Ryzen+Vega u akciji, izgleda sve je spremno 2 produkta koja bi trebala da izvuku AMD iz problema.
Svašta. Da sam juče umro, ne bih znao za ovo. Aj da razumem za X370, ipak tu ide procesor u rangu onih sa 2011-v3 platforme, ali zašto na Z270 kad Kaby Lake ne vuče ni 90W ako nije klokovan :d
Šta bih ja radio sa mojim napajanjem? Ubo samo 8-pin?
Naravno, samo u 8KOpet Battlefront u 60 fps, ja mislio to su sa Polarisom izgustirali prošle godine... :laugh:
Hoćemo li i naredne godine na CES 2018 imati narednu AMD kartu demonstriranu kako u Battlefrontu piči 60 fps? :d
Opet Battlefront u 60 fps, ja mislio to su sa Polarisom izgustirali prošle godine... :laugh:
Hoćemo li i naredne godine na CES 2018 imati narednu AMD kartu demonstriranu kako u Battlefrontu piči 60 fps? :d
A system with an Nvidia GeForce GTX 1080 with a similar setup would be getting an average of 48 fps (min. 43 fps). Vega thus is clearly above that number and if everything is plausible, that's more of a Titan X performance level then 1080 performance.
U battlefront-u i ja imam gotovo stabilnih 4k60fps-a na gtx1070 i i5-2500k...
Pretpostavih da je tako, ali i 12 pinova za cpu? Treba mu TE
Ово је послао 6п!
Jedino što nisam viđao napajanje sa 8+4 konektorom za CPUIli biraš jedno od dva u zavisnosti od CPU-a / napajanja, ili je zafrkancija
![]()
Šta je s'vas, kao da ste sa nekog poljoprivredneg foruma. Moja ploča iz potpisa ima takođe 8+2+6... takođe PSU iz potpisa, ima CPU 8+4+4 pin konektore.
Opet Battlefront u 60 fps, ja mislio to su sa Polarisom izgustirali prošle godine... :laugh:
...rece baja za nekadasnju 250+ evra plocu. :d
FullHD vs 4k. Isto je u pravu si.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari