Šta je novo?

Xiaomi Mi Max

Da preko OTA ali je reč o Global Beta verziji.
Što se tiiče zvuka u slušalici nisam primetio da je slab iako sam malo tvrd na ušima.

Ja sam imao problem sa losim zvukom u slusalici, ali sam zamenio aparat i sa ovim je sve ok.

Ja sam imao problem sa losim zvukom u slusalici, ali sam zamenio aparat i sa ovim je sve ok.

ok je ako je zvučnik bio neispravan/poluispravan, pokušavam samo da ustanovim jel mu to generalna osobina...

koliko vidim lenovo phab 2 plus mu je direktna konkurencija, kako se on kotira u odnosu na mi max?

Uzmi Max slobodno, bices zadovoljan sigurno. Eventualno da sacekas naslednika ako kupovina nije hitna, trebalo bi uskoro da se pojavi na trzistu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mi max je odlican telefon, koristim ga gs uz mi band 2. Baterija je ubica

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Uzmi Max slobodno, bices zadovoljan sigurno. Eventualno da sacekas naslednika ako kupovina nije hitna, trebalo bi uskoro da se pojavi na trzistu.

nije ni to loša ideja, nije mi zapelo...pretpostavljam da će imati sličnu cenu...?

Ne bih da offujem, da vidimo SOT na mi max
6925b7f6e75bac54288a78dbd8ae88df.jpg
17e5981e76fdf55e75efc9bf32a66bef.jpg

Za nijansu onda veca od postojece 4890mha

Da ali uz verovatno stedljiviji SoC i istu velicinu i rezoluciju ekrana bice i za nijansu bolji rezultat. :)

Zasto kada hocu da izvrsim Hard reset na telefonu (Volume UP i Power), samo se pojavi kabl koji kao ulazi u telefon, a nemam opcije kao recimo na samsungu da mogu da ga vratim na fabricko? Baterija mi je na preko 50%. Bootloader otkljucan

Ja sam ga vraćao na fabrička podešavanja iz Settings-Additional-Backup-Factory data reset.

Pa probaj volume na dole

To sto dobijes je miui 8 recovery, nema nikakve opcije

Kada hocu da uradim hard reset preko menija u telefonu, on kao nesto odradi, ali mi nista ne obrise, pa sam mislio da uradim hard reset preko tastera. Da li postoji jos neka mogucnost da se vrati na fabricka podesavanja. Jeste Miu 8. Da li postoji neka mogucnost da se ubaci srpski ili hrvatski jezik? Unutra je Miu Global 8.1 Stable 8.1.3.0.0 (MBCMIDI)

Srpski je na Beta Global romu,nema našeg jezika u Stable Romu.

Zasto kada hocu da izvrsim Hard reset na telefonu (Volume UP i Power), samo se pojavi kabl koji kao ulazi u telefon, a nemam opcije kao recimo na samsungu da mogu da ga vratim na fabricko? Baterija mi je na preko 50%. Bootloader otkljucan
Jesi li siguran da je bootloader otkjlučan?
Kod mene na Power+Volume Up ulazi u Mi-Recovery gde ima opciju Wipe Data i Connect with MIAssistant.
Na Power+Volume Down ulazi u Bootloader i tu nemam nikakvih opcija.

Otkljucao sam ga preko MiFlash Toolsa i kada proverim status, pise da je otkljucan. Kada drzim Power i Volume Up, samo se upali kao slika telefona i usb kabl i kada nakacim telefon na kabl, na telefonu se isto grafika promeni i sada stoji da je kabl u telefonu i to je to. Mi-recovery nemam. Ne bi ni to bilo potrebno, ali kada uradim hard reset preko menija, sve mi ostaje isto, nista se ne obrise i slicno, ostaju i slike i nalog i sve poruke i pozivi i sve ostalo, kao da sam ga samo ugasio i upalio

Na miuiju 8 je stock recovert ta slika telefona koji se kaci na kabl

@amfora

Ti imas kuvani(Vendor) ROM, ko zna sta je tu menjano i cackano.Lepo flesni preko Mi flash official rom, a ako je okljucan BL, drzis power i volume up, kada se pojavi mi logo, pustis power i drzis samo volume up ... Probaj tako, mada moj savet..ubaci tu lepo zvanican ROM i uzivaj.

Sent from my Redmi Note 4X

Poslednja izmena:
Ne znam zasto bi iko stavljao drugi rom, fabricki bas lepo radi

Ima li neko problem da neće da prođe instalacija poslednjeg apdejta za MiMax za Gobal beta rom?Naime trenutno je verzija 7.4.13 došao je apdejt od 105Mb na 7.4.20 koji telefon nije uspeo da instalira i sada mi nudi da skine ceo 7.4.20 rom od 1.4Gb.Najveća fora je da ni taj ceo rom neće da instalira...

Probaj da skine ROM sa sajta, ali direktno na telefon.Pa onda iz Updater app probaj da pokrenes instalaciju tog ROM-a.

OK,cenim da ako se instalira ceo rom da će da obriše sve sa telefona?

Ne, ovo je "manuelni update".Sve isto radi kao OTA, samo sto ti pokreces update.Isti je to update pack, samo desava se neki put da lose skine OTA update, pa nece neki put da odradi..Kao drugo, jel ti rutovan telefon i jel ims TWRP ili je sve stock?

Poslednja izmena:
Sve je stock samo je otključan bootloader.

Probaj onda ovako kao sto sam ti napisao.

Ni u jednoj kombinaciji ne prolazi apdejt,probao sam i da ga skinem na računaru i prebacim na telefon,jednostavno prođe 10% i prekine se.Ne znam u čemu je problem do sada je radilo bez problema.

@amfora

Ti imas kuvani(Vendor) ROM, ko zna sta je tu menjano i cackano.Lepo flesni preko Mi flash official rom, a ako je okljucan BL, drzis power i volume up, kada se pojavi mi logo, pustis power i drzis samo volume up ... Probaj tako, mada moj savet..ubaci tu lepo zvanican ROM i uzivaj.

Vidi, kod mene je trenutno Miu Global 8.1 Stable 8.1.3.0.0 (MBCMIDI). To je valjda oficijalni rom? Ne pise nigde da je Vendor , kuvani rom. Mislim da je to poslednja verzija, a pitao sam i par njih koji prodaju telefone i kazu da je taj rom u njihovim telefonima. Mozes li na PM da mi posaljes link koji je zadnji oficijalni rom za ovaj model i strah me je da ga ne brikujem? Da li ti oficijalni romovi imaju i google play i kako da znam sta ima od jezika menija?

Pa ja ti pisem zato sto znam, a ti mozes verovati meni ili njima... ;)

http://en.miui.com/download-302.html#450

Pogledaj oznake i koliko cifara ima u nazivu tvog rom-a , a koliko na linku sto sam ti dao...

A sto se tice flesovanja, stvar izbora... Mozes, a ne moras.

Global ROM-ovi imaju Google servise, a Global stable nema srpski dok Global Dev ima onaj "20% preveden".

Poslednja izmena:
Vrh Dno