Djolepn
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.06.2014
- Poena
- 200
HvalaZavisi od poste kojom se salje, moze da stigne relativno brzo od 12 dana pa nesto duze do mesec dana i vise.
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
HvalaZavisi od poste kojom se salje, moze da stigne relativno brzo od 12 dana pa nesto duze do mesec dana i vise.
Kopija honora. Znaci pogubili su se kao Samsung ,ima da izbace i p9 Lite 2017 i p10 Lite. A znam da imaju i p8 Lite 2016 [emoji23]
Totalno bez ikakve logike u brendiranju proizvoda
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Kako da ti prebaci? On već jeste dual sim. Jel ti zaključan na neku mrežu ili je nešto drugo u pitanju?znam da je pisano vec o tome, ali posto nisam vican da to sam uradim, da li neko zna neki servis u NS da moze da mi odradi prebacivanje u dual sim,hvala puno
Znači jedan slot je zaključan na mrežu a drugi nije?Pomešao si ...
Imaš na XDA toolkit SA kojim otključavaš dve kartice (tačnije drugu karticu).
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Pa može, imaš mesto za drugu karticu ...verovatno sam onda pogresio...ja imam model sa jednom karticom, ali sam skapirao citajuci postove da i takav model moze da se prebaci na dual sim, ali se zrtvuje memorijska
Pa to je ali ja to ne umem uraditi,mozda I da ali se plasim da ne zeznem nestoPa može, imaš mesto za drugu karticu ...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari