Ja sam skoro pitao nekog iz NS sa kupujemprodajem koji slapa konfe koliko bi ova izasla:
i odgovor je bio 450 evra sto je bilo skuplje nego u emmiju.Kod:MSI H110M PRO-VD INTEL Core i5-6500 3.20GHz 1151 BOX PATRIOT 8GB Signature DDR4 2133MHz CL15 WD Blue 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX LCPOWER LC600-12 V2.31 MS Phoenix 2
Poslao sam mu poruku da je 2000din skuplje nego u emmiju ali nije odgovorio.Posaljes mu poruku da je toliko u emmi pa ces videti da ce update cene na oglasu
Jedini razlog zasto sam trazio komponente po KP je da sam ocekivao da cu jeftinije proci.Sto bi njega zanimalo sto je skuplje u emmiju, kakve to veze ima sa njim pa taman da imas i negde dzabe?
kakav odgovor u opste ocekujes...?
A jel isto tako i emmi obavestavate kad u drugoj radnji ima jeftinije nego kod njih?Naravno da ga zanima i da ima veze,sve sto on proda je iskljucivo iz razloga sto je jeftiniji nego nase radnje.
Jedini razlog zasto sam trazio komponente po KP je da sam ocekivao da cu jeftinije proci.
J
Ispada da mi je jeftinije i sigurnije da kupim ovde sa garancijom nego preko KP.
A jel isto tako i emmi obavestavate kad u drugoj radnji ima jeftinije nego kod njih?
A jel isto tako i emmi obavestavate kad u drugoj radnji ima jeftinije nego kod njih?
Ili obavestavate jednog madjara da je kod drugog jeftinije?
naravno da si to trazio "jeftinije"...a to ovde zovemo kako?
Pa Pilicarenje
Smeta vam ivredja vas kada neko trazi jeftinije od vas i spusta vam cenu... vi to isto radite, kako se razlikujete?
Ili obavestavate jednog madjara da je kod drugog jeftinije?
naravno da si to trazio "jeftinije"...a to ovde zovemo kako?
Pa Pilicarenje
Smeta vam ivredja vas kada neko trazi jeftinije od vas i spusta vam cenu... vi to isto radite, kako se razlikujete?
Ja sam imao 2 reklamacije u emmiju i resene su u roku od 6 dana.Samo jeftinije, sigurnije nije sigurno. Ove znaju da te vozaju za reklamacije i do 2 meseca, a da pri tom ti i ne pomognu
RealnoSto bi njega zanimalo sto je skuplje u emmiju, kakve to veze ima sa njim pa taman da imas i negde dzabe?
kakav odgovor u opste ocekujes...?
Ljudi jel kupovao neko nove pc komponente preko kp-a? Kakvi su utisci? Uporedjivao sam cene od par kp naloga(digitalscout,pc komponente) sa cene na benchmarkshopu i emmi i za konfiguraciju od oko 1000e razlika je 100-150e sto i nije malo.
U pitanju je ova konfiguracija(ssd planiram kasnije da dodam): https://pcpartpicker.com/user/Srkela/saved/GC9t6h
Ja sam pre dve godine kupio komp od momka sa KP, mislim da se zove Ivan, prodaje nove racunare, a moze I po zelji da se sklapa. Uglavnom, decko je I tad imao dosta pozitivnih ocena. Secam se da me izaslo oko 100 eura jeftinije (tipa 500 umesto 600). Kad je komp sklopljen, otisao kod njega, odradili par testova I preuzeo racunar. Dobio original kutije od svih komponenti, garantne listove neke. Posle kad sam menjao nesto, opet sam preko njega nabavljao. Ako treba mogu potraziti neki kontakt. Uglavnom, sto se mene tice pozitivni utisci za kupovinu preko kp.
LG garancije su medjunarodne, a reginoalni predstavnik za LG je u madjarskoj, a ovde takodje imaju kancelariju.
prakticno bilo gde u evropi da kupite TV on je iz madjarske.
Samo da bi dobio onih 5godina (ako to jos vazi) TV moras kupiti od domacih prodavaca preko legalnih kanala.
Uredjaje kupuju u madjarskoj i tvrde da mogu sam da ostvarim garanciju u srbiji sa samo kopijom racuna.To zavisi. Teoretski da, u praksi to može da bude tako a može da bude i problema jer ti i nemaš pravu garanciju nego moraš da je često ostvaruješ preko prodavaca koji će to da rešavaju tamo gde su kupili sredstvo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari