Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Ali zato nugat radi jos bolje od MM.Jeste da je beta ali nekako fluidnije radi i brze :D

Bilo mi je otvoreno sve i svasta nocas kada sam odradio update.Nista nije zatvarao, koristio sve i opet kada predjem iz aplikacije u aplikaciju brze ulazi nije na na MM, tamo je nekada znao da zabode pa pocrni ekran pa onda posle 5-10sekundi udje u aplikaciju.Ovde tih problema nemam, predjem odmah u drugu i odmah ulazi fluidnije radi, nekako kao da mu lakse sve da otvara nego na MM.:D

Ok..tek se privikavam na telefon..emui mi je malo cudan..mada prvi utisak je vise nego dobar.
Stavio sam mu staklo iz vip..ostalo je vazduha oko huawei znaka..al cini mi se da sam procitao da je to normalno i da se desava mnogima.

Evo i slike malo :D

Screenshot_20170125-173018.pngScreenshot_20170125-173026.png

Meni se ne žuri za N jer i onako još nema neki izbor tema za EMUI 5, a i roletna mi se ne sviđa kako je odrađena... Dobro, kad tad ću morati i na to da se navikavam, ali ipak bez tema mi nije feeling. :)

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

Meni se ne žuri za N jer i onako još nema neki izbor tema za EMUI 5, a i roletna mi se ne sviđa kako je odrađena... Dobro, kad tad ću morati i na to da se navikavam, ali ipak bez tema mi nije feeling. :)

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk
Jel imas neki dobru temu :D ja sam koristio VUI temu sa xda.

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Ne znam zasto se nekima ne svidja novi notifikacioni panel, iliti roletna. Daleko intuitivnije i prakticnije nego ovo sto je do sada furao Huawei, neki Kit kat stil. Meni se ovo sadasnje na EMUI 4.1 ne svidja, 2 verzije androida prosle, a oni drze isti stil od KK. Te precice na vrhu su izuzetno korisne i lakse je nego da se pomera u stranu. Jedino sto mi se ne svidja kod novog stila je to sto je crno/plavo, bas onako ruznjikavo, svidja mi se ovaj iOS smek sto ima, sa "zaledjenom" pozadinom

Ok..tek se privikavam na telefon..emui mi je malo cudan..mada prvi utisak je vise nego dobar.
Stavio sam mu staklo iz vip..ostalo je vazduha oko huawei znaka..al cini mi se da sam procitao da je to normalno i da se desava mnogima.
Ja emui i ne koristim, falile su mi neke stvari.
A staklo sam zalepio najnormalnije. I vipovo i neke el cheapo za 0.5$. Doduse vip staklo mi je napuklo prvog dana ali baloncice nije imao.

sent from P9 lite

Nije normalno ali to se desava kod obicnih stakala.

Vise mi se svidja sadasnji task m. nego na ovim slikama sto vidim sto je @zoranhaker okacio
Dajte da vidim notifikacije kada vec spominjete

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
kolege,
dali nougat prikazuje zadatak iz kalendara na lock screenu?
Navikao sam na to jer sam prešao na android sa Wp i napokon sam našao ls koji to dobro prikazuje.
Ne sviđa mi se to što u pozadini i dalje radi emui lockscreen.Ovaj novi samo sjedne preko originalnog,a neznam kako da ga isključim.

Odličan je Nougat. Mnogo bolje barata memorijom.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pokusavao sam ovaj metod sa betom ali izgleda da me komp zeza, to jest blokira app. A i nmvz sacekacu ga uskoro ce ota.

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

0ad7351a9e207446a6ebc51d10c5bfb6.jpg

Odlicna tema :D

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Je l' mogu ja sa onom metodom sa xda da ubacim Nougat iako nisam na poslednjoj verziji MM? Ja sam i dalje na 131, prema Firmware finder poslednja je 152 (c66).

Jedno pitanje:
Kako neki drugi launcher postaviti kao osnovni?

Probao sam hola..zen ui..i tsv launcher ali ni jedan ne dozvoljava da bude osnovni.

Nugat sa aplikacijama koje su i na MM bile uvek otvorene u multitasku jede manje memorije. MM je trošio oko 300 mb više barem kod mene. Na Nugatu imam oko 800mb slobodno ,a na MM je bilo 500

Da li i na nougat-u kad stavis sliku na pozadinu bude tamnija od originala ? Posto me to strasno iritira na MM. :D

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Koliko sam sad primetio slika kada se postavi za pozadinu je ista kao i u albumu

Odlicno jer na MM pogotovo kad stavim svetlu pozadinu totalno je tamnija na homescreen :D Hvala na povratnim informacijama. Vas (huawei team) :D

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Stavio sam sliku deteta ista je kao u albumu

Svi ste instalirali betu?

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Danas sam se namucio, bez par ljudi sa foruma kojima sam dosadjivao pitanjima bez njih nebi skontao kako da update. Isplatilo se telefon je prodisao i postao jos bolji :)

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Danas sam se namucio, bez par ljudi sa foruma kojima sam dosadjivao pitanjima bez njih nebi skontao kako da update. Isplatilo se telefon je prodisao i postao jos bolji :)

Huawei P9 Lite (VNS-L21)
I ti si radio ovo preko proxija?

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Prvi problem na nougat-u. Kad u search na firefox krenes da kucas, izbaci te :D idemo dalje...

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

A ja reko to je do aplikacije :D Mene izbaci tako iz whatsapp kada krenem da pisem napisem poruku i posalje i onda izadje a poruka poslata :D

Nazad
Vrh Dno