Stigla RX470 i par utisaka na brzaka jer nisam imao vremena da je istestiram detaljno.
Poredjenje naspram 7770 koju sam prethodno imao sa Phenom 965 na 3,6ghz u 1080p.
Skyrim SE: Ranije Medium detalji i draw distance na manje od pola. Oko 30fps.
Sa rx470, sve namaximum + fxaa i draw distance do kraja. Ide glatko oko 45fps
Project CARS GOTY: Medium detalji, bez blura i nekih senki, igrivo na 7770.
Sa rx470 sve na maksimum daje 60fps.
Doom: Neigriv na 7770 bez obzira na detalje, jedino rez tekstura kad se smanji bude oko 25fps sto je za mene premalo.
Rx tera sve na maksimum bez AA, nisam stigao da probam sa njim.
Phenom bar u ove tri igre uspeva da se nosi i vise sam nego zadovoljan kupovinom![]()
Stavio ove nove relive drajvere, karta jos uvek savrseno radi na 1250/1750 sa 1v. Karta je ladna ko spricer (pomaze sto mi je tako i u sobi) i necujna, ko kaze da je los ovaj Asus strix
![]()
Slicno pitanje ...da li moze da ga nahrani napajanje od lc power od 600w...posto vidim da trazi 8pin...a ja imam 2x 6pin?Jel moze phenom 2 955 da nahrani 470 a pritom da se igra bf1 na ultra pri 60fps full hd?!
Slicno pitanje ...da li moze da ga nahrani napajanje od lc power od 600w...posto vidim da trazi 8pin...a ja imam 2x 6pin?
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Nije ofis napahanje ...jedino sto je pre 5,6 godinaNa ofis napajanje ne idu jake graficke.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Mozda prvo da pogledas o cemu je rec,daleko je od ofis napajanja i bez problema ce i rx 480 raditi.Na ofis napajanje ne idu jake graficke.
Nemam taj kabl...jedino ako se dobija u pakovanju graficke?
Jel moze phenom 2 955 da nahrani 470 a pritom da se igra bf1 na ultra pri 60fps full hd?!
Nije ofis napahanje ...jedino sto je pre 5,6 godina
Greska, pomislih da je lc 600 h 12.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari