Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
necu da izadjem dok ne dobaci do 10e makar mi propalo sve. sada da izadjem na 0.004 bas bih se bedno osecao.

necu da izadjem dok ne dobaci do 10e makar mi propalo sve. sada da izadjem na 0.004 bas bih se bedno osecao.

He he , zbog slicnog osecaja i tvrdoglavosti i ja ga drzim. A što se tice cifre 10€, ma da dođe dotle, verovatno ce moci još mnogo više.

Kapiram da će LTC sigurno isto da raste, ali u mnogo manjoj meri od BTC-a, Ethereum-a, Monero-a i Dash-a, jer ne nudi ništa bitno novo u odnosu na BTC i nije mu prava konkurencija.

Teško tebi kada lokalni znalac pročita ovaj dio :)

@dežurni kada će ovaj ETH da se ugasi?

LTC hm :mad: Toliko sam se puta opekao kupovao pa izlazio sa gubitkom, i opet evo drzim poodavno kupljenu, ne mali sumu i čekam.

Sta znaci ne mala suma? Sve ispod 4 cifre je kesa trenutno i veoma mala suma. 4BTC-a ti je mogao jedan rig iskopati za par meseci...Sumnjam da je neko uspeo da saceka ovaj trenutak za ulazak...Meni je prosek nesto malo preko 600k iako sam predvideo ovoliki ponor...nisam docekao sa dovoljno btc-a i ulozio sam u druga njsra...Za koja verujem da ce mnogo vise skociti od ovoga.

Jesa m li ja dobro procitao? Imas 600k LIC-a???
Za mene je velika suma a imam cca 2k LTC-a, sad vredi oko 8 btc-a a mislim da sam ulozio vise od 15 kada sam kupovao....eto.

Ne, prosecna cena po kojoj je kupovao je 600K. Da ima 600K novcica ne bi gubio vreme u Srbiji i s nama ;)

sent from P9 lite

Koliko se upiro na ovim nasim menjacnicama da obaraju BTC i da ne ide preko 1100 a kod kineza je odavno preko 1200. Ne daju mu da predje vrednost zlata

Poslednja izmena:
Ne mogu doveka, ostace bez icega... mada realno i ne treba nam neki brz pump, nikako, nek polako raste celu 2017 dosta!

Slogirace se neko kakvi ste lozaci :d

sent from P9 lite

Al' se neko upravo istres'o na Bitstamp-u :p

Mada je ta količina smešna prema onoj kod Kineza... oni stvarno igraju potpuno drugu ligu.

Poslednja izmena:
First sell off, drz'te gace.

Nesto tako. :d

Mada ocekivan sell off zbog onoga juce. Reset na nivo od pre dan-dva, pa nastavak predstave.

Izasao na $1080, usao na $1000, meni puna kapa.

Takticki organizovano i realizovano.

Tako se prave pare. :)

Mi ovako nesto mozemo gledati samo i ugrabiti po koju mrvicu, kao golubovi u parku. ;)

Sad bar znamo u kom smjeru ide, ovo se moralo desiti nije moglo dalje rasti, jos malo igrati i ono najbitnije pogodit momenat za potpuni izlaz.
Bice zanimljivo naredni 10-15 dana.

Nije loše. Ja sa 2 ulaza i izlaza zaista lijepo prošao čekao do 1060.
Biće ovo zanimljivo.

Kupuju ljudi sada. Ide opet gore polako

ovo je vredelo videti , nikad jos nisam video da je 160 btc tako otislo u 2 -3 sekunde . valjda i kod nas ima bar koji deblji golub :D

Kad pada pada bas muski. Bili mnogi zadovoljni sa cifrom!

Jel se zna dokle ce da pada :) sta radite, jel prodajete ili cekate, dajte neki predlog neiskusnima.. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno