Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad stavio g5 i odmah prodao dvojici po 500e i oba ga ocenili.

u ocenama pise cas rale, cas ljubisa, a nalog je zoran

hahaha a nije ocenio ni jedan od tih naloga :D

Vidim ja da ga je neko prijavio, trebao si malo da sacekas da pogledamo i mi koji malo kasnimo. Sad pise da je oglas obrisan.

Samo da bi dobio onih 5godina (ako to jos vazi) TV moras kupiti od domacih prodavaca preko legalnih kanala.

Ja bi iskreno pre uzeo kod nas za dodatne 3 godine garancije makar platio malo vise

Ja se vodim logikom da uređaj bez garancije mora biti 20% jeftiniji od onog sa validnom garancijom.
Sve ispod toga nije vredno rizika.

Na kp moze da se iskoristi promocija i kao da se kasnije uplati, znaci mozes da odes u minus. Sta korisnika obavezuje da izmiri taj minus?

Nista do odredjene tacke, tacnije sve preko 150 dinara cini mi se moras da izmiris inace ti blokiraju account, u smislu da ne mozes da kacis oglase. Ja sam u minusu vec skoro 2 godine od 150 dinara i normalno kacim oglase.

do -200 moze
U minusu do -200 dinara možete ostati neograničeno dugo. Kada prekoračite minus od -200 din, dobićete obaveštenje od nas i tada je neophodno da u roku od 7 dana izmirite dug kako bi mogli da nastavite sa oglašavanjem na KP-u.

E pa resih da podelim sa vama i svoje iskustvo.. Pre jedno mesec dana sam kupio polovnu graf karticu na KP sajtu. U pitanju je Asus R9 380 STRIX 2gb OC model.
Kupio sam je za 15000din, staru 5 meseci, sa garancijom od jos 31 mesec, kupljeno kod Madjara. Sa prodavcem ceo dogovor prosao super, graficka stigla, ispravna i radi, doduse dosta prasine za 5 meseci staru graficku.
Prodavac tvrdi da je graficka licno njegova, radila u njegovom racunaru, zamenjena za jacu, nikad otvarana, popravljana, pecena itd itd..
Desetak dana nakon toga hteo sam drugaru da pokazem koju sam graficku kupio, I posto smo bili u kaficu, naravno kucam na google-u model itd itd, I kad ono, naidjem bas na sliku sa oglasa, u otvorenom kucistu, specificna slika i odmah sam je prepoznao.. Javlja se crv sumnje.. Odlazim na njegov profil, I u pozitivnim ocenama vidim da je prodao ukupno cetiri iste graficke..
Poenta price je da sam verovatno kupio graficku koja je rudarila, jer nisam bio dovoljno obazriv I verovao njegovim ocenama- 1177 pozitivnih i 1 negativna..
Eto, cisto sam hteo da podelim svoje iskustvo sa kupovinom na KP, I da vam ukazem da broj ocena nije toliko merodovan :)

http://www.kupujemprodajem.com/Asus-Strix-R9-380-2GB-256BIT-Garancija-40966207-oglas.htm?filter_id=103344011
Evo i oglasa, koji ni posle prodaje nije obrisan, vec se samo obnavlja, verovatno ima jos grafickih..

Poslednja izmena:
A ti si mislio da je dobio 1200 ocena jer je prodao 600 grafičkih, 400 procesora i 200 ploča koje je lično koristio!?

hahahaha... dobar komentar

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

S obzirom da imas jos 31 mesec garancije,bas te briga i da je skakao po njoj.

Sent from my 6S using Tapatalk

jao mi i garancije.. pa ima veze, sto bi se akao sa garancijom ako ne mora?

Čim sa pročitao koja je grafička znao sam da je rudarila. :D
Mada covek te nije ništa slagao, njegova je, ispravna i to je to...

jao mi i garancije.. pa ima veze, sto bi se akao sa garancijom ako ne mora?

Zato sto je rese za par dana,i u 90% slucajeva crkne u to vreme da dobijes novu graficku koja je jaca od stare,jer stare nema u ponudi.

Sent from my 6S using Tapatalk

ako je tako super.. onda d moli Boga da crkne?? bolje ce proci..

90% mojih kupovina na kp i slicnim sajtovima su bile prevare vise ili manje,samo 2 uredjaj su odgovarala tacnom opisu iz oglasa

ja od 7 kupovina 100% zadovoljan, a tako. i od 5 prodaja koje sam imao su kupci zadovoljni

A ti si mislio da je dobio 1200 ocena jer je prodao 600 grafičkih, 400 procesora i 200 ploča koje je lično koristio!?

Pa nisam, ali ako vidim da ima 100 telefona u izlogu, i jednu jedinu graficku, i kaze da je licno njegova, izvadjena iz kompa, moras da priznas da bi progutao i ti to :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno