Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam baterijom prezadovoljan, gura mi odlično

Huawei P9
I ovaj moj će samo da se ja povratam šta i gde treba paliti i gasiti.. Kad mi je sve bilo popwljeno u pozadini gurao je, 15-16 sati konstantnog rada na njemu i negde oko 5ipo sati Sot tako da sa kad ga dovedem u red ima da leti

Huawei mate 9 pro

Pa da, lagano dok uđeš u fazon par dana, bitno je da on odlično radi

Huawei P9

Pa da, lagano dok uđeš u fazon par dana, bitno je da on odlično radi

Huawei P9
Pa necu da letim pred rudu ali kažem da sam zadovoljan za sad sam te baterije koju ću da nemastim i koriguje vremena da to bude isto kako valja mislim da iPhone više nece u moje ruke jer ovo je stvarno osveženje i extra je kinezi sure mogu da kazem... Ima ih može im se

Huawei mate 9 pro

Ne znam munjo, nikad nijesam koristio jabuku tako da ne mogu da komentarišem kakav je telefon, jedino me android zanima

Huawei P9

Ne znam munjo, nikad nijesam koristio jabuku tako da ne mogu da komentarišem kakav je telefon, jedino me android zanima

Huawei P9
Pa sad iskreno i mene zanima zbog ovog što si kinezi rekli Be fast stay fast... A iPhone je ok stvarno prost telefon i namenjen svima jer dete može da se igra lagnao sa njim alo za nekog ko želi nestao novo i voli da castom radi sve i svašta Android je mama

Huawei mate 9 pro

Po ovim ss o bateriji meni deluje okej. Možda je autonomija malo lošija u odnosu na M7 i M8 ali je i više nego zadovoljavajuća, daleko iznad proseka (da, prosek nije 5h već oko 4h, budite realni).

Nije to do autonomije, sigurno će i na običnom Mate 9 biti bolja baterija, ođe je ipak QHD ekran, mnogo više troši a opet je odlična baterija

Huawei P9

Koje opterećene... A ove aplikacije sam stavio da se ne gase u pozadini zbog dopisivanje i refresh u pozadini...
5bf42097377fa994318799490027fbe9.jpg

Huawei mate 9 pro

Evo drugari 8%baterije 7h Sot auto osvetljenje power save mode upaljen u pola 12 popodne do sad.. I tad je bilo 56-57 % baterije telefon nisam štedeo igrao sam se i čackao sve živio... Toliko od mene [emoji1] testiram telofon ovih dana u drugim uslovima pa se javlja sa ss i komentarom.
76718d935b46b3c4e72864b4bebce3ce.jpg

Huawei mate 9 pro

Ma uživaj, dobro je. Ja zaboravih da je ovo pro verzija sa većom rezolucijom. Običan Mate 9 verovatno gura malo više i to je to. Bitno je da ti izgura ceo dan, kad kad posle manje čačkaš biće i dva dana verovatno.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Samo gledam sta pisu ovih par strucnjaka sto nisu zadovoljni baterijom. Realnih 4-5 sati SOT-a je dovoljno za bilo kog normalnog coveka koji ima normalan zivot, cak i da mu treba telefon za posao, proveru mailova i ostalog. Sve ostalo je bonus. Ovi sto imaju vremena da za dan gledaju po 7-8 sati u telefon ili su klinci ili ne rade nista u zivotu.

Nemojte samo sad vi strucnjaci da pisete kako radite na terenu, treba vam telefon za excel tabele i ostalo. Ljudi koji tako i toliko rade nemaju vremena da non stop prosipaju pamet po forumu.

Ne znam sto se uvek povlaci ta prica kad se pozali neko na bateriju. Ljudi imaju drugacije zahteve i to je to. Meni je dnevno uvek izmedju 5-6h ekrana najmanje a imam posao.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ozvlacice mate 9 u power save modu sigurno preko 8 sati sot. Naravno ako je signal los nekad i stalno.menja 2/3/4 G onda zna da prepolovi bateriju. Baterija ce biti dovoljna 99,999% korisnika mate 9 da izguraju od jutra do mraka.

