Totalno sam laik sto se ovih stvari tice pa eto ako bi mogao neko strucniji da me posavetuje sta da uradim![]()
Meni pao na displej sa 2,5m na ekran sva sreća da sam imao staklo preko ekrana, pa mu nije bilo ništa :-D( mada generalno imam sreće ,jer mi je svojevremeno pala xperia sp sa 5m na beton i preživela [emoji12])Danas mi telefon (ne mojom krivicom) ispao sa visine od 1.5m na tepih i istumbao se 2-3 puta. Za sad sve deluje normalno.
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Gde vi nalazite te cene od 180-190 evra za nov sa garancijom?
Ako bi uzimao novo ovde kod nas pojurio bi 3GB verziju, ali ja vidjam cene od 250 pa do 340 (xD) evra.
Uzeo i ja konacno ovaj telefon, hvala ivanbass na preporuci
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Kazite mi koja je zadnja verzija andorida MM za P9 lite??
Juce rutovao telefon itd.pa vratio na stock zadnju verziju sam nasao ovo VNS-L21C432B161 ovde sam nasao https://forum.xda-developers.com/huawei-p9lite/development/stock-firmware-links-t3468245 da li je to zadnja verzija kod svih?
I da kada sam vratio na stock pomocu tri dugmeta, sada kada udjem tamo u podesavanja updater ne postoji vise local update a i changelog stoji no information.
Da li neko ima ovaj problem ili je to tako kada se odradi stock unroot??
I da li ima neki novi update od ove verzije ili ne? Jer ako ima onda meni ne izbacuje uopste za novom verzijom.
Gde se tačno nalazi to podešavanje?Sve zavisi, ima više verzija ...
Ali ako u settings-u nema opcija na vrhu za rad sa dve kartice onda je jedna zaključana.
![]()
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Je l' tur'o neko mat folije? Ima iskustava kakvih?
Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk
Kad budes stavio mat foliju javi impresije, sad si i mene bacio na razmisljanje za mat folijom.Svidelo mi se kod sestre na J5 16 kako izgleda, a nije ni skupo, pa sam kontao sutra da uzmem sebi. Valja će biti ok i na ovom čudu.
Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk
Hard reset (volume up + power)
Hard reset bi pomogao?Jer radio sam reset iz podesavanja i opet isto stoji tako.
Gde si uzeo tel, koja je verzija bila pre rutovanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari