- Učlanjen(a)
- 14.03.2012
- Poena
- 450
Nisam siguran, mislim da nije obavezno ...Danilo, s obzirom da imam CM13, da li moram flešovati Bootstacks?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Nisam siguran, mislim da nije obavezno ...Danilo, s obzirom da imam CM13, da li moram flešovati Bootstacks?
Snapdragon Camera.Koja je beše ono najbolja kamera za G2, u pitanju je stock LP?
Xdabb's camera, ali Snapdragon je ubedljivo najbolja. Koristi je da Xdabb's drajverima.Mislio sam na one sa XDA developers...
Xdabb's camera, ali Snapdragon je ubedljivo najbolja. Koristi je da Xdabb's drajverima.
Samo presviraj nougat iz recoveryja sa 7.1 gappsDrugari sada sam na cloudy 3.3,a hteo bih da instaliram nougat 7.1.1 e sad koji mi bootloader treba?
Mislis recovery? Sa 3.3 imas twrp vec...odradi sa njim proceduru i to je to...ja nisam ni stavljao bootstacks a bio sam na 3.2..Drugari sada sam na cloudy 3.3,a hteo bih da instaliram nougat 7.1.1 e sad koji mi bootloader treba?
Ja instalirao ovaj AOSP, par sličica = nov telefon, nema da stekne kao Cloudy, perfektno! Mislim da sam odustao od prelaska na neki drugi trenutno.
[YOUTUBE]tccwcWLwsC4[/YOUTUBE]Nece RR 7.1 1 prijavljuje mu error,patching sistem image
Neko je ovde postavio linkove za te aplikacije za AOSP romove.Preko ovog linka sto je neko ostavio na forumu, fajl se zove aosp official.
Kamera bi mogla da bude i bolja posebno nocu, prednjom nisam zadovoljan bolja je bila ranije. Dnevne slike su lepe, ostre, jasne. Blic je brz i nema cekanja oko fokusiranja pa nekad izbaci i mutnu sliku.
Ono sto sam primetio je da nemam LG aplikacije Qiuck memo, fm radio, remote control... Ne znam da li sam sve dobro bekapovao i vratio ali to mi fali i par kontakata sa google naloga. Ostalo radi sve lepo i bez greske za sada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari