Viber radi katastrofa kod mene ,gotovo neupotrebljiv ,isto je kod devojke l535 i kod druga l650 ,dok wa radi kao sat.Kako rade Viber i WA notifikacije, kasne li?
Je li ubačen srpski u Mape?
Sent from mTalk
Viber radi katastrofa kod mene ,gotovo neupotrebljiv ,isto je kod devojke l535 i kod druga l650 ,dok wa radi kao sat.Kako rade Viber i WA notifikacije, kasne li?
Je li ubačen srpski u Mape?
Ne zelim da idem u off, ali ozbiljno razmisljam da prodam L930 i uzmem neki Xiaomi. Polako gubim strpljenje sa baterijom i prodavnicom, odnosno podrskom za aplikacije
^ To sto ima toliko uredjaja nista ne znaci, aj podji od sebe, koliko puta si upalio neku UWP aplikaciju na desktopu? Ja upalim Sofascore jednom u 15 dana.
"Aplikacije" su za prste, "programi" su za desktop i tastaturu/misa. To sto se MS istripovao da pomesa ta dva sveta je misterija.. ej njima je Alarm UWP.
Šta ovo znači, da nema više alarma ugrađenog u OS nego moram da ga skidam sa Storea?njima je Alarm UWP.
^ To sto ima toliko uredjaja nista ne znaci, aj podji od sebe, koliko puta si upalio neku UWP aplikaciju na desktopu? Ja upalim Sofascore jednom u 15 dana.
"Aplikacije" su za prste, "programi" su za desktop i tastaturu/misa. To sto se MS istripovao da pomesa ta dva sveta je misterija.. ej njima je Alarm UWP.
Ma ima nego je alarm aplikacija i za racunar pa se boris zbog toga cudi,misli da je nepotrebno.
Siromasan settings(nista nema od podesavanja kamere i zvuka), ne mogu da se salju poruke u toku razgovora
Verovatno su se pokazali kao neprakticni za telefone pa nisu dalje tu pricu ni nastavljali.Bas cudno za jednu preview aplikaciju, koja je betazar ne ? nema ono nema ovo ...
Mada bilo je i govora kako je skype unisten od strane MS-a, kako je degradirao uslugu itd ...
Nego @Enemoon znas li sta se desilo sa ovim "Large " tileovima na W10m ? Zasto ih nisu ubacili? Znam da je pre bilo nesto experimentalno jos u eri wp8.1 1520 ..
http://winsource.com/2014/02/10/windows-phone-8-1-large-live-tiles/
Pogledajte prilog 218206
Bas bzv sto nema a na kompu moze.
Zasto mislis da bi neko presao na uwp app koja je gora od win32? Ne koristim w10m, pa nemam edukaciju o beta sistemima![]()
Sviđaju mi se velike ploče [emoji106] .
Sviđaju mi se velike ploče [emoji106] .
Ja sam presao sa tog klasicnog skypa na uwp i sve lepo radi, bas cudno a beta je
Elementarne stvari ne poznajes zato i pises cisto da bacis komentar posto ti je dosadno, da nije tako ti nebi ovde visio... Windows je oduvek bio beta, bio na telefonu ili PC-u.
Kakve veze ima skype preview sa viberom?Zbog tako dobrog skype previewa sam presao na viber
Kakve veze ima skype preview sa viberom?
Rekao je da ne koristi ni win10 na PC tako da ne znam o cemu decko prica.ne znam na cemu je presao sa preview skype-a na viber ? nedorecen totalno... na androidu nema skype preview ... mozda misli svo vreme na PC :lupko:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari