Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Pa to sam I mislio da li neko zna nekog ili neki servis koji to moze odraditi,hvala u svakom slucaju

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Totalno sam laik sto se ovih stvari tice pa eto ako bi mogao neko strucniji da me posavetuje sta da uradim :)

Mislim da ti se nešto i ne isplati. Jer i pored pirinča i svega on može lako da otkaže i za nedelju dana... Tako da ti je skuplja dara nego mera... [emoji4] Gledaj novi telefon za oko 150e... Bolja ti je ta opcija...

Edit: Ili da naručiš iz Kine pa da ti neko od prijatelja koji se malo bolje razume sredi... Verovatno nije original ali iste te ekrane ugrađuju servisi kod nas...

100%Tested Replacement full screen For Huawei P9 Lite LCD display+Touch Digitizer 5.2" Assembly+free tools1 piece Free Shipping
http://s.aliexpress.com/NFrQjAjY

Poslednja izmena:
Pa iskreno ovo se desilo jos pocetkom debemcra, znaci ima mesec ipo dana kako me sluzi, dao sam mu taj period kao da vidim da li ce nesto otkazati i da li se isplati menjati ekran uopste i za sad je sve vise nego ok. Za tu opciju sa Alija mi je malo zeznuto jer idem u inostranstvo na 6 meseci za 2 nedelje a nema sanse da mi stigne ovde u Srbiju za toliko.

Nemam sad vremena posto nisam na kompu da trazim ali kazi mi gde ima da se nadje nov za te pare? Otkad sam ga kupio proslo leto nisam pratio nista, zar mu je tolko pala cena? I ako bih kupovao novi eventualno to znaci da bi ovaj prodavao, koliko li moze da se uzme za ovakav ostecen ekran? Telefon kao telefon radi besprekorno kao sto sam rekao, ja ga drndam svakodnevno ovih mesec ipo dana.

Nema ze te pare. Nisam bio dovoljno izričit u svom odgovoru, mislio sam da ideš na neki xiaomi za te pare. P9 lite je sa garancijom operatera na oglasima oko 190e...

Pa to, za te pare sam ga i kupio onomad :D A za prodaju ovog mog jadnog, koliko bi moglo da se izvuce eventualno?

Pa 10k manje jer ekran je otisao a kazes traze 9k :D

Skupo igranje... Ja bih pre njega prodao čak i za 50e i kupio drugi telefon...

Pa bas za 50 ne znam, on kad zameni ekran recimo znaci njega moj telefon izadje 120E a ja moram da dodajem 150-160 za novi. Da mogu za ovaj da uzmem 90-100 pa ok.

Btw, upravo sam nasao jedini ovlasceni Huawei servis u Srbiji. Originalni frame i LCD da mi stave kaze devojcica 21000 samo cvrkuce na telefon, reko' hvala ti prijatno :D

Nista ipak mislim da mi je najbolje da zamenim ovde kod nas jer mi je hitno, ne mogu da idem na 6 meseci bez telefona a nemam vremena sad da ga prodajem i kesa da dodajem za novi. Zao mi je samo sto se nisam ranije setio da pitam ovde pa da ima vremena iz Kine da mi stigne za ovih 15-20$ pa kakav god da je. Hvala na savetima u svakom slucaju :)

Ne znam koliko ti je to pametno. Ideš na duži put, treba ti pouzdan telefon, servisiran i pregažen telefon to svakako nije... Dobro razmisli... [emoji4]

Za 21000din uzmes nov telefon :D

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Razmisljao sam i tamo da odradim ekran, mnogo su jeftiniji (studiram u Rusiji) ali opet to bi bilo na slepo a i mogu da me zeznu a da nisam ni svestan toga.

Gde vi nalazite te cene od 180-190 evra za nov sa garancijom? Na ovom KP-u vise nista ne verujem nikome osim ako uzivo ne odem i ne upoznam se sa covekom i obavim sve sto retko ko hoce da uradi. Tu se ne zna ni odakle je telefon ni koji je servis ni cija je garancija ni nista. Da ima neko proveren tu pa u redu.

Ako bi uzimao novo ovde kod nas pojurio bi 3GB verziju, ali ja vidjam cene od 250 pa do 340 (xD) evra.

Danas mi telefon (ne mojom krivicom) ispao sa visine od 1.5m na tepih i istumbao se 2-3 puta. Za sad sve deluje normalno.

Meni pao na displej sa 2,5m na ekran sva sreća da sam imao staklo preko ekrana, pa mu nije bilo ništa :-D( mada generalno imam sreće ,jer mi je svojevremeno pala xperia sp sa 5m na beton i preživela [emoji12])

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ako bi uzimao novo ovde kod nas pojurio bi 3GB verziju, ali ja vidjam cene od 250 pa do 340 (xD) evra.

Ja sam kod mene u gradu uzeo za 220e. Dobijes staklo ali ja ga nisam iskoristio zato sto mu ostaju fleke posle nekog vremena. Inace,ima foliju na ekranu.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Je l' tur'o neko mat folije? Ima iskustava kakvih? :)

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

Kazite mi koja je zadnja verzija andorida MM za P9 lite??
Juce rutovao telefon itd.pa vratio na stock zadnju verziju sam nasao ovo VNS-L21C432B161 ovde sam nasao https://forum.xda-developers.com/huawei-p9lite/development/stock-firmware-links-t3468245 da li je to zadnja verzija kod svih?
I da kada sam vratio na stock pomocu tri dugmeta, sada kada udjem tamo u podesavanja updater ne postoji vise local update a i changelog stoji no information.
Da li neko ima ovaj problem ili je to tako kada se odradi stock unroot??
I da li ima neki novi update od ove verzije ili ne? Jer ako ima onda meni ne izbacuje uopste za novom verzijom.

Poslednja izmena:
B161 je poslednja verzija MM-a koliko ja znam.

Kazite mi koja je zadnja verzija andorida MM za P9 lite??
Juce rutovao telefon itd.pa vratio na stock zadnju verziju sam nasao ovo VNS-L21C432B161 ovde sam nasao https://forum.xda-developers.com/huawei-p9lite/development/stock-firmware-links-t3468245 da li je to zadnja verzija kod svih?
I da kada sam vratio na stock pomocu tri dugmeta, sada kada udjem tamo u podesavanja updater ne postoji vise local update a i changelog stoji no information.
Da li neko ima ovaj problem ili je to tako kada se odradi stock unroot??
I da li ima neki novi update od ove verzije ili ne? Jer ako ima onda meni ne izbacuje uopste za novom verzijom.

Hard reset (volume up + power)

a846f2f022310b9fa01aa226bf40158b.jpg

Lepo radi 4g

Sve zavisi, ima više verzija ...
Ali ako u settings-u nema opcija na vrhu za rad sa dve kartice onda je jedna zaključana.

0343345b02418832c632e1f6aa39f20d.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Gde se tačno nalazi to podešavanje?

Ubacio sam dve kartice i vidi se samo ona koja je u prvom slotu.

Da li može da se otključa to u VIP-u gde je telefon i kupljen?
Ako ne može i ide se preko XDA, da li se onda narušava garancija? Jel se vraća na fabrička podešavanja?

Poslednja izmena:
Je l' tur'o neko mat folije? Ima iskustava kakvih? :)

Ja sam imao na Nexus 5, lepo je na dodir, ne ostavlja tragove prstiju, koliko toliko smanjuje odsjaj ekrana i vidi se dobro na direktnoj svetlosti. E sad, ne znam da li su sve takve mat folije, ali ova moja je ekranu davala izgled kao da je mastan, bas onako kada su vam prsti masni pa zamažete ekran, samo sto je ovo trajno.

Svidelo mi se kod sestre na J5 16 kako izgleda, a nije ni skupo, pa sam kontao sutra da uzmem sebi. Valja će biti ok i na ovom čudu. :)

Svidelo mi se kod sestre na J5 16 kako izgleda, a nije ni skupo, pa sam kontao sutra da uzmem sebi. Valja će biti ok i na ovom čudu. :)

Kad budes stavio mat foliju javi impresije, sad si i mene bacio na razmisljanje za mat folijom. :D

Gde si uzeo tel, koja je verzija bila pre rutovanja?

Telefon uzet u mts-u tj.stigao je iz roaming firme sim free je.I bila je B151 i onda je nasao update odradio ota na B161.I posle rutovanja resih da vratim nazad i nadjem rom na xda i skinem odradim preko tri dugmeta i kada udjem tamo changelog no information i nema uopste da se izabere local update.Samo me zanima da li ce stici ota update ako izadje noviji firmware da ne posle bude da sam nesto sjebao pa da nemam ota update uopste.Jedino da pokusam da vratim na B151 pa da probam ota update opet.

Sto si ga rootovao?

Nazad
Vrh Dno