Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Tako jeste sada. A pošto se priča da će od 01.02. da povećaju brzine, zato sam i napisao deo "pa ako recimo (nadam se ) sa 10/1 povećaju na bar 20/2 uz istu cenu"
Ima i ovde o tome, par strana unazad.

10/1 nek ide na 15/1.5 za istu cenu... prezAadovoljaN

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

10/1 nek ide na 15/1.5 za istu cenu... prezAadovoljaN

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Zadovoljstvo je subjektivna kategorija, i u to se neću mešati.
Samo sam se nadovezao na priču da su RV i SBB konkurencija i šta oni nude a šta nudi PTT.
Voleo bih da PTT postane ozbiljan igrač, koristio sam ga od samog početka do novembra 2012. ali nisam baš siguran da se to desiti. Videćemo.

Njihov problem je sto nemaju kablovski net na svim lokacijama,odnosno imaju net na jako malom broju lokacija.
Ne mogu oni biti nikako ozbljni igraci ako za 20 godina nisu u stanju da duz celog kabla ponude net pakete.
Kome recimo arene nisu bitne ,sbb d3i je puno bolji,maksimalna ponuda hd kanala,gledaj odlozenio i d3go na tri uredjaja.Ko gleda uglavnom sport,postari su mu dobar izbor.
Kada omoguce kablovski net za sve korisnike i fiksnu telefoniju,mozemo da pricamo o ozbiljnim postarima.Nazalost ono sto sam cuo je da nema sirenja neta,nove pogodnosti mogu ocekivati samo postojeci net korisnici.

Poslednja izmena:
Jesto suludo i glupo da nemaju ponudu interneta svugde gde i kablovsku tv. Sa druge strane, gde postoji ponuda, dosta su povoljni. Možda baš zato što i nemaju svugde kablovski net :) . D3i jeste super, ali i košta; internet od Telekoma uz obavezan fiksni košta bar 2000din, pa onda 1000din za D3i, pa i 200din za SK HD, pa ko ima dva TV-a još 300din za drugi STB. Izađe baš dosta.

To i kažem,ko nema. poštin povoljan net,njemu je D3i bolji.D3i sa hd i sk paketom je 1440 dinara,dok je postin ekvivalent mega paket koji je 1800 dinara,stim da d3i ako ne računam arene ima bolju ponudu kanala.Kako god okrenes moras da imas telekomov telefon koji povlači i njihov net.Telekom sada ima neke net akcije,dok D3i ako uzmes na dve godine imas godinu dana free hd paket,plus tri meseca free.Za drugi i treći boks,kupiš neki jeftin android i teras d3go.
Telekomov vdsl ,ko može 50/2 je odlična cena.
Sve ove kerefeke radis ,jer nisu u stanju da ti obezbede kablovski net.

Poslednja izmena:
Može na koliko hoćeš TV-a, osnovnu ponudu.

Uskoro mi se završava 6 meseci besplatni mts 10/1 net. Gledam njihov box bez tv-a i pošta komplet kablovski tv+net. Box 3 (sa pretplatom za fiksni) sa net brzinom 20 je oko 200 dinara jeftiniji od poštinog paketa sa netom 20/2.
Moraće poštari još da spuste cenu da bi bili konkuretni. Reći će neko da adsl i kablovska nije isto. Tačno, ali im ni adsl nije nešto mnogo jeftiniji.
Nadam se da će nešto menjati do 01.02.2017.

Prvi put od kad koristim usluge Pošte, dobio sam u koverti čestitku za novu godinu gde su naveli i nove kanale koje su ubacili. Otprilike ono što piše na sajtu.
Ne znam da li ova čestitka ima veze sa time što im je Radijus Vektor konkurent od pre koji dan :D

Svih ovih godina u zgradi je samo PoštaNet imao ponudu, a od pre koji dan je tu i RV

a to, malo nejasno iz posta tvoga, mislio sam da nisu obogatili ponudu RV..u mojoj zgradi samo KDS ima, zanimljivo, ogromna zgrada, ali sam konacno zadovoljan sa ponudom i produzio sam na 2 god ugovor...citajuci postove svih provajdera u BG, najmanje se kuka na KDS imam dojam u smislu pouzdanosti, gubitka signala i sl. :)

Poslednja izmena:
Ili prosto statistika, jer imaju i najmanje korisnika...

Jesu li ove akcije i pre nove godine bile do kraja marta ili su sad produžene?

Hvala. Uplašio sam se da je produženo ono što se već nudi, a da od novih ponuda nema ništa.

Edit: ...neće biti.

Poslednja izmena:
pitanje za desp-a...
molim te mi objasni kako si uspeo da podesis digitalnu sliku na Lg tv-u. znaci ja na samsung sve podesio i sve mi radi a na lg ne mogu da nadjem nijedan digitalni kanal... tv podrzava sve dvb t c s tjunere ali slike neeema. probao austriju nemacku poljsku i nece. hvala, pozdrav

pitanje za desp-a...
molim te mi objasni kako si uspeo da podesis digitalnu sliku na Lg tv-u. znaci ja na samsung sve podesio i sve mi radi a na lg ne mogu da nadjem nijedan digitalni kanal... tv podrzava sve dvb t c s tjunere ali slike neeema. probao austriju nemacku poljsku i nece. hvala, pozdrav

sve sredjeno :D pozdrav

Da li se preko Ca-modula, mogu podešavati sortirati i brisati programi po sopstvenoj želji?

Da li se preko Ca-modula, mogu podešavati sortirati i brisati programi po sopstvenoj želji?
To bi trebalo da zavisi od samog TV-a/STB uređaja. Kod Samsunga je to komplikovano ali postoji PC program za Samsung kojim lako uređuješ listu.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Koristim CA modul i na dva TV-a sortiram kanale kako mi odgovara. Ne znam samo za brisanje, jer nisam nijedan obrisao već one koje nemam postavim da preskoči.

To bi trebalo da zavisi od samog TV-a/STB uređaja. Kod Samsunga je to komplikovano ali postoji PC program za Samsung kojim lako uređuješ listu.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Nista lakse nego kod samsunga smart TV
Sareno dugme--->izaberes "channel" aplikaciju ( koja je vec instalirana)..i redjas kako ti je volja

Ih pa da mi je smart TV... :) ovo je za dummy verzije.

Stvio Ca-Modul, sortirao i izbrisao knale koje nemam u ponudi i neke Pink kanale :-devil-:.
Onaj programčić za uređivanje kanala stvarno pomogao da na brzinu sve to odradim.

Nista lakse nego kod samsunga smart TV
Sareno dugme--->izaberes "channel" aplikaciju ( koja je vec instalirana)..i redjas kako ti je volja
Gde je ta channel aplikacija? Ja imam h6500 i nema je nigde.......

Ljudi, dajte neki info, neka iskustva ako imate internet kod njih, kablovski ( za koji sam barem ranije čuo
da je ******) i adsl.

Teška srca moram da razmatram alternativu za sada pa već skoro upokojeni targo telekom, prelazak sa
optike na poštu je kao sa konja na magarca.

Ali pošto imam već tv kod njih, a druge alternative nisu ništa posebno, SBB nemam u ulazu pa rekoh da bih
možda objedinio.

Gledam neke njihove vezane pakete tipa ovako nešto:

http://www.postanet.rs/lat/struktura/posta-net-paket/posta-net-paket-pay-tv-besplatan-net.asp

Poslednja izmena:
Pozdrav svima.

Da li neko ima neki INFO o eventualnim planovima za pojacavanje HD ponude koja je dosta traljava? pre svega mislim na edu/documentarie kanala tipa NAC GEO/WILD, DISCOVERY, BBC EARTH, ANIMAL, HISTORY.....to imaju i SBB i MTS u ponudi!!! Ovi kao da bas ne trzaju nesto u tom pravcu!!!

Da li jos neko ima problem sa Sport Klubom HD 1, 2, 3 i SD 4, 5, i 6?

Nazad
Vrh Dno