Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

pa i ja cenim da oko 5,5 do 6 bi bilo full,ono 7 mi je nerealno..mada ako si na 4g,bar kod mene racunaj na do 4,5 :D

Da dodam, double tap na recents vraća odmah na prethodnu otvorenu karticu. Odlična fora...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Imaš i foru da uradiš double tap na ikonicu kada ti je upaljen AOD i odmah te vodi u tu aplikaciju...

kod mene nije tako kriminalna ali na s7e je nesto bolja oko 4-5 sati sota, standardo na oko 20 sati na njemu,i kod mene se pojavljuju google play servisi iako sam probao kroz razne metode da ix maknem,sad sam probao i ovaj data saver ali nista se ne dobija, ista stvar,cekamo da ga supermen sredi :)
Jeste probali ono sa lokacijom?
Kačio sam ranije, only GPS!
Nema logike ali rešava problem.
Ima veze na kojoj je opciji čak i ako držite ugašeno lociranje.

Vec je stavljeno na only gps.
Nekako sumnjam na AOD. Danas sam ga ugasio i situacija je vec drasticno bolja.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja vec nekih mesec dana ne gasim AOD i nisam imao problema sa baterijom, a svi rezultati su bili sa AOD naravno. Sad sam ugasio radi probe al ne vidim neku preteranu razliku osim ako telefon ne stoji puno u standby.

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mozda je to neki Samsung ''easter egg'' :d

Kako ti ovo ne smeta ? [emoji3]
Ako imaš garanciju pravac servis ...

Samsung-display.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ma servis bez razmišljanja ...

As far as the issue goes, it can't be fixed by software means, so it's most likely a hardware problem. Some found a few workarounds that would temporarily address the issue, but it's not permanent.

The vertical pink line issue seems to be just the first phase for a much bigger problem, as some Galaxy S7 edge users reported that the display eventually turns black after a while.

Several carriers around the world have already acknowledge the problem and have started to replace the Galaxy S7 edge for some owners, but only if they are still covered by warranty.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Problem je kod mene što je iznad te vertikalne linije mala linija od pada, ali ne na displeju nego iznad i mislio da je upravo zbog tog pada i nastala linija, a i ovako sam ga koristio par meseci. Sad posle ovog je nema, verovatno će da se pojavi ponovo al ću da uradim istu stvar, baš me zanima na koliko će da se vraća ta linija.

Jeste probali ono sa lokacijom?
Kačio sam ranije, only GPS!
Nema logike ali rešava problem.
Ima veze na kojoj je opciji čak i ako držite ugašeno lociranje.

nisam probao samo gps,sad cu pa javljam, probao sam prve dve opcije za lociranje, druga navodno govori o nekoj usredi bat ali ja nisam video razliku

Ja ne znam sta vi radite tim telefonima, kada se molite da vam izdrze 6 sati sot :)
Dakle, sve zivo mi je ukljuceno, gledam i YT i Instagram i malo FB, pa nema sanse ispod 5 sati sot da mi bude, mozda ako stoji na standby 2 dana.

6e42e770457dd811d7bdd2450de0844c.jpg
393805e99d05020437e8f554909fe8dc.jpg
3217361da813beed97a202a5b6db538d.jpg

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Ja ne znam sta vi radite tim telefonima, kada se molite da vam izdrze 6 sati sot :)
Dakle, sve zivo mi je ukljuceno, gledam i YT i Instagram i malo FB, pa nema sanse ispod 5 sati sot da mi bude, mozda ako stoji na standby 2 dana.

6e42e770457dd811d7bdd2450de0844c.jpg
393805e99d05020437e8f554909fe8dc.jpg
3217361da813beed97a202a5b6db538d.jpg

oo xerojcino,dobar sot za 45% mada si samo 5 sati na njemu,:p ne znam ,nougat stvarno bolje radi,jos je brzi,al dosad mi je baterija cak malo i slabija nego na supermanu na sestici,morace moj edz kod tebe da ga nastelujes :p

Ne znam, ne pustaju N na mts jos uvek :) Ne znam da li ima veze i jacina sms signala, to sto imam odlican prijem gajbi, mada i kada sam gledao yt preko 4g u voznji kolima i potrosio 1.5gb neta, imao sam 8 sati sot.
To je vec retko, ali 6 sati je uobicajeno.

ne znam na meni je na vipu signal bas skrnav,generalno vip ima najlosiji signal,najbolji je telenor,vrv da ima veze potrosnja bat sa signalom,blago se tebi kad imas dobar paketic za net,ja imam 2 gb za mesec, to da ocu otislo bi za cas :)

meni zena na obicnoj s7 mm tuce preko 6 sati sot-a bez problema, sinoc bacim pogled preko 7 sati, wifi uvek ukljucen fb,instagram,i mesenger po ceo dan. unlocked verzija telefona, exynos jos uvek nema ota 7.0. Signal joj pravi probleme, samo 2g hvata, kad prebacim na 3g nema ni jednu liniju.

Poslednja izmena:
A da li je stiga apdejt preko pc kies programa .znam pre na lg uvek je bilo preko pc sajta apdejt dok na tel nije bio? Oficijalni

Heroj87, koristi spoiler za kacenje tolikog broja fotki, posto neko gleda i preko PC-a forum. Da ne pricam o FHD portret screenshot-ovima koji zauzmu dosta mesta, to bi isto trebalo u spoiler.

Tvoj rezultat je malo iznad proseka kako ja vidim, baš dosta izvlačiš. Inače, najbitnije kod objavljivanja rezultata je da ljudi napišu da li je telefon dual sim, ili ne, dual sim mora da ima lošiji rezultat, samo je pitanje koliko.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Heroj87, koristi spoiler za kacenje tolikog broja fotki, posto neko gleda i preko PC-a forum. Da ne pricam o FHD portret screenshot-ovima koji zauzmu dosta mesta, to bi isto trebalo u spoiler.

markos23 odradi fatal1t :d

Za ovo vec deliti poene. Ne vredi, nikad se nece nauciti ljudi.

Edituj post i obrisi slike iz citiranog dela.

moglo bi da se proba,jer neke samsungove aplikacije bas smaraju a vidim da je i ram optimizovan

Koriste ga na mobilnom internetu i pri lošijem signalu. Ti si verovatno većinu vremena na wifi, a signal je odličan koliko vidim na ss.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno