Šta je novo?

AMD’s Next Gen x86 High Performance Core is Code Named “Ryzen”

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Haha. Kao malo trosi a ovamo 8+4 CPU

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Ryzen+Vega u akciji, izgleda sve je spremno 2 produkta koja bi trebala da izvuku AMD iz problema.

Svašta. Da sam juče umro, ne bih znao za ovo. Aj da razumem za X370, ipak tu ide procesor u rangu onih sa 2011-v3 platforme, ali zašto na Z270 kad Kaby Lake ne vuče ni 90W ako nije klokovan :d

Šta bih ja radio sa mojim napajanjem? Ubo samo 8-pin?

Ryzen+Vega u akciji, izgleda sve je spremno 2 produkta koja bi trebala da izvuku AMD iz problema.

Opet Battlefront u 60 fps, ja mislio to su sa Polarisom izgustirali prošle godine... :laugh:

Hoćemo li i naredne godine na CES 2018 imati narednu AMD kartu demonstriranu kako u Battlefrontu piči 60 fps? :d

Svašta. Da sam juče umro, ne bih znao za ovo. Aj da razumem za X370, ipak tu ide procesor u rangu onih sa 2011-v3 platforme, ali zašto na Z270 kad Kaby Lake ne vuče ni 90W ako nije klokovan :d

Šta bih ja radio sa mojim napajanjem? Ubo samo 8-pin?

Tecni azot. Da, obicno su ti svi konektori pored 8-pin opcioni. Imas brdo X99 ploca sa 2x 8pin, gde je drugi opcioni.

Hvala na objašenjenju cheers
Opet Battlefront u 60 fps, ja mislio to su sa Polarisom izgustirali prošle godine... :laugh:

Hoćemo li i naredne godine na CES 2018 imati narednu AMD kartu demonstriranu kako u Battlefrontu piči 60 fps? :d
Naravno, samo u 8K :D Prošle godine 1080p, sad 4K, samo napred :d

Moje napajanje ima dodatne kablove valjda za to. Modularno je, ali nikad nisam obratio paznju. A staro chieftech koje je u drugom kompu ima bas kombinaciju od 8-pin i 4-pin konektora na jednom kablu. A ja se bas pitao sta ce mu oba, kad je kod novih napajanja uglavnom 2x 4-pin kombinacija.

Ово је послао 6п!

I sta je pisac htio da kaze?
problem sto prikazuju novi procesor i novi singl gpu? 4k 60fps bitno je da radi da imaju proizvode, radice i u ostalim igrama ne brini se ;)

U battlefront-u i ja imam gotovo stabilnih 4k60fps-a na gtx1070 i i5-2500k...

Poslednja izmena:
kaze Hilbert na guru3d da sa GTX 1080 izvlaci prosjek 48fps min 43fps, e sad ako je GTX 1070 jaca od GTX 1080 na ovim podesavanjima onda Ok.

A system with an Nvidia GeForce GTX 1080 with a similar setup would be getting an average of 48 fps (min. 43 fps). Vega thus is clearly above that number and if everything is plausible, that's more of a Titan X performance level then 1080 performance.

Poslednja izmena:
Zavisi od mape, negde je oko 50, na nekim je 60.

Doduše ne igram se na tim vrednostima od kada koristim 1440p/165hz gsync monitor. :)

Trebao si odma tako napisati :) Video je kratak vidi se tacno odredjeni dio igre na kome je testirano...

Naravno, samo znam da sam i sam bio iznenađen koliko je igra dobro optimizovana kada sam je testirao na 4k preko DSR-a, jedna od retkih "modernih" naslova koji izgledaju dobro, a da su relativno igrivi na toj kombinaciji i u toj rezoluciji. Zato ga verovatno i koriste za ovakva kontrolisana predstavljanja.

GOSPODji POMILUJ DA BUUUDEEE DOOOBRIH PLOOOČAAA!
AMIIIN
:d

Ladno ima sport dugme :)
Ploca izgleda odlicno.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Cekam da je ovi iz Biostara posalju atomiju na recenziju

Sent from ass

Lepo izgledaju te Biostarove ploce,ali i ove Gigabyte i As Rock.

gigabyte.png

asrock.png

Poslednja izmena:

FullHD vs 4k. Isto je u pravu si.

...rece baja za nekadasnju 250+ evra plocu. :d

Jok.. 300+ evra, al' nije poenta u ceni. Već da nema veze sa potrošnjom CPU-a i da nije ništa novo. A kada smo kod cene, pomenuti MSI sigurno neće biti jeftin...

FullHD vs 4k. Isto je u pravu si.

To je za njega sve isto :d bitno je da je on mene citirao a sto se provalio nikom nista :d

nego stvarno ima vrhunski ploca za Ryzen sad u tom pogledu nece zaostajat za Intelom.

Ovaj najslabiji chipset A320 izgleda nece imati mogucnost OC-a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno