dekiman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.02.2006
- Poena
- 330
Nema ,sto znaci da moram da uzmem adapter ...Izgleda ima vise verzija tog napajanja,LC Power LC6600GP znaci nema 6+2 dok GP2 i GP3 imaju...
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Nema ,sto znaci da moram da uzmem adapter ...Izgleda ima vise verzija tog napajanja,LC Power LC6600GP znaci nema 6+2 dok GP2 i GP3 imaju...
+1 sto se tice 600h.@Radicci
To "gura","sljaka" su nasi slengovi za to da li ce da radi a da ne crkne/pukne od opterecenja.
To jeste i bice napajanje koje je namenjeno za ofis, to sto ga mi koristimo za gaming ne menja nista.
Ja na napajanje od 35e ne bih stavio graficku i procesor koji zajedno vrede preko 300e, ali opet to sam ja..
Posto ovde nije rec o doticnom napajanju vec o drugom, nije ni bitno
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Svakako je zanimljivo opet.Mozda zato sto je ovo GPU test a ne cpu, al samo mozda![]()
Moze klokovan 955 lagano.Jel moze phenom 2 955 da nahrani 470 a pritom da se igra bf1 na ultra pri 60fps full hd?!
Ova moja Sapphire Rx470 trazi samo 1x6pin, trebalo bi da tera. Ja drzim klokovan 955 i 470 na raidmaxu od 500w, ni ne greje se pod opterecenjem.Slicno pitanje ...da li moze da ga nahrani napajanje od lc power od 600w...posto vidim da trazi 8pin...a ja imam 2x 6pin?
Slicno pitanje ...da li moze da ga nahrani napajanje od lc power od 600w...posto vidim da trazi 8pin...a ja imam 2x 6pin?
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Hvala, bitno je da se javi neko ko provereno zna ;-) phenon 2 955 uz malo dizanje napona ide na 4Ghz :-DSvakako je zanimljivo opet.
Moze klokovan 955 lagano.
Ova moja Sapphire Rx470 trazi samo 1x6pin, trebalo bi da tera. Ja drzim klokovan 955 i 470 na raidmaxu od 500w, ni ne greje se pod opterecenjem.
Da, djubre kao i svaka referentna u zadnje vreme. Nije 35-40 evra, nego 2-3 hiljade razlika.
Juce mi se opet desio 100% RPM bug i sa stable verzijom AB-a.
Juce mi se opet desio 100% RPM bug i sa stable verzijom AB-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari