Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa meni na najjači mod troši skoro 2 sata brže bateriju

Huawei P9
Da da sad je potrošnja ok skroz na telefonu kad se stavi power seve mode... A sve radi što mi treba po defaultu... Našao sam mu šta i kako sad ćemo da vidimo koliko će da gura

Huawei mate 9

Radi u normalnom modu vrhunski, bez ikakvih problema a manje troši bateriju ali je u najjačem modu mnogo bolji za igrice i zahtjevnije stvari

Huawei P9

Mogu da zezaju notifikacije za viber i wa kad se stavlja na te power save modove. Ne dešava se stalno ali ljudi su imali problema.

Meni munjo nema nikakvih problema, bitno je samo da zaštitiš aplikacije u podešavanjima jer ljudi znaju da isključe i onda ne stižu dok se ne uđe u aplikaciju

Huawei P9

Kod ovog videa je bzv jer ne pokazuje Mate 9 u kojem je modu, mogao je lagano da ga stavi u ultra mod koji totalno umanjuje performanse telefona a dobijaš skoro duplo bolju bateriju

Huawei P9

Eto koja je tu razlika, 15 sati a ništa ne dobijaš od performansi

Huawei P9

Prilozi

• Screenshot_2016-12-26-14-49-03.png
    Screenshot_2016-12-26-14-49-03.png
    47 KB · Pregleda: 90
Toga ovde nema samo ove dve stavke[emoji1]

d7a1454c0adfc0c64db072b0ccdd5bf9.jpg

Huawei mate 9

E pa eto ti odgovora munjo, ubio ga brat na ultra mod da ga totalno uspori
Ako misliš na mene da sam ga ubio nisam radi sve u Full nema greške a i manje troši baterije... Ovaj ultra je bolest sve ti ugais radi kao nokia samo zvanje i poruke [emoji1]

Huawei mate 9

Ma ne ti nego na testu, na tom videu munjo, nego me čudi kako nema ovaj treći mod kao na p9

Huawei P9

Ma ne ti nego na testu, na tom videu munjo, nego me čudi kako nema ovaj treći mod kao na p9

Huawei P9
Pa mete je sam po sebi performans tefon ne treba mu opcija hahahaha samo ako ti smeta taj mod onda palis ove ostale [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Huawei mate 9

Ej mene zanima kako bre to da zaštitite aplikacije? Tražim I vidim da ne p9 toga ima ali ovde nema na mate 9
Jel to ovo?
ec559e47aaefc678f5b17019bac18d3d.jpg

Huawei mate 9

Poslednja izmena:
Otvoriš multitasking i zadržiš prst na otvorenoj aplikaciji koju hoćeš da zaključaš. Ili je spustiš za dole pa ti izbaci app info i lock opcije. Jedno od ta 2 je. Kod mene na Xiaomi je ovo drugo.
edit: mislim da mogu i tako da se odaberu aplikacije.

Ta dark tema izgleda dosta bolje od one bele . To sa uključenom štednjom ? Okači ako imaš vremena kad ode ispod 10 % da vidimo. Ako gura preko 7 sati onda je to solidno za toliku bateriju. Verovatno bude i bolje.

Daj baci još neki ss kako izgledaju pojedine aplikacije sa tom temom ako ti nije teško.

Osvetljenje na auto ili ?

Poslednja izmena:
Ne moze ovo preko 7h ako mu ne ubije osvetljenje i light upotreba. I plus ukljucio power saver, lose.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ta dark tema izgleda dosta bolje od one bele . To sa uključenom štednjom ? Okači ako imaš vremena kad ode ispod 10 % da vidimo. Ako gura preko 7 sati onda je to solidno za toliku bateriju. Verovatno bude i bolje.

Daj baci još neki ss kako izgledaju pojedine aplikacije sa tom temom ako ti nije teško.

Osvetljenje na auto ili ?
Svetlo je uvek na auto sad sam na 24 % ali sam upalio power save mode da testira šta i kako stavio sam ga u pola 12 danas popodne u power save mode i evo. Od tad do sad sa 56% do 22 %...ako dočekam 10 % šaljem slike. Ali je a sve pokretao na power save mode i radi sve lepo i bez problema... Igrice, Facebook, insta vesti sve aplikacije rade mi isto kao i bez power save mode

Huawei mate 9

Čoveče, opusti se, i uživaj u telefonu... Mani se pravdanje itd... Pusti neka prodje par dana i okači ss od baterije itd...
Ovde koliko god da pišes o svom telefonu uvek će to neko da osporava... Uzivaj.

Huawei P9 Plus

Čoveče, opusti se, i uživaj u telefonu... Mani se pravdanje itd... Pusti neka prodje par dana i okači ss od baterije itd...
Ovde koliko god da pišes o svom telefonu uvek će to neko da osporava... Uzivaj.

Huawei P9 Plus
Ne obzirem se ja na te sto pise lise ili dobro nego me covek potao šta i kako pa sam njemu odgovorio i poslao a ja uživam svakog momenta sve više i više... [emoji1]

Huawei mate 9 pro

Tu mora da nešto u pozadini jede bateriju. Ja sam na mate 8 izvlačio 8 sati minimum za 24 sata. Napravi ss baterije da vidimo jel ima wakelockova nekih.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Tu mora da nešto u pozadini jede bateriju. Ja sam na mate 8 izvlačio 8 sati minimum za 24 sata. Napravi ss baterije da vidimo jel ima wakelockova nekih.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Evo čovek ne znam da li sam ti sve poslao [emoji1]

e413a020c47528a4ed2d26daabe1b75a.jpg
a1ce89c9d0eaecf2b8e61086fb5520f6.jpg
00710f882f31b7d2034189dfaafadec4.jpg
e5e9f0c3e843b4b1a981c9ec53b216d0.jpg

Huawei mate 9 pro

Ja sam baterijom prezadovoljan, gura mi odlično

Huawei P9

Prilozi

• Screenshot_2016-12-27-00-31-24.png
    Screenshot_2016-12-27-00-31-24.png