Ozvlacice mate 9 u power save modu sigurno preko 8 sati sot. Naravno ako je signal los nekad i stalno.menja 2/3/4 G onda zna da prepolovi bateriju. Baterija ce biti dovoljna 99,999% korisnika mate 9 da izguraju od jutra do mraka.
Naravno da ce izgradi ceo dan tj od spavanja do spavanja što čoveku i treba ali pošto smo svi na ovom forumu fanatici ili volim it onda ides u istraživanje zato se i gleda koliko šta traje barem ja tako gledam i iskreno što duze to bolje i ako imam i Huawei power bank od 13000 Mha i punjač koji napuni telefon za 30 minuta preko 60% mislim da ne treba razmišljati da li šta kako ali eto svi želimo maximumu u svemu [emoji1]

Huawei mate 9 pro

Samo gledam sta pisu ovih par strucnjaka sto nisu zadovoljni baterijom. Realnih 4-5 sati SOT-a je dovoljno za bilo kog normalnog coveka koji ima normalan zivot, cak i da mu treba telefon za posao, proveru mailova i ostalog. Sve ostalo je bonus. Ovi sto imaju vremena da za dan gledaju po 7-8 sati u telefon ili su klinci ili ne rade nista u zivotu.

Nemojte samo sad vi strucnjaci da pisete kako radite na terenu, treba vam telefon za excel tabele i ostalo. Ljudi koji tako i toliko rade nemaju vremena da non stop prosipaju pamet po forumu.

BRAVO!

Inače koristim Huawei Media Pad T1 8 Pro i P9 Lite.

Mate 9 odličan telefon, ali za moj šlajpik preskup.

Huawei napreduje velikim koracima.

Poslednja izmena:
Uuu 7h sot, poprilično dobro tbh, sa power savingom od početka bi izgurao lagano još sat or smth...
Ok telefon postaje sve bolji i bolji, samo da vidimo kako će ispeglati Emui da ga ne šije Honor 8 sa 950kirinom :S

Sutra stiže Mate 9 u toku dana, isplatilo se čekanje od 06 decembra 🙂

Huawei P9 Plus

Bogi, šta ćeš raditi sa Mate S, prodati ga? Da si u Srbiji, kupio bih ga. 😉

Moze da ti poslje autobusom po vozaču kao nekad studentima u Bgd ☺️

Huawei mate 9 pro

Ma znam, nisma ni mislio tako, vec ako slucajno dolazis u Srbiju za praznike...

Na godišnjem jesam, ali ne dolazim u Srbiju, na žalost 🙂

Huawei P9 Plus

Mate s gold 128gb trenutno na akciji za 299fr ili oko 270€. Samo mi se ne svidja Gold 🙂 A i cekam i ja Mate 9 malo da se stabilizuje🙂

Gledao sam ga juče u ušću.. Dizajn odličan. EMUI standardan rekao bih. Verujem da ispod haube ima dosta promena, ali vizuelno nema neke posebne promene. Ni jedno ni drugo mi ne odskače nešto posebno čak ni od mate 7 koga sam imao pre sadašnjeg 6p. U svakom slučaju top telefon, ali mi je upgrade mali u odnosu na to koliko bi me izašao.

A i 6p je ko droza... Što ga duže imam, sve mi je bolji 🙂

Dosta odskače 6p od ostalih telefona zbog svog vizira... Nekako je upečatljiv... Meni i lepši od mate 9. Mada to je sve subjektivno... [emoji4]

Oba fona imaju i svoje prednosti i mane, sad sve zavisi od korisnika sta mu više i vizuelno odgovara 🙂

Huawei Mediapad X2 7.0 LTE

Ima istine testirao sam lično 6p i nekadašnji iPhone 6s plus rame uz rame i iPhone mislim ga je oduvao i to je rekao ortak čiji je 6p.. A mete ima bolju kameru nego moj nekadašnji iPhone tako da mislim da je priča relana baram iz mog ugla... Ali ta sloboda i nenatrpanost nexusa je plus

Huawei mate 9 pro

U kom smislu oduvao? Kamera na 6s plus može da bude bolja samo kao kamkorder zbog stabilizacije, ovako ne...

Nazad
Vrh Dno