GoranM
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 945
Interesuje me misljenje iskusnih o napajanju http://www.raidmax.com/power-supplies_rx-1200ae-b.html za napajanje 6x rx470
6x 480 radi, tako da samo napred.
Interesuje me misljenje iskusnih o napajanju http://www.raidmax.com/power-supplies_rx-1200ae-b.html za napajanje 6x rx470
Zezas ga naravnoi5 uzmi i miran si pored grafika namerno
Kvalitetno je, drzim 6 asusa 470 i nemam problemaInteresuje me misljenje iskusnih o napajanju http://www.raidmax.com/power-supplies_rx-1200ae-b.html za napajanje 6x rx470
ja guram na TT750w gold 3x 470 asus i 1x 280x ali samo eth i monero zeca jos nisam pustaoza sada sve ok cak je i napajanje ledeno
![]()
Pricamo 65 strana o grafikama i o i5 procesorima kako povecaju 5% brzinu grafikaZezas ga naravno![]()
Pricamo 65 strana o grafikama i o i5 procesorima kako povecaju 5% brzinu grafika![]()
Eto, vidiš šta napraviMa ne nista ne uzimaj...necea dobiti mnogo plusa u smislu povecanja sol/rate. Jedino ako imas neki polovan da nadjes za 20 evra uzmi.
Vidi imaš na forumu baš za rig-ove pa prekopiraj neko, mislim da ima i sa dimenzijama. Mada možeš i da kupiš za male pareUzeci ovaj najjeftiniji g1820
Ima li neko preporuke kako da napravim kuciste za rig, od cega mi je najlakse napraviti?
Uzeci ovaj najjeftiniji g1820
Ima li neko preporuke kako da napravim kuciste za rig, od cega mi je najlakse napraviti?
Negdje na forumu sam pročitao da rx serija na matičnoj h81 pro btc neće da radi sa 6 grafika ako su priključene preko običnih ekstendera, puno cu čekati da mi dodju usb ekstenderi a obični će mi doći za 24h.
Negdje na forumu sam pročitao da rx serija na matičnoj h81 pro btc neće da radi sa 6 grafika ako su priključene preko običnih ekstendera, puno cu čekati da mi dodju usb ekstenderi a obični će mi doći za 24h.
U kom smislu tačno?Ljubitelj sam H81 pro btc ploca, ali sa RX sam jedino imao probleme na njoj.
Do cega je nisam do kraja ustanovio, ali ponasa se bagovito. Ne radi se o jednoj ploci vec o rudniku.
I ja isto tako, rudnik, i od 6 kartica-jedna zakucava na mod biosu, i nema sanse da proradi na istom clocku kao ostale. Morala je ici na 1990 mhz na kom radi za sad bez problema. Probao sve zivo sa driverima , modovima, rizerima ...- sanse nema da proradi. Bice da je do Samsung memorije na nekim Rx modelima problem. Jedino resenje, ako je uzeta kod nas - zamena. Nema to veze sa BTULjubitelj sam H81 pro btc ploca, ali sa RX sam jedino imao probleme na njoj.
Do cega je nisam do kraja ustanovio, ali ponasa se bagovito. Ne radi se o jednoj ploci vec o rudniku.
Ima slucajeva da je problem u BTU plocama, cuo sam i to, ali koliko znam za tih par slucajeva- ne radi im uopste ta 6ta kartica, tj-jedan od slotova. Ali nema bagovitog ponasanja. Ili radi slot ili ne radi, bar u ovih nekoliko slucajeva. Kad je tako brljavljenje sa klokovima-problem je bio u samsung memorijama.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari