Sve vreme 4g, jos signal u vecem delu kancelarije nepostoji.[emoji1]pa i ja cenim da oko 5,5 do 6 bi bilo full,ono 7 mi je nerealno..mada ako si na 4g,bar kod mene racunaj na do 4,5![]()
Jeste probali ono sa lokacijom?kod mene nije tako kriminalna ali na s7e je nesto bolja oko 4-5 sati sota, standardo na oko 20 sati na njemu,i kod mene se pojavljuju google play servisi iako sam probao kroz razne metode da ix maknem,sad sam probao i ovaj data saver ali nista se ne dobija, ista stvar,cekamo da ga supermen sredi![]()
As far as the issue goes, it can't be fixed by software means, so it's most likely a hardware problem. Some found a few workarounds that would temporarily address the issue, but it's not permanent.
The vertical pink line issue seems to be just the first phase for a much bigger problem, as some Galaxy S7 edge users reported that the display eventually turns black after a while.
Several carriers around the world have already acknowledge the problem and have started to replace the Galaxy S7 edge for some owners, but only if they are still covered by warranty.
Jeste probali ono sa lokacijom?
Kačio sam ranije, only GPS!
Nema logike ali rešava problem.
Ima veze na kojoj je opciji čak i ako držite ugašeno lociranje.
Ja ne znam sta vi radite tim telefonima, kada se molite da vam izdrze 6 sati sot
Dakle, sve zivo mi je ukljuceno, gledam i YT i Instagram i malo FB, pa nema sanse ispod 5 sati sot da mi bude, mozda ako stoji na standby 2 dana.
![]()
![]()
![]()
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
A da li je stiga apdejt preko pc kies programa .znam pre na lg uvek je bilo preko pc sajta apdejt dok na tel nije bio? Oficijalni
Tvoj rezultat je malo iznad proseka kako ja vidim, baš dosta izvlačiš. Inače, najbitnije kod objavljivanja rezultata je da ljudi napišu da li je telefon dual sim, ili ne, dual sim mora da ima lošiji rezultat, samo je pitanje koliko.Ja ne znam sta vi radite tim telefonima, kada se molite da vam izdrze 6 sati sot
Dakle, sve zivo mi je ukljuceno, gledam i YT i Instagram i malo FB, pa nema sanse ispod 5 sati sot da mi bude, mozda ako stoji na standby 2 dana.
Heroj87, koristi spoiler za kacenje tolikog broja fotki, posto neko gleda i preko PC-a forum. Da ne pricam o FHD portret screenshot-ovima koji zauzmu dosta mesta, to bi isto trebalo u spoiler.
Koriste ga na mobilnom internetu i pri lošijem signalu. Ti si verovatno većinu vremena na wifi, a signal je odličan koliko vidim na ss.Ja ne znam sta vi radite tim telefonima, kada se molite da vam izdrze 6 sati sot
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari