Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Nije loše za prvi ciklus punjenje. S7, Nougat BTU, no root Screenshot_20170130-001249.pngScreenshot_20170130-001303.png

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ne odgovorio sam čoveku koji je pitao ,pošto je on na 1.19
I dalje se ne razumemo ko kanda. ;)

@R-GTI Isti je firmware za obican edge i duos tako da mozes da dl bez problema i sa sammobile i sa ranije navedenih sajtova koji imaju dosta bolje upload brzine.

Poslednja izmena:
Hteo sam da dl firmware UK verziju sa sammobile i da flesnem,ali kada pretisnem na dl nista se ne desava...
Jel je moguce da su i ovo zabranili? [emoji52]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
0a7edf73a913d4812049c7d2ebb2d23a.jpg

99e6064c82b5b1bb923ac6ad23e1af96.jpg

Pomagajte :(

Izvini ali sta ovde treba da se pomaze?

Telefon ti radi skoro 2 dana pa sta ocekujete ljudi da SOT bude 10h i 72h standby od jednog punjenja

I još imaš fejs i raspali mesendzer :)

Jutros nadogradnja, sada je verzija:
image.png

Koje su novine da li neko zna?

Poslednja izmena:
Jutros nadogradnja, sada je verzija:
image.png

Koje su novine da li neko zna?
9e1315131e54f943f284e0bde3ed9bad.jpg

Kod mene je ubaceno da se prikazuju obavestenja iz aplikacija, a jutros primetih sa mogu i pesme da se prebacuju kad se slusa muzika bez paljenja ekrana sto je vrlo korisno [emoji4]

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Da nije to novija verzija za v7?

hmm, ovo mu i nije katastrofalno lose za sot s obzirom da je skoro 48 sati na fonu,meni je nakon prvog punjenja izvukao pet i po sati na super manu nougat,(super stock karnel ),to mora bolje, al sta je tu je....inace bio sam pola vremena na 4g a pola na wifi,doduse imam par app koji koriste lokaciju a ona zdere bat,inace i meni nekad pobrljavi pa dosta trosi bateriju u screen offu,sve se mislim da je do AODispeya ali nije :)Screenshot_20170130-023444.pngScreenshot_20170130-023454.pngScreenshot_20170130-023536.png

Poslednja izmena:
MEni je endomondo pravio ogroman wake up time. Probaj da obrises isti za pocetak.

Buduci da imam placenu apk, ne bih je bas brisao, al' taj problem je resen.
Izgasio sam google history, gps skeniranje i jos par stvari kojih sam mogao da se setim, kao i disable par apk, ali zaista imam ocajan battery life.

U toku sna, za nekih 7h skine otprilike 9-10%, sto je zaista mnogo.

Zašto na zeninom S6 edge ima toliko dostupnih csc kodova a kod mene nema?
Screenshot_20170130-185053.png20170130_185030.jpg

S7 EDGE

Zato što je njen CSC zapravo ono što zovu "multi" CSC tj za čitav region, a tvoj je verovatno za neku konkretnu državu.

Zato što je njen CSC zapravo ono što zovu "multi" CSC tj za čitav region, a tvoj je verovatno za neku konkretnu državu.

Moj je Švajcarac
Dosadilo mi da čekam N pa hoću da flesujem pa me zbunilo
Da zveknem ovaj UK?

S7 EDGE

I kod mene multi. Ima li to neke prednosti/mane?

Prilozi

• Screenshot (30.01.2017. 19.11.31).png
    Screenshot (30.01.2017. 19.11.31).png
    184.1 KB · Pregleda: 107
Nema prednosti, a ni mane. Očigledno da nema pravila kod Samsunga... Nekada su ovi što su multi tj za čitave regione dobijali prvi, ali sada to više nije slučaj.

@dejan1001, možeš slobodno. Jedini uradi bekap, obrisaće ti sve kad promeniš CSC na BTU.

Nema prednosti, a ni mane. Očigledno da nema pravila kod Samsunga... Nekada su ovi što su multi tj za čitave regione dobijali prvi, ali sada to više nije slučaj.

@dejan1001, možeš slobodno. Jedini uradi bekap, obrisaće ti sve kad promeniš CSC na BTU.

Uradicu backup svakako - nego sam hteo da proverim dali mogu taj da flesujem
Posle ću da vratim ovaj CSC kad izađe N za njega pa ću onda OTA
Jel taj UK radi kako treba jel ima nekih bagova?
Ajd ko je stavio nek javi

S7 EDGE

Ne čačkaj ništa kad ti sve lepo radi Dejane :p

Kad flešuješ, umesto toga BTU CSC stavi tvoj HOME CSC i neće se promeniti. Kasnije ćeš opet morati da flešuješ kad stigne za tvoj CSC, ali to je manja briga.
Nugat radi lepo, kod mene nije bilo problema, a stavio sam ga onaj prvi dan kada je izašao.

Kad flešuješ, umesto toga BTU CSC stavi tvoj HOME CSC i neće se promeniti. Kasnije ćeš opet morati da flešuješ kad stigne za tvoj CSC, ali to je manja briga.
Nugat radi lepo, kod mene nije bilo problema, a stavio sam ga onaj prvi dan kada je izašao.

Ako sam dobro shvatio YT tutorial, ako staviš home Csc, zapravo ne radiš factory reset već upgrade.

Nazad
Vrh Dno