D
Deleted member 46590
Guest
Nova instalacija ? Pusti ga još malo pa ako neće, restartuj.Šta da radm ako mi već puni sat stoji priprema os windows , ne isključujte računar i vrti
Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka
Nova instalacija ? Pusti ga još malo pa ako neće, restartuj.Šta da radm ako mi već puni sat stoji priprema os windows , ne isključujte računar i vrti
Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka
Završio posle 2 sata. Naravno u pitanju je bio neuspešan pokušaj instalacije nekog apdejta koga sam posle ručno instaliraoNova instalacija ? Pusti ga još malo pa ako neće, restartuj.
brat ima w7 ključ i ja sam mu (pošto njega to ne zanima) nabacio čistu instalaciju w10. aktivirao i sada stoji:
(u pitanju je retail)
ne mora prećutno i dalje dozvoljavaju:
https://www.microsoft.com/en-us/acc...2459594)(TnL5HPStwNw-0FBZfNm6YPFXNhiu3o52rA)(
jer nakon ciste instalacije update nikako da odradi
To da, za to sam cuo, za te koji koriste assistive tech... ali ovo sto smo ja i ti uradili to je verovatno precutno.
Idi na Settings > Accounts > Manage my Microsoft account, Tu ćeš naći sve što si registrovao sa MS account-om.Drustvo,
Izvinjavam se ako se ponavlja, jer ne znam da li je pominjano na nekoj stranici (mada probao sam search pa nisam nista nasao), ali uspeo sam da instaliram Win 10 na 2 laptopa koristeci njihov OEM Win 7 kljuc. Dakle nisam radio upgrade, nego cistu W10 instalaciju. I sve je super proslo, posle pisalo da je Win aktiviran i tako to. Medjutim kada sam na 1265 stranici video kako je kolega imao problem sa isticanjem W10 pomislio sam da nije mozda zaista sve tako lako proslo i da to sto mi pise da je aktiviran windows, ustvari privremeno.
I onda sam ukucao u CMD kao admin: slmgr /xpr (sto je neko predlozio) i zaista pise Windows je permanently activated. Doduse drugi laptop sam spakovao i nisam na njemu proverio, ali nema razloga da ne bude isto.
Da li je neko jos ovo probao da uradi?
...goverment has a secret system, the mashine....Pa to se zna, indeksira tvoj diskove i salje podatke na MS server. Posle to dalje prodaju ostalim kompanijama, osim NSA, oni imaju full pristup. Sto se WE i start menija tice, to je tek za neverovanje, kada ugasis WE nedostupan ti je i start meni.
Treba meni. [emoji5]Imam kljuc viska za w10 ako nekome treba neka se javi![]()
1. Brat ima Windows 10 Pro i taman je namestio veličinu ikonica (Resize>Small) i poređao ih onako kako želi ali nakon restarta neke su ostale na svom mestu, druge su se povećale, promenile samim tim raspored itd.
Postoji li neko rešenje da se ikone "zaključaju"?
2. Da li "visoki funkcioneri" Microsofta imaju računare sa Linux ili Mac operativnim sistemom ili ipak koriste Windows? Pitam zato što je prošlo dosta vremena od kada je izašla desetka a i dan danas su neke stvari kao da je beta u pitanju.
Link za torrent.
FalaLink za torrent.
magnet:?xt=urn:btih:4e7bc9f018f84307294f501afe65db66ab636125&dn=10.0.14997.1001.rs%5Fonecore%5Fbase.161218-0833%5Famd64fre%5Fclient-enterprise%5Fvolume%5Fen-us-CENA%5FX64FREV%5FEN-US%5FDV5.iso
Mozda u RS3 u toku 2017 (leto).Da li će WE dobiti tabove :d
Imas i englesku verziju na sajtu i/ ili moze da se podesi na engleski. Ne secam se tacno, instalirao sam ga pre mesec.Hvala‚
Iz nekog razloga je program došao na nemačkom ali sam se snašao.
Link za torrent.
magnet:?xt=urn:btih:4e7bc9f018f84307294f501afe65db66ab636125&dn=10.0.14997.1001.rs%5Fonecore%5Fbase.161218-0833%5Famd64fre%5Fclient-enterprise%5Fvolume%5Fen-us-CENA%5FX64FREV%5FEN-US%5FDV5.iso
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari