Nitro 11260-07-20G , dual bios.Jel Nitro ili neki drugi model?
razlichite verzije USB extendera imaju te adaptere razlichitog kvaliteta.
ovi noviji imaju 12V (zutu) zicu malo deblju, a oni USB shto mesto molexa imaju 6pin, uz sebe sadrze 6pin na sata sa duplom 12v zicom.
starije verzije USB extendera su imali bash bedne zice, a na jednoj sam imao problem da se greje sam kontakt na SATA strani (iz nekog razloga se grejao).
a na nekima se zica kao dezintegrisala na ulazu u sata stranu...jednostavno, te prve verzije su ochajne.
obzirom da 12v ide samo preko 3 kontakta na sata konektoru, pored jadne 12v zice, verovatno jeste najslabija karika u toj varijanti.
kako god, najbolje je izbegavati te adaptere, ici na direkt molex, ili 6 pin, a ako bash mora sata, da se koriste ti sa debljim/duplim zicama, i da se prati malo temperatura kontakta na SATA strani.
Izgleda da mi je riknula jedna rx480 karta, sinoc kada je zaledio Francuski server na dwarfu, prebacio sam na ruse i pustio miner, koji je po Logu ubrzo zablokirao i kada sam resetovao rig, jednu kartu ne vidi uopste. Ukljucio sam kartu u moj privatni racunar i sistem se ne diže a dobijam beep code 1 dugo 2 kratka sto znaci da je karta.
U domacoj garanciji je, samo me interesuje da li ce praviti problem jer je silent modovan bios za eth a stock je stock... karta se inače ne pojavljuje u device manageru nikako, star je 3 meseca.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Odneo sam, dobio zapisnik, pa javljam sta se dalje bude dešavaloAko karta ne radi, kako će znati dal si modovao bios ? Nikako, nemaš brige
Odneo sam, dobio zapisnik, pa javljam sta se dalje bude dešavalo
Nece carina ni uvoznik da lista forum, vec je ovaj narod "pun" smradova i zlih ljudi, koji u svojim bednim i jadnim zivotima nemaju nista drugo nego da pakoste drugima...
Tako je, ovo je forum treba svi da ćutimo!Mozemo to i tako reci, samo cinjenice da nayebes kad mnogo pricas ostaju...
Tako je, ovo je forum treba svi da ćutimo!
Zašto neće da se podigne sistem ako RX serija grafika nema uboden HDMI->VGA/DVI konverter ???
tnx
Zašto neće da se podigne sistem ako RX serija grafika nema uboden HDMI->VGA/DVI konverter ???
tnx
Nemam vremena za Ali.
Neki dobar prodavac na KP?
Hvala
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari