te za ove pare kad odeš po telefon, ručak skuva...ma daj molim te, ovakve oglase ili prijaviti ili se praviti da ne postoje.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno