Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Standby drain vrhunski. 0.6% na sat.
99da18dd11d5486f14636ef9a29a7ead.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Šta mu radite kada je ovaj awake (screen off) samo 3% ili samo 15ak minuta? U stvari ako je noć i meni spava ok ali danju, danju mi to ide na katastrofalnih 2-3 sata.

Kakva su iskustva ljudi koji ne koriste nikakvu foliju/staklo na display - u? Jel se bori telefon sa sitnim ogrebotinama i slično? Za par meseci sam promenio nekoliko folija, 2 stakla, za relativno kratko vreme se sve "izvitoperi" na svoj način pa mi telefon izgleda katastrofa u jednom trenutku + što sam primetio da šta god stavio ( original Spiegen foliju, ultimateshield staklo) vidim gubitak na kvalitetu prikaza, a sa staklom sam imao problem kad se malo zaprlja da funkcije display-a koje rade na duži pritisak baguju ( kucanje na tastaturi, long press za broj , znak interpunkcije i sl.) .... Tako da, do sada je osećaj kao sa prezervativom, ali ako nije toliki rizik, ja bih ipak da probam bez

Kod mene sve ok, kao i prvog dana :) Fon sam kupio početkom avgusta.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

I kod mene kao nov, doduse imam tek 2 meseca. Koristim Nillkin Sparkle.

I kod mene kao nov, doduse imam tek 2 meseca. Koristim Nillkin Sparkle.

Kako doći najbrže do tog originalnog Nillkin case - a? Da probam i to...,možda mi bude odgovaralo. Ili ako ima nešto bolje, prihvatam sve preporuke.

Sent from S7

Poslacu ti kontakt na PM od lika od koga uzimam futrolice, stakla i ostalo.
Inace futrolica je skroz ok jedino se onaj preklop sa unutrasnje strane dosta prlja i onaj otvor nije zasticen nego je samo rupa. Ovako je odradjena precizno u milimetar i prijatna je na dodir.

Pa jel pričamo o kopijama ili???

Sent from S7

Ne, ne. Futrolica je original, nego je tako odradjena. Vise bih voleo da ima neku plastiku koja pokriva taj otvor ali nema.

Ok, hvala puno, sad ću da vidim ;-)

Sent from S7

Kako doći najbrže do tog originalnog Nillkin case - a? Da probam i to...,možda mi bude odgovaralo. Ili ako ima nešto bolje, prihvatam sve preporuke.

Sent from S7
Kucaj u gogletu 3g GSM i sve će ti se samo kasti.

^^^ to je najsporija varijanta, ali hvala ;-)

Sent from S7

to je i najbrza ujedno. možeš da probaš na ebay. Ako misliš da neko u srbiji ima :d samo ako mu je dosadila pa prodaje :-devil-:

možeš da probaš i kod
http://svezamob.kpizlog.rs/

Poslednja izmena:
Koji su povoljniji?

Imas na KP lika koji prodaje po mnogo povoljnijim cenama, a uzima od njih.

Kakva su iskustva ljudi koji ne koriste nikakvu foliju/staklo na display - u? Jel se bori telefon sa sitnim ogrebotinama i slično? Za par meseci sam promenio nekoliko folija, 2 stakla, za relativno kratko vreme se sve "izvitoperi" na svoj način pa mi telefon izgleda katastrofa u jednom trenutku + što sam primetio da šta god stavio ( original Spiegen foliju, ultimateshield staklo) vidim gubitak na kvalitetu prikaza, a sa staklom sam imao problem kad se malo zaprlja da funkcije display-a koje rade na duži pritisak baguju ( kucanje na tastaturi, long press za broj , znak interpunkcije i sl.) .... Tako da, do sada je osećaj kao sa prezervativom, ali ako nije toliki rizik, ja bih ipak da probam bez
I ja isti slučaj, koristitim od početka avgusta bez folije. Imam dve crtice koje se jedva naziru na ugašenom ekranu i pod određenim uglom. Prvi put nosim telefon bez folije i mislim da će tako ostati, pošto nema svrhe stvarno. Stalno cimanje sa tim folijama i na kraju ništa nemam od toga što mi je ekran kao nema crticu [emoji3] Telefon mi je uvek u džepu, ne znam ni odakle su se ove dve pojavile, pažljiv sam baš. Imam neki silikon običan nazad, tražim i dalje rešenje . Nosio sam neku plastičnu, sivu najobičniju koja se ispostavilo ne leži 100% pa je ostavila male tragove na uglovima, pa sam je dezintegrisao.
A za ove što se žale kako naše kartice troše. Nisam ga napunio sinoć do kraja ali standby [emoji19] ne mogu da pređem 4ipo,5 sati sota.
88438cef75d7a9096ca71d91697276a4.jpg
9adfda6f4affe08401455b4a618f9bb5.jpg
c83a00541137c2f0f52b919a5bb99301.jpg

S7E. Softver sa poslednjom nadogradnjom 1. decembar. Full korišćenje, dosta 4G, vibera i kamere, automatika, BT preko sluški na treningu 30min... više nego odlično.

Prilozi

• Screenshot_20161227-210649.jpg
    Screenshot_20161227-210649.jpg
    714.1 KB · Pregleda: 155
  • Screenshot_20161227-210637.png
    Screenshot_20161227-210637.png
    102.9 KB · Pregleda: 163
@dabox Iz nekog razloga svi pogrešno misle da je telefon zaštićen u džepu. A u džepu uvek ima prašine i po koji kristal kvarca (pesak), koji onda lako zapara ekran.

a7bb047d89f0bddc8152f5bb6fb7a8c8.jpg

efb487efe1b937df4170efdb38a1a7fd.jpg

Stigao decembarski update za "običan" S7...

Sent from S7

Kojom aplikacijom da bekapujem bas ceo telefon. Imenik, listu poziva,poruke,aplikacije...? Bez roota
Hocu da ga formatiram,poceo da zeza. Pa bih da vratim sve to posle.
☆S7 edge☆
Malo je kasno, ali nisam bio na forumu par dana, niko nije preporučio SmartSwitch.

To je Samsungova app i otkad se pojavila ne koristim nista drugo, čak odlično radi i sa drugim uređajima kada podaci treba da se prebace na Samsung.

Tipa prepozna iCloud backup i može da ga importuje u Samsung telefon. To je jedina app koja sve backupuje od pozadine do boje ikonice podešavanja, bukvalno svega.

Ako se prebacujes na isti model onda se bas sve prebacuje, a ako ides tipa sa s7e na s7, ne prebace se samo podesavanja za edge ekran itd. Jer nisu isti uređaji.

Eto znam da ti sada nisam od neke pomoci, ali ce bar drugima pomoci. :)

Jel ima neka aplikacija za kameru da poseduje podesavanja za prednju kameru? Slike u low light uslovima mi ispadnu ocajne, za zadnju bar mogu pro mod pa da ispodesavam kako hocu. Sad listam stare slike sa Nexus 5X i ne mogu da verujem da ovako ocajne ispadnu ovde..

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Vrh Dno