Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Zašto li nisu u manuelnim podešavanjima kamere stavili da Iso ide ispod 100, kad stoji na auto on ga obara ispod 100 čini mi se da je min 50.

Ma bice to da cu morati da flesnem stock B151 pa onda ota update na B161 pa onda sve od pocetka valjda ce raditi onda :D

A pod evropski da stavim nasu drzavu ili neku drugu??

Ja kada sam skinuo aplikaciju beta automatski mi se ukljucio program i registrovao. Sad da vidimo 21.01. sta ce biti. Nadam se za sve nas sto korististimo ovaj mobilni da ce android 7.0 biti ekstra.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Ja kada sam skinuo aplikaciju beta automatski mi se ukljucio program i registrovao. Sad da vidimo 21.01. sta ce biti. Nadam se za sve nas sto korististimo ovaj mobilni da ce android 7.0 biti ekstra.

Jel to za beta verziju?

Super je beta, ja sam je koristio par dana. Verziju B336

To je znaci prva zvanicna za nas model koja ce se pustiti. Jel tako.

2f8fa1183d230aedc7604cc28cbffd51.jpg

Jel to ova beta?

Ja sam instalirao pre preko TWRP i vratio se na MM. Hocu zvanicno da skinem Betu...
E to sam i mislio. Znaci posle ove zvanicne bete mi dobijamo i finalnu verziju. Tako bi trebalo. Imao sam na nokiu 735 istu problematiku sa win 10. Oni su to katastrofa odradjivali. Prvo betu skinem april 2015 i to je bilo katastrofa. Vratim se na 8.1. Pa tek sam posle odprilike u oktobru 2015 koliko se secam poceo da koristim win 10. Mada se nadam da tako nece biti za android.

Znaci dobro sam se prijavio

Kako da se prijavim za betu?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Koji program, ovaj link je na poljskom ili nekom jeziku nista ne razumem.

И ја имам такође. Само имам питање једно за све. Пошто сам ја ручно ажурирао на верзију B161 да ли ћу добити преко овога ажурирање или не?

Koji program, ovaj link je na poljskom ili nekom jeziku nista ne razumem.

E taj link odatle skini program i prijavi se na njega i prijavi se na huawei id

Moras preko google chrome, prevedes i videces pise "preko ovog linka" ides na link i imas tamo download

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Ja fizicki NE vidim gde da kliknem na ovom sajtu da bih bilo sta skinuo, to pokusavam reci.
Edit: nasao.

Poslednja izmena:
Narucio sam mat foliju i ovaj case.
e6c4b806ad7e534de529d38ebc30e470.jpg
:D

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Skinite odavde. Ja sam to postavio.

Ja imam taj case, videces, odlican je i veoma kvalitetan.

Nazad
Vrh Dno