Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izvinjavam se na oftopiku. @bogi79 nije 100ka nego je 100ka_
Bilo bi lepo kada bi @100ka_ promenio svoj nick pošto ja ovaj svoj koristim na raznim forumima već 10-ak godina pa čisto da nas ljudi ne mešaju.

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

@Bogi77 pa jesam sve stavio da se gasi sem nekih aplikacije u pozadini viber, whatsaapp I Tapatalk.. Valjda sam se namestio kako valja traje mi baterija sva svim akanjima preko 17-18 sati
90b64221f012db0c09c7c5030fb737e8.jpg
aedddd8b442940cdd90d67eb1261f844.jpg

Huawei mate 9 pro

Poslednja izmena:
Izvinjavam se na oftopiku. @bogi79 nije 100ka nego je 100ka_
Bilo bi lepo kada bi @100ka_ promenio svoj nick pošto ja ovaj svoj koristim na raznim forumima već 10-ak godina pa čisto da nas ljudi ne mešaju.

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока
Evo promenio sam i ako ja isto koristim dugo ali nema veze bitno je da se zna ko je ko [emoji1] a možda i neće [emoji15]

Sent from my LON-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa u mts ima od početka decembra ali to se ne zna da li su vezani za mrežu ili ne dok ne krene veća količina da se prodaje na oglasima hahaa

Huawei mate 9 pro

Pa dobro, ne mora baš hrpa devetki iz MTS-a da se pojavi na oglasima pa da saznamo rešenje te misterije.
Dovoljno je da neka dobra duša svoj primerak Mate 9 kupljen u MTS-u proba sa karticama druga dva operatera, podeli iskustvo sa nama i eto rešenja dileme. 🙂

Poslednja izmena:
Ne znam kako je kod nas, ali ovde u de, nijedan fon nije zakljucan na odredjenu mrežu, bar iz mog iskustva, isto tako sada I sa Mate 9, radi I na našu sim karticu.
I mozda nekom bitan info, dual sim L29, druga sim kartica podrzava 2g/3g, primarna sim kartica 2g/3g/4g.

Huawei Mate 9

@Bogi79 ajde mi posalji ss tvojih podešavanja za aplikacije u pozadini. Negde sam pročitao da kao i druga katica može 4g ali po settingsu vidim da ne može [emoji15] [emoji1]

Huawei mate 9 pro

Ako imaš bilo kakve nesuglasice ili ti je nešto nejasno, moderatorski tim ti stoji na usluzi, a imaš i dugme za report.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Baš tako... Moderatorski tim nam stoji na usluzi... 🙂 A ne wannabe članovi bez tog statusa... Mislim da su neki izigravali moderatora pre par godina i svi znamo kako je to prošlo... 😉

@Bogi79 ajde mi posalji ss tvojih podešavanja za aplikacije u pozadini. Negde sam pročitao da kao i druga katica može 4g ali po settingsu vidim da ne može [emoji15] [emoji1]

Huawei mate 9 pro
Trenutno je ugašen, na punjaču mate 9, sutra stavljam ss sve što te zanima.

Huawei P9 Plus

Trenutno je ugašen, na punjaču mate 9, sutra stavljam ss sve što te zanima.

Huawei P9 Plus
Samo me zanima to podešavanje za bateriju da li sam dobro namestio... Mada mi je sad ok baterija od 13 h do sad sa 100% na 74 %, što je vrh a koristim ga ne sad u Full jer sam bio na poslu do malopre ali ok čackao sam ga... Ali baci ss čisto da vidim sta i kako. Hvala @Bogi79

Huawei mate 9 pro

Ako dobijas obaveštenja za ono što ti treba, onda je sve ok... Svako prema svojoj potrebi podesi sta mu je važno... Kazem ti, kod mene kako he podešen, obaveštenja stižu odmah...

Huawei P9 Plus

Ako dobijas obaveštenja za ono što ti treba, onda je sve ok... Svako prema svojoj potrebi podesi sta mu je važno... Kazem ti, kod mene kako he podešen, obaveštenja stižu odmah...

Huawei P9 Plus
Ma stižu i meni ali mi stiže da je preterana potrošnja za neke aplikacije i ja ih ugais ali opet mi stiže notifikaciie pričam konkretno za fb i fb messenger koji su nameštani da se ugase kad se ekran ugasi ali i dalje dobijem notification.. Ali nije toliko bitno samo mi posalji kako si namestio i gde da ti ostanu u pozadini i to je to da te ne davim ali vidim da imas iskustva sa Huawei

Huawei mate 9 pro

Sutra cemo da rešimo sve, uzivaj 🙂

Huawei P9 Plus

Posto ne moze edit, moram novi post.
Kolega 100ka_ evo kako je kod mene, to jest aplikacije koje radi u pozadini kad je telefon zakljucan.
a987a02733e3635bb29e1dbf64ea59cd.jpg

Huawei Mate 9

Znaci ne radi nista? :d

Nicht schliessen? Zar ne bi trebalo samo schliessen kaput? :d

Kad ih tako iskljucis, dolazi ti push normalno?

