Šta je novo?

LG G2

Hvala, probaću i nju mada sam baš na ovu xdabb mislio.

Btw kakva je situacija sa tim nugatima, jel sve radi kako treba ili ima stvari koje ne funkcionišu?

AICP radi ko doxa :) Nightly izlazi maltene svaki dan ..

Drugari sada sam na cloudy 3.3,a hteo bih da instaliram nougat 7.1.1 e sad koji mi bootloader treba?

Poslednja izmena:
Jel zna neko koji od ovih Nougat romova podržava F2FS?

Poslato negde iz svemira

vidim da spominju kk i lp bootloader,pa sam mislio d to treba.Moze li link od nougata 7.1 :)

You guys need LP bootloader, without it you'll have black screen.
Coming from Stock LP rom you're fine to install directly, but if you come from Stock KK or JB, install hybrid bootstack before installing AEX.

How to:
1. Have root (I won't tell you how, look on the internet, there are lots of tutorials and even youtube videos)
2. Install TWRP using AutoRec
3. Update TWRP to the newer one and Reboot Recovery after updating:
- TWRP link: https://goo.gl/O3pL8x (Choose the one for your device variant).
4. Install Hybrid Bootstack and Reboot Recovery after install:
- Hybrid Bootstack link: https://goo.gl/kSUs80 (Choose the one for your device variant).
- NOTE: Read the notice entitled "I can't enter in recovery, why?" from that thread.
5. Put AEX ROM + Gapps inside internal storage and:
- Wipe: System, Data, Cache, Dalvik
- Install: ROM + Gapps
- Wipe Cache/Dalvik
- Reboot System.

I kako na kraju da ga instaliram, AospExtended V2.0 .......da li po ovome ili da ga samo pregazim preko cloudy 3.3 :) ??????

Ovo radiš ako si na KK ili JB, ako si na LP ne treba. Piše lepo u drugoj rečenici[emoji6]

Poslato negde iz svemira

Poslednja izmena:
Znači ko je na Cloudy i ima LP, samo se uradi wipe i instalira ROM i Gaps? Zvuči jednostavno.
Ovaj Cloudy 3.3 dosadio baš, onaj problem sa wi-fi me nervirao i gledam šta da radim da li da idem na Google edition ili da idem nazad na Cloudz 3,2 i vidim temu. :)

Ja instalirao ovaj AOSP, par sličica = nov telefon, nema da stekne kao Cloudy, perfektno! Mislim da sam odustao od prelaska na neki drugi trenutno.

upload pictures free

i još par...

Drugari pomoc,u twrp sam uradio factori reset i sad ne mogu da ubacim drugi rom jel mi komp ne vidi memoriju telefon....udje u download mod ali mi sad problem pravi usb modem ne vidi telefon,a pre toga je radilo sve normalno?Sta da radim?

Ja instalirao ovaj AOSP, par sličica = nov telefon, nema da stekne kao Cloudy, perfektno! Mislim da sam odustao od prelaska na neki drugi trenutno.

Kakav ti utisak ostavlja kamera?
Kako ti se čini kvalitet fotografija?

Btw, sa kog si ga linka instalirao?

Poslednja izmena:
Preko ovog linka sto je neko ostavio na forumu, fajl se zove aosp official.
Kamera bi mogla da bude i bolja posebno nocu, prednjom nisam zadovoljan bolja je bila ranije. Dnevne slike su lepe, ostre, jasne. Blic je brz i nema cekanja oko fokusiranja pa nekad izbaci i mutnu sliku.
Ono sto sam primetio je da nemam LG aplikacije Qiuck memo, fm radio, remote control... Ne znam da li sam sve dobro bekapovao i vratio ali to mi fali i par kontakata sa google naloga. Ostalo radi sve lepo i bez greske za sada.

Nece RR 7.1 1 prijavljuje mu error,patching sistem image
[YOUTUBE]tccwcWLwsC4[/YOUTUBE]

To odradiš zip-rom fajlu na kompu pa ga prebaciš na telefon.
Pre nego što flešuješ rom odradi factory reset iz rikaverija pa reboot to recovery i onda install.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa LG aplikacije će raditi samo na stock based romovima, ne može to na AOSP-u da radi..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Uradio sam factory reset ali sad kada idem na mount iz recovery nece da vidi telefon i ne mogu nista da ubacim u telefon

Poslednja izmena:
Preko ovog linka sto je neko ostavio na forumu, fajl se zove aosp official.
Kamera bi mogla da bude i bolja posebno nocu, prednjom nisam zadovoljan bolja je bila ranije. Dnevne slike su lepe, ostre, jasne. Blic je brz i nema cekanja oko fokusiranja pa nekad izbaci i mutnu sliku.
Ono sto sam primetio je da nemam LG aplikacije Qiuck memo, fm radio, remote control... Ne znam da li sam sve dobro bekapovao i vratio ali to mi fali i par kontakata sa google naloga. Ostalo radi sve lepo i bez greske za sada.
Neko je ovde postavio linkove za te aplikacije za AOSP romove.

Vrh Dno