Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

@Nigor nisam ni ja svoju, onu malu belu sa bar-kodom :) Ono malo kad nisam imao kejs za njega mi je to bila jedina zaštita da ga mogu staviti na sto normalno, a kad je došao kejs onda mi je bilo svejedno, pa sam i zaboravio :)

Od pre jedno 20-ak dana mi se dešava da je baterija na S7 počela da traje jedno 50% manje pri čemu se i telefon napuni za duplo manje vremena.

Mislim da je problem počeo da se javlja kada sam jednom uzeo i napunio telefon preko kabla koji mi je stigao sa aliexpressa čisto probe radi da vidim da li kabl podržava fast charging.
Dakle koristio sam taj kabl u kobinaciji sa originalnim punjačem koji se dobije uz telefon.

Da li ovako nešto može da bude uzrok problema sa baterijom?

Postavi screenshotove da vidimo da ne vuce nesto bateriju.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Jel se meni to čini ili ima u VIP-u S7 za 42 000 din - 10% za gotovinu uz paket Nova 5 2690 din mesečno??
Dal je moguće da je skoro duplo skuplji u Telenoru?

Ja prezadovoljan sa decembarskim SEE firmwarem na običnoj S7-ici.:)

Screenshot_20170101-144950.png

Odlican decembarski, bas odlican. Kod mene 1dan 7h 5h ekrana i 30%. Nikad bolje. :)

Ček još malo pa kad upadne januarski (N) tek onda će biti dobro

S7 EDGE

Samo da ne za$eru nesto, ovo je prvi put da update donosi i bolju bateriju.

Do pola, ne verujem da je preko. A i nema veliki awake uopste.

Da se tu u BBS vidi dimmed screen i da je sve na wifi bilo pa i nekako da poverujem. Ovako kao da nemamo isti telefon.

Sredi awake, to je kod mene pravilo problem. A i ovaj decembarski fw je najbolji do sada. I ako koristis instagram, ubijaj ga iz rama kad ne koristis.

Na Wi-Fi je bio 98%, a za dimm nisam obratio pažnju.
Ma ja sam prezadovoljan kako radi. Nadam se samo da sa N neće nešto da zas.ru.:D

Sredi awake, to je kod mene pravilo problem. A i ovaj decembarski fw je najbolji do sada. I ako koristis instagram, ubijaj ga iz rama kad ne koristis.

Imam bolji awake nego on, zato mi je taj sot malo cudan, pogotovo ako je brightness na pola kao sto kaze.

Trenutno je Nova Prime 0.99$ kao i BK package disabler samsung 0.97$ pa ako nekoga zanima moze da kupi

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Batak, jesi radio hard reset posle decembarskog? Meni divlja android system kao nezdrav.

i meni awAKE SC off nekad divlja ,nekad bude po 5 min po satu kako bi trebalo a nekad i po 20,nzm do cega je to...tako da mi sc on time varira od 4 i po sata do 7,nzm dal pomaze to ubijanje rama , ja ga radim al ne tako cesto..

Mislis na insta ili?
Batak, jesi radio hard reset posle decembarskog? Meni divlja android system kao nezdrav.

Jok, samo clear cache iz recovery-ja.
Na messengeru chat head i instagram su satirali.
I, da, da neko ne protumaci pogresno. Nista iz rama ne ubijam osim instagrama. On mi pumpa system i jede bateriju a chat head ubija performanse i bateriju.
Evo system kod mene, skroz ok
986c34ecc5e6a0b635a9c51493cd3b14.jpg

Poslednja izmena:
Mislis na insta ili?

Jok, samo clear cache iz recovery-ja.
Na messengeru chat head i instagram su satirali.
I, da, da neko ne protumaci pogresno. Nista iz rama ne ubijam osim instagrama. On mi pumpa system i jede bateriju a chat head ubija performanse i bateriju.
Evo system kod mene, skroz ok
986c34ecc5e6a0b635a9c51493cd3b14.jpg

Ok, obrisah keš pa da vidim kako će biti.

VIP ima najpovoljnije cene telefona sa paketom, tu nema dileme. Uhvatio sam popust na pretplatu i telefon + još svašta nešto (3GB doživotno + duple MB u paketu + važan broj + paralelne minute), tako me na nova 4 košta 1800din mesečno (sa popustom 20%) i S7 izašao 347e (sa popustom 10% za keš). Bolja ponuda nema. Meni uzeo S7E na oglasu :d

Lepo kažem da je vip najpovoljniji a neki palamude
Mts ubija a telesmor neću ni da pominjem

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Ma nemate vi pojma, ja sam dobio S7 edge od mts za dinar iz box paket koji ističe za 18 dana. Od toga nema povoljnije :D
Šalu na stranu, u standardnim ponudama su isti, samo je pitanje koliko će ko od nas uspeti da uzme pre te njihove zvanične ponude.

Nazad
Vrh Dno