Da, to znaci da app nije zatvorena kad je telefon zakljucan, u stanju mirovanja. Tako dobijam sve notifikacije, od viber, telegram, whatsapp, mail itd itd...
Malo je to sad sve drugacije na Mate 9 u odnosu na p9 plus, hocu reci, jednistavnije je sada sve.
I sto se tice notifikacija, na lock screen da dobijas obaveštenja potrebno je da status neku temu koja ima Magazin, to jest kad je sat na lock screen lepo dole u cosku.
Ovako to izgleda, mozda si vec I namestio sve tako, ali reko ajde cisto da znas kako I sta...
41f90f1064cc358e868664d5f759c9fa.jpg

Huawei Mate 9

Da, to znaci da app nije zatvorena kad je telefon zakljucan, u stanju mirovanja. Tako dobijam sve notifikacije, od viber, telegram, whatsapp, mail itd itd...
Malo je to sad sve drugacije na Mate 9 u odnosu na p9 plus, hocu reci, jednistavnije je sada sve.
I sto se tice notifikacija, na lock screen da dobijas obaveštenja potrebno je da status neku temu koja ima Magazin, to jest kad je sat na lock screen lepo dole u cosku.
Ovako to izgleda, mozda si vec I namestio sve tako, ali reko ajde cisto da znas kako I sta...
41f90f1064cc358e868664d5f759c9fa.jpg

Huawei Mate 9
Sve ja to razumem ali tj ja taj nemački ne razumem... Ajde pokaži sliku koje si namestio da se gase kad je ekran ugasen?

Huawei mate 9 pro

@Bogi79 e vidiš na ovoj mojoj slici ove dole aplikacije na dnu su ostale da rade u pozadini a ove sto su upaljene se same gase kad zaključam ekran... A npr sam ugasio Facebook i masssinger ali opet mi stiže notifikacije

7f3ef8966c82893ea022fe74606ce19d.jpg

Huawei mate 9 pro

Poslednja izmena:
To je to, dont close, rade uvek aplikacije, close ne rade u pozadini, to jest u stanju mirovanja telefona.

Huawei P9 Plus

To je to, dont close, rade uvek aplikacije, close ne rade u pozadini, to jest u stanju mirovanja telefona.

Huawei P9 Plus
To sam i namestio sli za Facebook i. Masssinger sam stavio da se gase posle gašenja ekrana ali i opet dobijam poruke i notifikacije za Facebook ali dobro izgleda je to Facebook takav da ne može da ga ugasis... I inače me obaveštava da opet aplikacije troše mnogo energije pa razmišljam da to ugasim da me ne davi sa obaveštenjem da troši puno energije

Huawei mate 9 pro

Poslednja izmena:
Posle nekog vremena to prestane, pisao sam ti vec o tome, ako je aplikacija na Close, a ti se je malo intenzivnije koristio, fon te posle obaveštava da ona troši u pozadini da je ugasis, nije opet loša stvar.
Sad ja imam pitanje, vidim kod tebe je setings u crnoj boji sve, to neka tema, ili ima da se podesi bela ili crna pozadina za setings?

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Posle nekog vremena to prestane, pisao sam ti vec o tome, ako je aplikacija na Close, a ti se je malo intenzivnije koristio, fon te posle obaveštava da ona troši u pozadini da je ugasis, nije opet loša stvar.
Sad ja imam pitanje, vidim kod tebe je setings u crnoj boji sve, to neka tema, ili ima da se podesi bela ili crna pozadina za setings?

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE
Vidis u opcijama za bateriju imaš ovo darkness intsviti color(ovo sto je upaljeno na slici) da kao štedi bateriju ali mi se svakako više svidja crna boja zato sam i stavio...

e80734a4fa9fb33ac728be81e71c39a6.jpg

Huawei mate 9 pro

Eto razlike, kod mene to ne postoji, to jest ta opcija 🙂

Huawei Mate 9

Ma ima tema dosta koje su sa crnom pozadinom, na za löst neki veliki izbor tema za emui 5 sa crnom pozadinom nema za sada, kao sto je slučaj sa emui 4. Ali bice tema, svakakvih..
Mada mi se svidja ta opcija kod tebe, stets sto nema na običan mate 9...mozda I bude sa nekim narednim update...

Huawei Mate 9

To sam i namestio sli za Facebook i. Masssinger sam stavio da se gase posle gašenja ekrana ali i opet dobijam poruke i notifikacije za Facebook ali dobro izgleda je to Facebook takav da ne može da ga ugasis... I inače me obaveštava da opet aplikacije troše mnogo energije pa razmišljam da to ugasim da me ne davi sa obaveštenjem da troši puno energije

Huawei mate 9 pro

Rekoh ti već ugasi slobodno ta obaveštenja , nema potrebe da ti dosađuju.

Ma ima tema dosta koje su sa crnom pozadinom, na za löst neki veliki izbor tema za emui 5 sa crnom pozadinom nema za sada, kao sto je slučaj sa emui 4. Ali bice tema, svakakvih..
Mada mi se svidja ta opcija kod tebe, stets sto nema na običan mate 9...mozda I bude sa nekim narednim update...

Huawei Mate 9

On ima to zbog amoleda

Nazad
Vrh Dno