Šta je novo?

Xiaomi Mi Max

Odlican i nije veliki, bar ne kad dugo koristis 5.5".

Koliko si platio carinu?

Gledam i ja nesto ovaj mob. Jedino me plasi kamera. Niko konkretno da napise ili uporedi. Sad imam Flex 2 i kamera mi je skroz ok. Moze li neko da uporedi kamere predhodnih telefona sa ovom, cisto da steknem neki utisak.

Ovo je iz g4 teme...

QUOTE=Kovac;4954555]Ja sam bio prezadovoljan sa G4 - ali me baterija ubijala .. u poslednje vreme nije bilo šanse da mi izgura 1 dan .. sad 2 do 3 dana - sve uključeno .. kamera je mnogo lošija nego kod G4 - ali ne možeš sve da imaš .. sve ostalo je egal - bar za mene .. Preporuka

Sent from my MI MAX using Tapatalk[/QUOTE]

I ja gledam da predjem sa G3 ali me koci malo ta kamera u odluci...

Poslednja izmena:
Ja sam ss l930 presao na mi max. Kamera je prosecna, svakako losija od l930 ali nije ni toliko losa. Ja se nisam ni jednog trena pokajao. Baterija je stvarno ubica

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Postavicu par slika uradjenih sa Flex 2. Prvih par komada su u idealnim uslovima, predzadnje dve su u zatvorenom prostoru i po mraku (sve bez blica)
Ajde ako nije problem da se odradi neka paralela.
Inace, imao sam i ja lumiu 1520 (ista kamera kao i na l930) i flex 2 mi je se skroz ok. Nisam primetio bas neke ekstremne razlike izmedju l1520 i flex 2, koje bi me odvratile od kupovine flex-a.

Pa sigurno je bolja kamera na flexu. Tu govora nema

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kamera mi vise nije prioritet. Ako ti se svidja, naruci

Evo uporedjenja l930 vs mi max
Nocu se vidi koliko je neka kamera "jaka"
Mi mac ne moze da parira optički nikako i tu se prica zavrsava

L930 danju

L930 nocu

Mi max danju

Ok, hvala na primerima. Kamera je daleko ispod proseka. Verovatno je neka genericka-kineska. Cudi me da ne stave neku staru sony-jevu, kao sto je to u Flex-u, recimo.

Ok, hvala na primerima. Kamera je daleko ispod proseka. Verovatno je neka genericka-kineska. Cudi me da ne stave neku staru sony-jevu, kao sto je to u Flex-u, recimo.
Sony nije poznat po kamerama, bar ja nisam video neku da valja na njihovom telefonu. Poznati su po cipovima u kameri, siguran sam 100% da i xiaomi ima taj cip, ali nije sve do njega.

Stigla maska
8690e41b427e6b677e98e77d8f26f8c8.jpg

Lepa maska imam istu samo crnu, jedina mana je sto nepotrebno povecava dimenzije telefona.

Mene nervira sto se ne lepi najbolje za ivice, mislim na tu kozuru nazad

Sony nije poznat po kamerama, a vecina telefona nosi Sony kameru? :)
Verovatno je senzor los na ovom fonu. Bas sam gledao sinoc mi5s i xiaomi ima sasvim korektan sw

Sony chip, ne kameru socivo, ne motoric ne kuciste, samo cip. Moj Nikon d80 ima sony cip, to je jedino sto je od sony. Ostalo je nikon, ok sad?

Danas mi stigao telefon na kome nisu svetleli dugmici pa sam isti vratio i narucio od drugog prodavca. Jel su dovoljno svetli dugmici?

Danju se skoro ne primećuju da svetle, noću je ok. I ja sam mislio da ne radi svetlo.

Послато са MI MAX

Na ovom sw nisu videla ni na tamnom mestu niti mraku. Gledao sam sinoc nekoliko recenzija na YT, gde se lepo vide svetla ako je makar malo tamnije. Na ovom nista se nije videlo.

Sreca pa covek posten pa mi rekao da ga posaljem nazad.

Jedan prijatelj ima MAX, kaze da mu je zabolo tokom apdejta, tj stoji mu na crnom ekranu MI i ono ucitavanje zabolo, vec 2 sata tako.
Kako da ga odglavi? Telefon kupljen na kp,znaci verovatno zakljucan bootloader.

Hard reset probao?

Mi Max je u subotu dobio jos 2 stalna kupca. Umesto jednog telefona za matorog, uzesmo 2 komada. Jedan za njega, jedan za mene.

Vec ste svi pisali ali baterija rastura koliko je dobra. Druga stvar, velicina ekrana koja je fenomenalna. Posle Maxa, Note 5 mi bude premali. Kamera nije nesto ali meni nije ni bitno jer nije primarni telefon.

Takodje mi je Xiaomi odobrio otkljucavanje bootloadera za oba za 3 dana.

Uzeh zastitno staklo sa AE koje pokriva ceo ekran te je pokrilo i maltene celu crnu ivicu ekrana pa izgleda jos lepse.

Moj prvi beli telefon ikad.

Procitah negde da ce u aprilu/maju verovatno izaci i Mi Max 2, tako da planiram i njega da uzmem kad izadje.

Sve u svemu, prvi utisci odlicni.

Neki link za mi max 2?

Vrh Dno