A koji je interes prodavcima da oglašavaju prodaju robe koju zapravo nemaju? Nije retoričko pitanje, stvarno me interesuje.
Evo mog primera - pre nekoliko nedelja vidim oglas za telefon koji mi odgovara, nov, po normalnoj ceni, prodavac ima dosta pozitivnih ocena - pošaljem poruku i dobijem odgovor da ga zapravo nemaju i nude mi neki sasvim drugi (!) po istoj ceni. Kažem da me taj drugi ne interesuje i da mi jave kad nabave prvi.
Prolaze dani i nedelje, naravno da mi ništa ne javljaju, a oglas za prvi telefon i dalje aktivan.
U međuvremenu pojavljuje se gotovo isti oglas, za isti tip telefona, sa istom cenom, sa istim slikama (sa interneta), ali od drugog prodavca. Ponovo kontaktiram i dobijem isti odgovor - nemaju taj ali nude mi onaj isti drugi telefon! Nije potrebno biti Šerlok da shvatim da su ta "dva" prodavca ustvari jedan isti.
Pre par dana onaj prvi prodavac obnavlja oglas! Za isti prvi telefon, po istoj ceni. Sve isto. Pošaljem poruku gde kažem da verujem da sada imaju na stanju telefon, s obzirom da su obnovili oglas (iako zapravo pretpostavljam da ga i dalje nemaju). Ovog puta ne dobijem nikakav odgovor. I to je to.
Koji je motiv ovakvih likova? Pecaju lažnim oglasima da bi nas ubedili da kupimo nešto sasvim drugo?
Da li stvarno kod nekog to prođe? Ja kad krenem u prodavnicu da kupim hleb, ne može prodavac da me ubedi da umesto njega kupim motorno ulje!
Da li stvarno kod nekog to prođe? Ja kad krenem u prodavnicu da kupim hleb, ne može prodavac da me ubedi da umesto njega kupim motorno ulje!
Evo ja se nasmejem glupim postovima i komentarima umesto da ih obrisem.Odeš lepo na argep.hu i vidiš kolika je cena - http://www.argep.hu/product_2435490.html - 400 evra.
Shvatiš koliko nas deru i unapred se nasmeješ moderatoru koji će ti izbrisati poruku koja apsolutno ne krši pravila foruma.
Kao i prethodnu
![]()
Sedneš u voz odeš u HU, prošetaš se Budimpeštom, uzmeš monitor, PLATIŠ CARINU I PDV, uštediš pare. Stvarno ne vidim u čemu je problem diskutoviati o cenam u okruženju.
Odeš lepo na argep.hu i vidiš kolika je cena - http://www.argep.hu/product_2435490.html - 400 evra.
Shvatiš koliko nas deru i unapred se nasmeješ moderatoru koji će ti izbrisati poruku koja apsolutno ne krši pravila foruma.
Kao i prethodnu
![]()
Sedneš u voz odeš u HU, prošetaš se Budimpeštom, uzmeš monitor, PLATIŠ CARINU I PDV, uštediš pare. Stvarno ne vidim u čemu je problem diskutoviati o cenam u okruženju.
Pazi, pazi.
Do 50% od trenutne realne cene?
Znaci ne 50% od cene takvog artikla novog, nego 50% od trenutne REALNE CENE.
Hahahahahahahahahhahahaha, ne.
Zato se ti nemoj baviti time.@bakara
Mene bi sramota bilo da nesto otkupim za 3-4000, mozda i manje, pa da prodajem za 10000.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari