g.paganini
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.01.2011
- Poena
- 170
A gde skinuti Nugat za duos? Na Sammobile nema
☆S7 edge☆
I dalje se ne razumemo ko kanda.Ne odgovorio sam čoveku koji je pitao ,pošto je on na 1.19
Već sam skinuo na pcA sto ne bi odmah skinuo u telefon?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Isti su romovi za F i FD (1 i 2 sim verzije), barem official verzijeSkini Phone Info app I tamo ti sve piše
S7 EDGE
Jutros nadogradnja, sada je verzija:
![]()
Koje su novine da li neko zna?
![]()
![]()
Pomagajte
Jeste, mislio sam da si i ti na 7.0Da nije to novija verzija za v7?
MEni je endomondo pravio ogroman wake up time. Probaj da obrises isti za pocetak.
Moj je ŠvajcaracZato što je njen CSC zapravo ono što zovu "multi" CSC tj za čitav region, a tvoj je verovatno za neku konkretnu državu.
Uradicu backup svakako - nego sam hteo da proverim dali mogu taj da flesujemNema prednosti, a ni mane. Očigledno da nema pravila kod Samsunga... Nekada su ovi što su multi tj za čitave regione dobijali prvi, ali sada to više nije slučaj.
@dejan1001, možeš slobodno. Jedini uradi bekap, obrisaće ti sve kad promeniš CSC na BTU.
Dosadilo mi da čekam [emoji1]Ne čačkaj ništa kad ti sve lepo radi Dejane![]()
Ja sam na S7 flešnuo BTU, u phone info mi je CSC i dalje DBT, koji je bio i kad sam ga kupio.Dosadilo mi da čekam [emoji1]
S7 EDGE
Radi sve ok?Ja sam na S7 flešnuo BTU, u phone info mi je CSC i dalje DBT, koji je bio i kad sam ga kupio.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ne vidim ništa sumnjivo... Ako ima nešto na šta bih trebao da obratim pažnju, reci.Radi sve ok?
S7 EDGE
Ako sam dobro shvatio YT tutorial, ako staviš home Csc, zapravo ne radiš factory reset već upgrade.Kad flešuješ, umesto toga BTU CSC stavi tvoj HOME CSC i neće se promeniti. Kasnije ćeš opet morati da flešuješ kad stigne za tvoj CSC, ali to je manja briga.
Nugat radi lepo, kod mene nije bilo problema, a stavio sam ga onaj prvi dan kada je izašao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari