Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
e Lorde, Lorde. Nikako da dolijaš :D

Covek već 3-4 godine vara ljude i niko da mu ne stane na kraj. Koja smo mi lakrdija

Strasno je kako lordaca, jedan obicni "sirak tuzni bez nigde nikoga" moze da toliko dugo vara ljude - sta tek ocekivati od ovih koji imaju politicke veze? Nikad ovo vise nece biti drzava, nikad. Sistem je truo iznutra, tj. drustvo koje cini sistem je istrulelo, ne moze to da se regenerise samo od sebe.

pa naravno Lord Aca :D

Ako pricamo o istom tom Lord Aci i ja sam kupio nesto od njega misleci da je vrlo povoljno, ali dobro je da nisam dobio ciglu umesto procesora. Pa ko nas sisa kad smo halavi i hocemo za male pare dobru i ispravnu robu. Zbog svega toga placamo danak Lord Aci i slicnim.

Znate kako se kaze:
ovce su za sisanje...

A ova tema lepo pokazuje koliko su ljudi pohlepni i alavi, i posle je neko drugi kriv kad ih neko prevari.

Covek dao 15000 za polovnu kartu koju mu je doneo kurir, i jos mu krivo sto je rudarila....
ja bih rekao da je odlicno prosao!

Znate kako se kaze:
ovce su za sisanje...

A ova tema lepo pokazuje koliko su ljudi pohlepni i alavi, i posle je neko drugi kriv kad ih neko prevari.

Covek dao 15000 za polovnu kartu koju mu je doneo kurir, i jos mu krivo sto je rudarila....

Da je platio i 5000.. bilo bi problem, zato sto je rudarila.

Znate kako se kaze:
ovce su za sisanje...

kakve veze imao koliko je platio i kako je prosao?

svako ima pravo da po onoj ceni koja pise dobije proizvod koji je napisan, a ne da ovde svi napadate ljude kako su alavi i da im govorite da nisu trebali da ocekuju to i to

Necemo ljude koji su posteni da nazivamo alave ili bilo kako pogrdnim imenima, vec se namece pitanje ako je nesto ispod cene, to znaci dve stvari : ili da je kradeno ili da je neispravno ili u najmanju ruku dovodi do sumnje.

Ako nisi do sada shvatio od dotičnog člana i njegovih postova evo da ti ja objasnim.
Cena ima veze kada te prevare, a nema nikakve veze kada neko preceni svoju robu.

Nema tu dvostrukih aršina to je sve "biznis"...

A to je tako "zato što smo tako u mogućnosti" :d

svako ima pravo da po onoj ceni koja pise dobije proizvod koji je napisan...
Pa dobio je zar ne?
Prodavac je neke stvari precutao, ali nista nije slagao.
A uvek neko nesto precuti...

a ne da ovde svi napadate ljude kako su alavi i da im govorite da nisu trebali da ocekuju to i to
Vi ste ovde postali lovci na "nepristojne" ponude, pa cim neko ponudi nesto razbijeno ili neispravno vi ga razapnete...

Evo pre neki dan ja oglasio mobilni telefon, super ocuvan, originalna ambalaza, ali bez usb kabla postavio oglas kasno uvece.

Odmah dobijem poziv (22:30), covek hoce da ga kupi dogovaramo se za sutra kaze da ce mi poslati poruku na KP, ujedno dobijam jos razne poruke u vezi istog telefona na KP gde me pitaju koja oprema ide uz telefon ( i ako sam sve slikao i jasno se vidi da je ceo paket osim kabla), onda me pita neki kako ce on da puni bez kabla (ko da je mene to briga), i na kraju mi jedan nudi 1000 din manje od trazene cifre.

Ujutru u 9 me zove onaj lik sto je zvao sinoc i naduva me sto mu nisam odgovorio na poruku na KP...
rekoh mu da ja nisam duzan bas njemu da prodam, da sam na poslu i da cu odgovoriti kad stignem a ne kad njemu treba.
I na kraju kad sam mu odgovorio (pitao je za adresu) on je dosao pre nego da se javio telefonom i poljubio vrata, jer se nismo ni dogovorili kad, nego gde da dodje, pa je morao ponovo da dolazi.

Na sve druge poruke sam ljubazno odgovorio, cak i na ******stine koje su me pitali.

I kako ja i on da se izocenjujemo na kraju...?
jesam ja dobio sta sam trazio i on kupio uz sve muke.

Ali ja sa takvim kupcem nisam bio zadovoljan.
Mozda je neko od vas bio? :)

Poslednja izmena:
Zašto?
Prvi je doneo pare i platio koliko sam tražio, mada nisam siguran da on ne bi meni dao negativnu da sam prodao nekom drugom.
A ja bi dao prvom koji mi donese pare.

Neću ga oceniti.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja juce prodao hdd "made in China" Kinezu :D sa kojim sam komunicirao SMS-om i nikad ne bih pomislio da je stranac.
Poslednjih 5-6 prodaja sve su bile preko telefona (jedan me zvao u 7 ujutru) i dogovor u 2 recenice, dok su sve KP poruke bile sa ponudjenim nizim cenama (neke cak i bezobrazno niske).

^^
zavrsena je promocija 5 godina za TV
LG je u poslednjih nekoliko godina imao tu promociju dva puta godišnje, sredinom i krajem godine. Verovatno će sredinom godine da bude opet promocija.
Što se mađarske garancije tiče, koliko sam informisan, naši servisi ne menjaju panele. Takođe, ako ceo TV treba da se menja, opet mora da se ide u Mađarsku.

ma LG kvalitet, ladno pregrmi garanciju bar x2

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Necemo ljude koji su posteni da nazivamo alave ili bilo kako pogrdnim imenima, vec se namece pitanje ako je nesto ispod cene, to znaci dve stvari : ili da je kradeno ili da je neispravno ili u najmanju ruku dovodi do sumnje.

Добро, има људи које хоће да продају своју ствар што пре па спусте цену. Нажалост, некако је таквих људи све мање на купопродајним сајтовима, већина се преселила на форум.

То што не добијеш увек што видиш у огласу на то се увек спремим, али рецимо кад продајем све опишем и дам нешто јефтинију цену(додуше и зависи који сајт, рецимо купиндо скупље у односу на друге због оних % које узимају, онда кп, па форуми најмања цена) и никад са продајама нисам имао проблем(мада баш ретко продајем). Док, код куповина сам био преварен и онда кад су биле реалне и онда кад су биле мање цене, нема правила.

Pa nisam, ali ako vidim da ima 100 telefona u izlogu, i jednu jedinu graficku, i kaze da je licno njegova, izvadjena iz kompa, moras da priznas da bi progutao i ti to :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ljudima sa toliko ocena najmanje verujem... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pošto je Rosetta Stone skup softver a prešli smo na sav legalan softver, htedoh da vidim gde najjeftinije može da se kupi i naišao sam na ovo:

http://dobraponuda.kpizlog.rs/searc...ory_id]=&data[group_id]=&submit[search]=Traži

Poslao sam im poruku kako bih se informisao da li je to novo ili korišćeno, u čemu je caka da je tako jeftino itd. i vidim da je poruka pročitana ali ne odgovaraju. U čemu može da bude štos da je ovako jeftino ako su cene na sajtu: http://www.rosettastone.com/pricing

"Moze se instalirati na neograniceni broj racunara" mora biti neka prevara, kakva pojma nemam

Zvao sam. Ne znam ni ja šta da kažem. Prvo je rekao da se ne dobija kutija, samo jedan CD na kome je sve (uputstvo i instalacija), da nema nikakvo pakovanje, ja rekoh da treba najverovatnije da se registruje proizvod, on kaže da može na neograničen broj računara. Nekako mi sve deluje sumnjivo tako da ću preskočiti kupovinu. Pitao sam i u čemu je caka da je tako jeftino, on kaže cena je 1.500 dinara (ignorišući moje pitanje).

Ma naruči pa vidi o čemu se radi. Za 10 eura vredi probati.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Zvao sam. Ne znam ni ja šta da kažem. Prvo je rekao da se ne dobija kutija, samo jedan CD na kome je sve (uputstvo i instalacija), da nema nikakvo pakovanje, ja rekoh da treba najverovatnije da se registruje proizvod, on kaže da može na neograničen broj računara. Nekako mi sve deluje sumnjivo tako da ću preskočiti kupovinu. Pitao sam i u čemu je caka da je tako jeftino, on kaže cena je 1.500 dinara (ignorišući moje pitanje).

Pametnom dosta.

Uputstvo i instalacija?! :D
Znaci tu ti je i crack, skinuto s torenta i narezano ;)

sent from P9 lite

Kakvu garanciju vi dajete na stvari koje prodajete?
Doslo vreme da se rastanem od starog PCja koji vise ne koristim, a svakako bi doprineo za veci SSD za laptop ili tako nesto.

Vidim da dosta ljudi pise radna garancija. Da li je to i u slicaju licnog preuzimanja/testiranja?
Iskreno nemam nikakvu zelju da se bakcem sa kupcima nakon sto im predam PC niti zelim da budem odgovoran za njihovo pogresno rukovanje komponentama/PCjem.

Pa u sustini mozes da das par dana radne garancije ali je to do tebe licno da li ces dati, ima ljudi koji ne daju.

Ja ne bih davao garanciju ako neko dodje licno i lepo istestira, za slanje je mozda korektno da se da neki dsn jer se ipak zahteva neko poverenje, ali opet to od tebe zavisi

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno