Šta je novo?

LG G2

Ne može to kod mene biti 45 minuta. Ja sva podešavanja pretrčim, isto i za svaku aplikaciju. Svi nalozi koje koristim,pa xposed i njegovi dodaci. Za neke app koristim Titanium Backup ali ne za sve. Par sati meni ode kada imam vremena, a kada nemam da ne govorim. Možda ima brže rešenje ali ne radim to često pa se nisam interesovao da vidim koje...

Trenutno sam na AICP 7.1 i nemam nameru da ga menjam,odlican room. Medjutim,kada udjem u setting,pa u battery i tu podesim performance profil,svaki put posle restarta telefona mi se vrati na balance profil. Kako da podesim da mi zapamti profil koji ukljucim?

Trenutno sam na AICP 7.1 i nemam nameru da ga menjam,odlican room. Medjutim,kada udjem u setting,pa u battery i tu podesim performance profil,svaki put posle restarta telefona mi se vrati na balance profil. Kako da podesim da mi zapamti profil koji ukljucim?

Mozda je do verzije, koristim istu stvar i radi normalno, to je nesto od skora koliko mi se cini ili ranije nisam primetio :)

Ruzan je ovaj 7.1.1 kao prvo vidzet za fabricku prognozu ne postoji,vidzet kalendar ne postoji..status bar katastrofa.....lolipop je za ovaj nougat tata mata sto se izgleda tice.Ruzan interefejs i samo zbog toga se vracam na icex 5.9

Widget za vremensku prognozi skines preko xwidget aplikacije,ja sam skinuo widget galaxy s6 i odlicno izgleda..postoji i widget za kalendar samo treba izguglati. Ima i quick remote..sto se tice performansi,stock nije ni blizu 7.1.1 .

Widget za vremensku prognozi skines preko xwidget aplikacije,ja sam skinuo widget galaxy s6 i odlicno izgleda..postoji i widget za kalendar samo treba izguglati. Ima i quick remote..sto se tice performansi,stock nije ni blizu 7.1.1 .

Eto ubedio si me da ostanem,sve sam to instalirao,jedina zamerka je sto nema precicu za odabir mreze,a quick remote nism uspoe da nadjem

non stock rom i dobra kamera ne idu zajedno, zapamtite to :)

Kamera je zadovoljavajuca ,po nekom mom misljenju. Ja sam uvek bio za stock rom i uvek se vracao na isti ,mada kada su performanse u pitanju stock nema sta da trazi pored 7.1 romova :) jedini izuzetak je kamera,sve ostalo je na strani custom 7.1 romova.

Skoro godinu dana sam bio na custom romovima, od 5.1.1, 6.0.1 i 7.1.1, evo sad probah ovaj pure stock+dorimanx 12.0 i uopste ne zaostaje po pitanju performansi. Bas sam se prijatno iznenadio, brz, fluidan, dobro kesiranje, baterija odlicna. Mislim da je to dobitna kombinacija, ne vidim niti jedan razlog da se vracam na custom.

@dexy Aj stavi link od tog roma ako te ne mrzi,i jel ima advanced drajvere za kameru?

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Cekaj,to je link od Ice roma.Taj sam flesovao sinoc i cini mi se da je prenatrpan.Ja sam mislio da je kolega nasao neki stock bez bloata(sa advanced driverima za kameru),zato sam trazio link.Sad cu da mu flesujem stock preko kdz-a.Eh sto nema 7.1.1 kameru ko stock [emoji20]

Zamenih staklo kamere i sad telefon opet kao nov [emoji106]
Sve kao u ovom klipu:

[YOUTUBE]2YBAa-xxqv0[/YOUTUBE]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ima i advanced driver i xcam, u kombinaciji sa dorijem radi odlično. Meni su keš i data u F2FS.

Poslato negde iz svemira

Jel si cackao nesto u dorimanx app ili su ti sve stock vrednosti?I dal se oseti f2fs konverzija u otvaranju aplikacija,uopste u svakodnevnom koriscenju?

Za sada sve stock, a za F2FS sta znam to sam još odavno promenio dok sam bio na custom I tada mi se činilo da je možda malo brže, a možda je bio samo placebo.

Poslato negde iz svemira

Poslednja izmena:
A jel znate kako skloniti ono google na vrhu ekrana? Ubih se trazeci, ne vredi. Pricam o 7.1.1.
Brzina sjajna, za sad bagova i nema, jedino me bas nervira sto nema doubletap lock, ali sta je tu je. Posle GE1.5+ Nova pravo je osvezenje i promena.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

A jel znate kako skloniti ono google na vrhu ekrana? Ubih se trazeci, ne vredi. Pricam o 7.1.1.
Brzina sjajna, za sad bagova i nema, jedino me bas nervira sto nema doubletap lock, ali sta je tu je. Posle GE1.5+ Nova pravo je osvezenje i promena.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Zadrzi na prazno na home screenu i kada ti izadje ono za menjanje pozadine itd ides na settings i tamo imas search bar i samo iskljuci.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Nisam, nemam telefon kod sebe...
Čim bude stable biće super, a i stizaće update .

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Drugar zakljucao telefon skroz. Tj cerkica mu se igrala dok nije skroz zakucala tel da mi sad trazi pin ili gmail da mu povrati tel. A on naravno sve to zaboravio. Jel ima neko resenje. U recovery nece da udje nikako. A lg software ga ne vidi.

Nazad
Vrh Dno