Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Ljudi, dajte neki info, neka iskustva ako imate internet kod njih, kablovski ( za koji sam barem ranije čuo
da je ******) i adsl.

Teška srca moram da razmatram alternativu za sada pa već skoro upokojeni targo telekom, prelazak sa
optike na poštu je kao sa konja na magarca.

Ali pošto imam već tv kod njih, a druge alternative nisu ništa posebno, SBB nemam u ulazu pa rekoh da bih
možda objedinio.

Gledam neke njihove vezane pakete tipa ovako nešto:

http://www.postanet.rs/lat/struktura/posta-net-paket/posta-net-paket-pay-tv-besplatan-net.asp

imam kod njih ADSL net 2 i po godine, ni najmanju zamerku nemam...isto je i sa kablovskim

E ljudi hvala na informacijama, to sam i ja čuo, pretpostavljam da će duplirati brzine,
jer ove sada jesu male. Navodno planiraju i fiksnu telefoniju, pa će nuditi ceo paket usluga.

odlicna ponuda TV kanala.. ja konacno bas zadovoljan njima

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Moj drugar koji živi u ul. Ivana Ribara na Novom Beogradu je postojeći korisnik analogne tv kod Pošta net i namerava da podnese zahtev za promo akciju "Pay TV, besplatan net"
Kod:
http://www.postanet.rs/lat/struktura/posta-net-paket/posta-net-paket-pay-tv-besplatan-net.asp
Pošto postojeću analognu tv koristi u stanu na tri televizora kakva je mogućnost kod Pošta net korišćenja digitalne tv na isti broj televizora . Da li postoji ta mogućnost i kolika je mesečna naknada za prvi, drugi i treći digitalni prijemnik ?

Kanale u osnovnoj ponudi može da gleda na koliko hoće TV-a. To može i sada odmah. Ako hoće pay kanale mora za svaki TV posebno da ima karticu ili stb.

Verovatno su crt televizori pa mu stb ne gine..

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Po jednoj kartici ili stb-u je 180din mesečno.
Ako uzmeš neki dodatni tv paket, kao npr. sportski koji košta 240din, onda samo tih 240din plaćaš i ne plaćaš najam stb-a ili kartice.

Inače dobra stvar u vezi pošte jeste recimo ovaj ugovor za osnovni digitalni paket.

Potpisuje se na godinu dana, i po isteku tog roka, lepo odeš potpišeš ponovo i ponovo iskoristiš
akciju tri meseca za jedan dinar, i recimo ubaciš sve paypakete mesec dana gratis.

U suštini tako i radim zadnje dve godine. Od 24 meseca plaćam u stvari 18. :D

Inače dobra stvar u vezi pošte jeste recimo ovaj ugovor za osnovni digitalni paket.

Potpisuje se na godinu dana, i po isteku tog roka, lepo odeš potpišeš ponovo i ponovo iskoristiš
akciju tri meseca za jedan dinar, i recimo ubaciš sve paypakete mesec dana gratis.

U suštini tako i radim zadnje dve godine. Od 24 meseca plaćam u stvari 18. :D
Jel može link do te promocije?
Ja sve što sam video slično je bilo na dve godine...

link

Ugovor za osnovnu digitalnu ponudu se potpisuje na godinu dana, i to se nije menjalo, prošle godine
sam potpisao na godinu dana, evo pre par dana čim je istekao ugovor potpisah ponovo, i to opet na godinu
dana. Tri meseca će mi biti ponovo 1 dinar, i pay paketi mesec dana (ranije su i oni bili tri meseca za po 1 dinar).

Poslednja izmena:
Još nema detalja o povećanju interneta?
Ističe ugovor, ko će čekati još deset dana :)

da su mislili 1.2. kako je najavljeno objavili bi vec, ovako, mrka kapa jos koji mesec

I meni se čini. Imam još mesec dana fore sa ovim besplatnim mts adsl. Toliko mogu da čekam, a posle...

Sklonise neke skoro ubacene kanale iz free osnovne ponude, SK HD 1,2,3 i SD 4,5,6, kao i IDJ od jutros su skremblovani.

imas li CAM modul??

Poslednja izmena:
Sklonise neke skoro ubacene kanale iz free osnovne ponude, SK HD 1,2,3 i SD 4,5,6, kao i IDJ od jutros su skremblovani.

Kod mene ima, ali ja imam karticu. Možda samo treba uredjaj.

Poslato negde iz svemira

provericu i ja kad dodjem sa posla.. imam CAM modul.. onda nema dileme da ce raditi SK HD

Zato su oni napisali cenu 1276rsd(1096+180). Ostaju ti kanali u osnovnoj ponudi, ali ipak ne mogu bez uredjaja da se gledaju.

Probao bez kartice i rade pomenuti kanali.

Poslato negde iz svemira

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno