Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Zašto glupost? Pa toga ima i biće sve više.
Zašto bi neko odgovarao za zloupotrebu tvojih podataka zbog tvoje želje za rutovanjem i igranjem? Ovako su se ogradili, ja ih ne krivim.
Verovatno da ni Android Pay ne radi na telefonima gde je okinut knox. I to pozdravljam.

Meni se desilo ovo sa folderom. Problem jeste u kartici i ako si vraćao bekap. Obriši te aplikacije, instaliraj ih ponovo i sve će biti ok.

Poslednja izmena:
Može se ograditi i na mnogo lepši način, disclaimerom i tvojim prihvatanjem da oni ne snose odgovornost.

Zašto glupost? Pa toga ima i biće sve više.
Zašto bi neko odgovarao za zloupotrebu tvojih podataka zbog tvoje želje za rutovanjem i igranjem? Ovako su se ogradili, ja ih ne krivim.
Verovatno da ni Android Pay ne radi na telefonima gde je okinut knox. I to pozdravljam.

Meni se desilo ovo sa folderom. Problem jeste u kartici i ako si vraćao bekap. Obriši te aplikacije, instaliraj ih ponovo i sve će biti ok.
Kakvu zloupotrebu podataka, koliko imam kila i koliko pesacim?! Aj razumem android pay sto ne radi to je vec ozbiljna prica, ali life log mi ne ide u glavu. Dovoljno je sto sam se svesno odrekao garancije kada sam rutovao telefon (mada i to je nebuloza), dokle vise sankcije?

Znaci sad imam opciju da stavim nougat i prodam gearfit ili ostajem na mm! :wall:

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Na Superman grupi mi jedan korisnik reče da njemu na stock N S-health radi. A rootovan je.

Imaš li memorijsku karticu u telefonu?
Nemam memorijsku,a tek sad vidim da su se pojavili folderi,sami od sebe.

Vracao sam aplikacije smart switch-om posle ciste instalacije,ali sam se iznervirao pa sam uradio FR i onda sve ponovo instalirao, a zatim se desio problem sa folderom.

Za prvo punjenje, baterija mi je bolja nego na MM, a jos nista nisam poiskljucivao od aplikacija.

13452cd90b06af23035dc375f51cbc3d.jpg

3cc270c82183ddf2bca67dfb1954bdef.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nemam memorijsku,a tek sad vidim da su se pojavili folderi,sami od sebe.

Vracao sam aplikacije smart switch-om posle ciste instalacije,ali sam se iznervirao pa sam uradio FR i onda sve ponovo instalirao, a zatim se desio problem sa folderom.

Za prvo punjenje, baterija mi je bolja nego na MM, a jos nista nisam poiskljucivao od aplikacija.

13452cd90b06af23035dc375f51cbc3d.jpg

3cc270c82183ddf2bca67dfb1954bdef.jpg

dobro ti gura bat brtic :) ja ne postizem toliko,na stand bayu mi vise nego sto treba trosi...

*in stand by - u pripravnosti
in Stand bay - u zalivu Stand :)

Ovo je savrseno a ne dobro,posebno sto ima fb instaliran! Sa jos 23% moze sat vr da izgura sto je gotovo 7h sot, meni ne zamislivo od martovskog fw.
E sad, treba naravno imati na umu i da je tek stavljen sistem; android ima cudnu cud da podivlja posle 2-3 nedelje pa tek odna gledam sot kao realno stanje.

@Proday u pravu si ali isto tako ako se ne varam Android N "uči" navike korisnika što se tiče baterije pomoću nekog mehanizma što se tiče punjenja i potrošnje kako bi bio što optimizovaniji pa možda to ne bude slučaj sa njim. :)

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Ne znam da li je to generalno za N pravilo da uci ili samo huawei ima taj feature?! Kako god, vreme ce pokazati. Mene najvise smorilo ovo za s-health sto ne radi na rutovanim telefonima, sad cekam resenje jel to me jedino koci da zapucam N

Bio je rutovan,knox je 0x1,ali na S health da su onemogucili,bas bez veze.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Povoljno otkupljujem gear fit 2, dajem 20€ ako je u mint stanju. Ovo je samo za vas sa foruma kojima je knox okinuo :D

Haha nadaj se samo!

@Proday u pravu si ali isto tako ako se ne varam Android N "uči" navike korisnika što se tiče baterije pomoću nekog mehanizma što se tiče punjenja i potrošnje kako bi bio što optimizovaniji pa možda to ne bude slučaj sa njim. :)

To je na Mate 9

S7 EDGE

Znam za Mate 9 ali mi je i ovde to pisalo kad sam instalirao N.

Ne znam da li je to generalno za N pravilo da uci ili samo huawei ima taj feature?! Kako god, vreme ce pokazati. Mene najvise smorilo ovo za s-health sto ne radi na rutovanim telefonima, sad cekam resenje jel to me jedino koci da zapucam N

Ja rekoh da je neko drugi opet rekao da sve radi normalno na njegovom rootovanom telefonu, a ne verujem da je čovek lagao.

Ma naći će se rešenje i za to. Isto tako je bilo i sa Note 4 i S-health-om, nakon jednog updatea, pa su mu na xda doskočili.

Sent from my K007 using Tapatalk

Ovo je savrseno a ne dobro,posebno sto ima fb instaliran! Sa jos 23% moze sat vr da izgura sto je gotovo 7h sot, meni ne zamislivo od martovskog fw.
E sad, treba naravno imati na umu i da je tek stavljen sistem; android ima cudnu cud da podivlja posle 2-3 nedelje pa tek odna gledam sot kao realno stanje.

Pa ocekujem tada da bude makar isti sot jer cu iskljuciti neke meni nebitne stvari, a on ce podivljati i onda 1:1. [emoji16] [emoji33]
Dobra je stvar ovaj Data saver. [emoji1]

Na koji data saver misliš?

Posto sam polomio punjac pre par dana, drugar mi je kupio novi za rodjendan. Zanimljivo je da je uz njega dosao duzi kabl, 1.5m duzine.
Dodatno sam se isekao na metar kada sam merio kabl, ona najiritantnija posekotina, kao na papir, samo malcice dublje :D

46c65d60f6c9a6c77ad336060faf2967.jpg

c36af1b542f00253b94e7cf86e741c37.jpg

535671328f11a36ea643a7d8b67820b6.jpg

187a06e6c662a1d58420b248ae4ed830.jpg

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Колико кошта? Мени је испао телефон док се пунио па сам искривио микро усб крај, узео бих оригинал за сваки случај па ме занима цена.

Ma radi s health normalno, ja sam na abasadiijevom 7.2 trenutni, od bete pa sve do finalne i sve radi ok, nikada nisam problem, radi narukvica bez ikakvih problema samo mi non stop izbacuje da nisam uradio dnevni target ☺️☺️☺️

Колико кошта? Мени је испао телефон док се пунио па сам искривио микро усб крај, узео бих оригинал за сваки случај па ме занима цена.

Ja nasao na ebay-u za 5dolara isti kao orginal. Kod nas su na oglasima, ali i sajtevima, od 800pa do 3000din.

Vrh Dno