Šta je novo?

LG G2

Odličan telefon, još uvek lepo radi. Uz root i malo podešavanja, za mene je maltene savršen. Arčim ga skoro 3 godine i jedina zamerka je problem u mojoj glavi što hoću da uzmem nešto novo. :)

+1 za problem u glavi[emoji1]

Poslato negde iz svemira

Imam ga od aprila 2014. Sve radi kao od prvog dana. Na Cloudy 3.3 sam trenutno. Što kaže Danilo, isti problem u glavi. Ne vidim da se nešto posebno dobija sa ovim novim, osim što pukneš 400-600 evra. Mene otisci prstiju i da razgovaram na kiši ne interesuju, igrice takodje ne igram. U aprilu mi ističe box a uz nov ugovor se dobija S7 edge, rata oko 3500 x 24 meseci. To je kao i prihvatljivo jer je na dve godine. G5 je oko 400 evra i nešto ispod za keš od preprodavaca. Probao sam S7 edge u mts, jednostavno, nije toliko bolji od mog G2, s obzirom na cenu. I da, jel jedino u kernelu LG ima dupli klik i na paljenje ekrana?

Koliko znam,samo LG

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Kakav je ovaj novi nougat 7.1 na xda? Jel probao neko?
Ima i to :)
Moram ovom što sam prodao da ubacim 7.1...
Trenutno ima CyanogenMod 13 i to mnogo lepo radi + je baterija bolja nego na novim telefonima ...

Kakav legendaran telefon [emoji106]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma kakav 7.1 kad vec ima 7.1.1[emoji1]

Poslato negde iz svemira

Nisam jos probao nougat, ali kada uhvatim malo slobodnog vremena flesujem.

da li na 7.x radi xposed kako treba?

Nema još xposed-a za nugat.
***, koliko bi dobro bilo kad bi svi drajveri bili open source, ubaciš cm ili bilo šta drugo najnovije, kamera radi u fulu, sistem 3x bolji i brži od fabričkog..

Može li neko ko je bio u kontaktu sa oba telefona da me posavetuje, vredi li prelaziti sa g2 na xiaomi redmi note 3 pro 3gb?

Verovatno ima prednosti i mana, ali mene interesuje sve ukupni doživljaj , da li je bolji telefon od g2?
Ima li note 3 neke veće nedostatke?

Kao celina,Note 3 je za klasu bolji uređaj(Ekran,izrada,baterija).E sad,ja na oba imam custom romove(Vozim na oba RR Nougat verziju) i oba lepo rade,ali već se vide znaci starosti kod G2 kad zalaguje i ukoči nekad.Slobodno uzmi telefon,i sa Miui-jem veoma lepo radi,ali kad mu se flešuju odgovarajući rom i kernel telefon postaje zmaj [emoji5]

Sent from my Redmi Note 3 Pro

Drustvo jedno pitanje off.

Zasto bi neko trazio prilikom kupovine IMEI? Sta moze da proveri? Da li da dam IMEI uopste?

Hvala

Verovatno negde moze da proveri da li je ukraden.

I dal je original.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ako nekome treba prodao bih za delove neispravan g2 16gb upao u vodu sve radi al touch nece

Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Svratio lik kome sam prodao G2 pre par godina i stavili 7.1.1 - http://www.resurrectionremix.com/d802/Nougat/

Ovaj telefon je neuništiv !
Mnogo lepo radi rom i dolazi sa pixel launcher-om .

Telefon i posle 3-4 godine radi kao prvog dana osim što je staklo kamere izgrebao pa je naručeno novo za 1$:

http://www.ebay.com/itm/Camera-Glas...-lens-Replacement-Adhesive-New-/232021835969?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Bolje probaj sa pastom da ispoliras. To zamensko klincu ne vredi, menjao sam na jednoj g dvojci.

Nema na čemu...

Installation Instructions

-Flash Bootstacks According to your variants from HERE - http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/boot-g2-hybrid-bootstacks-t3183219
- Download the latest build
- Download Gapps
- Take a nandroid backup
- Recommended - Full wipe and factory reset
- Flash ROM using latest TWRP recovery
- Flash Gapps
- Wipe dalvik cache
- Wipe Cache
- Reboot.
- First boot will take a while...be patient, it will boot
- Enjoy!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Danilo, s obzirom da imam CM13, da li moram flešovati Bootstacks?

stavio i ja aosp extended 2.0, odlicno radi, samo sto onaj retardirani pixel launcher ne dozvoljava da se skine google dugme a nisam provalio i da li radi uopste ... u svakom slucaju, podrska za g2 ne posustaje :)

Nazad
Vrh Dno