k1z4
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 15.09.2015
- Poena
- 70
Jeftinija je oko 5$ na gearbestuZar nije na Gearbestu oko 40$ ?
Jeftinija je oko 5$ na gearbestuZar nije na Gearbestu oko 40$ ?
Jeftinija je oko 5$ na gearbestu
stigla tastatura od brace kineza sa Kailh (originally LongHua) blue switchevima odlican taktilni feedback, odlican zvuk, radi za sve pare.
izrada je robusna i uliva poverenje rgb rasveta ugradjena u switcheve koja se podesava preko tastature.
nisam siguran da li postoji neki driver ili softver za download kako bi se podesavanja vrsila " jednostavnije " bilo bi lepo ( ako neko zna neki univerzalni dajte link pls ).
na kartonskoj kutiji od recikliranog papira stoji oznaka modela " pro gamer " ( to sam ja), ima kinesku nalepnicu qc( quality control) pa cak i serijski broj.
Pogledajte prilog 218364Pogledajte prilog 218365Pogledajte prilog 218367Pogledajte prilog 218369Pogledajte prilog 218370
Samo fali Kemis da odsvira neko kolce na tastaturi i sve super ... ruzniju tastaturu davno ne videhCekamo realease date, switch type i price - za sada jako lepo deluje - http://lofree.co
full mac podrska, 3 uredjaja istovremeno (switching), wireless
![]()
Samo fali Kemis da odsvira neko kolce na tastaturi i sve super ... ruzniju tastaturu davno ne videh
Jel ovo neki 'armonikas dizajnirao?
Ne, ako se ja pitam.......Planiram nabavku Asus ROG Claymore, jel ima neko utiske ? Da li vredi sav taj novac ?
Redragon Brand. Konkretno model K522 RGB vredi svaki dinar. Neofrabani tasteri, odlican kvalitet izrade, odlicni OUTEMU prekidaci. Kome treba dobra tastaura za prihvatjivu cenu, nece pogresiti.
Inace kada sam poskidao kapice da bi staviio oringove, shvatio sam da se radi o veoma kvalitenoj tastaturi. Cena je sasvim prihvatljiva a tastaura je toliko dobro uradjena da moze biti konkurencija i skupljim modelima vodeceih proizvodjca
koji su aktuelni na nasem trzistu, pre svega mislim na Razer, Logitech, Coolermaster koji kapice farbaju sto im je ogromna zamerka.
Prekidaci su stvarno odlicni i ne verujem da ce neko osetiti razliku izmedju OUTEMU i MX.
Ne, ako se ja pitam.......
Hvala još jednom.https://goo.gl/FZSAbX
Evo imas i ovde, odlicne su, a nisu skupe. Ja sam 250 koamda platio 500 din. Odlican je kvalitet, mnogo su bolje nego one sa ali-a, ebay-a sl. Cak one nejskuplje da narucis ove sa KP su ubedljivo bolje.
Hvala još jednom.
Planiram uskoro Redragon tastaturu pa mi trebaju ne bi li malo utišali zvuk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari