Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Koji case preporucujete za 6S? Da nije preko 15ak dolara,Aliexpress/Ebay.

Sent from my 6S using Tapatalk

Ali to je sve više od 15$ još i shipping.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Djilkosh_Ns Naisao sam na sve te,mislim da cu tu Xevel,najvise mi se svidja. Hocu da izbegnem isecak za jabuku nazad,jako me nervira [emoji23]
@n1tr0 Zanimljiv predlog,vidim da ih ima na ebayu.

Naravno ima za svakoga po nešto. Meni je to bio poklon [emoji4]

@n1tr0 Zanimljiv predlog,vidim da ih ima na ebayu.
To si jedini case-ovi koji mi se nisu olabavili posle mesec dana, a i boje uzivo (pogotovo pastelna serija) su jako lepe nijanse 🙂

@Djilkosh_Ns ja sam video na par mesta na eBay oko $15 i ako se dobro secam free shipping ili jako sitno nesto. Takodje ih ima u iStyle, nekad budu na akciji, a takodje ih ima i u iStyle po EU gde budu na jos boljoj akciji :d

edit: da dodam da je jedan od razloga zasto ne kupujem online vise case-ove (osim ako ih ne probam negde uzivo) taj sto cesto bude lepih case-ova, ali koji prakticno dugmice za zakljucavanje i volume up/down cine skoro nemogucim za pritisnuti. Imao sam vise puta priliku da vidim - pogotovo u 3G store gde deru sa pojedinim case-ovima, ali cak i Nillkin, da case oko 20-30 eur ima katastrofa to odradjeno...

Poslednja izmena:
Једно питање које не знам где да поставим, како би ишла замена, уз доплату, или како год да буде најповољније IPhone 6s 64gb за iPhone 6s+ 32gb(ваљда је јефтинији јер је 32)??

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ti od 32gb su previše retki (mislio sam čak da ni ne postoji od 32), mislim da ćeš lakse za 16gb zameniti. U zavisnosti od stanja tvog moraćeš doplatiti malo i verovatno će ti računati tvoj telefon manje nego što vredi jer su 80% preprodavci na KP.. Probaj naci nekog ko bi menjao za 6S zbog veličine, tu ćeš najbolje proći. 😀

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Ti od 32gb su previše retki (mislio sam čak da ni ne postoji od 32), mislim da ćeš lakse za 16gb zameniti. U zavisnosti od stanja tvog moraćeš doplatiti malo i verovatno će ti računati tvoj telefon manje nego što vredi jer su 80% preprodavci na KP.. Probaj naci nekog ko bi menjao za 6S zbog veličine, tu ćeš najbolje proći. 😀

Или једноставно да користим 6S после 3 године на Андроиду? Искочила ми одлична понуда од друга, он узима 7 па мени за ситну лову да прода 6S 64gb.. Или да једноставно урадим логички, останем на Андроиду а тај фон утопим за веће паре него што сам купио и купим типа htc 10.. У дилеми сам..

Ja bih na tvom mestu probao 6S (ne plus). Meni licno nije odgovarao iOS kao sistem, ali vredi probati, jos jedno iskustvo, a uostalom bar ga mozes lako prodati ako ga daje povoljno. [emoji4]

Или једноставно да користим 6S после 3 године на Андроиду? Искочила ми одлична понуда од друга, он узима 7 па мени за ситну лову да прода 6S 64gb.. Или да једноставно урадим логички, останем на Андроиду а тај фон утопим за веће паре него што сам купио и купим типа htc 10.. У дилеми сам..

Probaj iOS,ja sam hteo S7,uzeo 6S s namerom da zamenim za S7 "kad mi se ne svidi". Ostavio iP i nemam nameru da menjam.

Probaj iOS,ja sam hteo S7,uzeo 6S s namerom da zamenim za S7 "kad mi se ne svidi". Ostavio iP i nemam nameru da menjam.

Пробаћу, ал ми некако мали екран.. Мсм ок, ал више волим веће екране..

Onda ga prodas i doplatis malo za Plus.

Ја га добијам за 350е
IPhone 6s 64gb бели.. Има гаранцију још нешто мало

Poslednja izmena:
Pa uzmes ga, koristis mesec dana, posle toga ili prodas za vise para ili ostavis sebi. Nema tu neke filozofije 😉

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

...i na taj način ispadneš korektan i prema drugaru koji ti je dao za dobru cenu a mogao je više da uzme.

Sve se svodi na to da probas 6S pa se odlucis. [emoji1]

Ништа, ето мене следеће недеље у овој теми. Не прелази се више пута на iOS, знам само основне ствари..

Još malo, pa će svi preći [emoji1]

Ма већ сам саставио листу од једно 15ак ставки које ће ми фалити на ајфону, врв ће листа расти када почнем да га користим.. Ипак је Андроид много ширих могућности него iOS..

Različiti su sistemi. Tako je isto nekome ko je na iOS-u, pa treba na Android da predje isto ima već glavobolje u glavi. Ja nisam imao problema da predjem. Dobio sam ono što sam hteo.

^ Identicna situacija 🙂

Tranzicija podataka nikad laksa.Na koje aplikacije mislis, sve koje ima na androidu ima i na iosu.

Nema normalan file manager, nema Transdrone alternativa, nema normalna Reddit aplikacija. S druge strane, Android nema alternativu za Airmail, jednostavno ne postoji mail aplikacija koja je tako dobro dizajnirana za Android.

Ostalo je uglavnom stvar izbora, načina notifikacija, otvorenost/zatvorenost sistema itd.

Пре свега што каже човек, врло ми је конфузна ствар око складиштења података(са компа на фон) и недостатка file manager-a као на Андроиду, под тим мислим да можеш да уђеш где хоћеш и ставиш који год хоћеш фајл.

Такође, да ли може да се учитају контакти са google налога, и да се користи google photos за бекап слика? (аутоматски)

Такође, да ли може да се учитају контакти са google налога, и да се користи google photos за бекап слика? (аутоматски)

Naravno. Google Photos i ja koristim. Što se fajlova tiče, jedino fotografije možeš da prebaciš na komp (nisam siguran da li i sa kompa) bez itunesa, prostim povezivanjem kablom. Za sve ostalo (muzika, filmovi itd) ti treba itunes

Slike mozes da prebacujes iz bez iTunes-a u oba smera

Photo Transfer WiFi - Send Photos and Videos
https://itunes.apple.com/us/app/photo-transfer-wifi-send-photos/id674978018?mt=8

Image Transfer - photo and video transfer app over wifi
https://itunes.apple.com/us/app/image-transfer-photo-video/id588696602?mt=8

Postoje i drugi programi za te stvari i nisu besplatni.

Kako god ko posmatrao iTunes, on je najbolja varijanta za cuvanje i prebacivanje muzike samo je potrebno malo da se navikne covek, da procita. Kad se menja komp, kopiraju se svi fajlovi koji trebaju i cuva se na taj nacin sve sto treba i za muziku i playliste.

Nazad
Vrh Dno