Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

1fb9748da2cbc65dd9c2bc32a1be0cc7.jpg

Zna li neko naziv ove teme?

Tapa...

Ne znam da li je do toga što sam radio factory reset ili šta ali sa Nougatom primetno brže radi telefon, a i baterija mi se unormalila kolko vidim.

I ja jedva čekam Nougat da radim reset.... Slabo mi je ovo dosta....

c01cc34ee341e5c55dd6b591c6c7721b.jpg

df98c9a7bcef9dccd0d87b95ca103647.jpg

e9180b1af000c01b5b652462fbd2205f.jpg

Sent from S7

Jel provalio neko kako se na Nugatu može ukloniti ono settings dugme na tastaturi između space i znakova?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Memi je tu zarez, zasto bi sklanjao? Ili nema vise ovoga da se bira?

61fe7d80fc435b55985a2226a224096e.jpg

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Znam da je moglo, nego pitam gde se nalazi ta opcija jer evo kupam po telefonu i ne mogu da je nađem na Nugatu :D

Edit:
Može da se postavi zarez ili šta već, ali mi je taj taster višak i navikao sam bez njega...

Stavi SwiftKey tastaturu... Nema bolje na tržištu...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ne sviđa mi se tj. nije mi se sviđala pre nekog vremena kada sam se terao da je koristim. Navikao sam na ovu samsungovu, precizna mi je isto koliko i ona na iPhone, a dobro radi i predikciju.

Ne sviđa mi se tj. nije mi se sviđala pre nekog vremena kada sam se terao da je koristim. Navikao sam na ovu samsungovu, precizna mi je isto koliko i ona na iPhone, a dobro radi i predikciju.
Meni je već na trećem telefonu. Valjda je stvar navike... Čak sam na iPhone 6s koristio SwiftKey.

Daj joj šanse opet; evo ja posle par dana korišćenja definitivno nemam više namere na samsungovu da se vratim.

Ja žalim za onim martovskim firmwerom kada smo svi imali 7+ sati sot!

Ja na SwiftKey nikako da nađem temu koja mi leži, a ne kopa mi se po XDA da nađem modovan SwiftKey sa onim temama. I ovaj njihov flow trag je mogao vala biti deblji, imam osećaj da greben staklo :)

zadnje punjenje Xd ,uz preko sat poziva,mora to jos malkooo bolje xD,cekamooo taj nugat firmare,valjda bidne danas :)

s7 Edge-pearl-Screenshot_20170117-193711.jpgScreenshot_20170117-193750.jpg

Jos uvek nema OTA za nas, postajem nestrpljiv :)

Meni se nesto ne da cekati pa cu sad da stavim mm BTU pa sa njega na nugat :)

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Za običan S7 već ima da se skine Nugat za Britaniju i Češku.
Tako da, ko je nestrpljiv, iz Odina može komotno da ga flešuje.
https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G930F/

Ja sam na S7 Edge juče stavio BTU (Britanija) i uradio OTA na Nugat, do sada nisam primetio nikakav problem osim onog da ne znam kako da uklonim onaj taster na tastaturi o kojem sam pisao gore.

To nije problem, veoma koristan gumb :)

Javite kad izadje root za nougat

Jel krenuo N još negde u Evropi sem u UK?

S7 EDGE

To nije problem, veoma koristan gumb :)

Kako kome. Meni je višak i bode mi oči, tako da bih ga rado uklonio ako postoji mogućnost.

@dejan, jeste za običan S7, napisao sam gore, na Britaniju i Češku je pušten.

Ja sam to odradio još juče. Sve normalno radi, a dodate su i neke nove tipa Android Pay i sl. Jedino odvoj jedno 2h da podesiš ponovo telefon jer će ti trebati vremena da nađeš sve opcije.

Vrh Dno