Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja lično slabo koristim mobilni internet, 90 posto je WiFi, osvetljenje je do pola, pozivi su u granicama normale jer više koristim viber i skajp, koristim i fcb i mesenger, generalno sve aplikacije koje koristi većina korisnika je tu, ja sam zadovoljan sa baterijom i kako izdržava ovo što ja koristim

Huawei P9

Ja lično slabo koristim mobilni internet, 90 posto je WiFi, osvetljenje je do pola, pozivi su u granicama normale jer više koristim viber i skajp, koristim i fcb i mesenger, generalno sve aplikacije koje koristi većina korisnika su tu, ja sam zadovoljan sa baterijom i kako izdržava ovo što ja koristim

Huawei P9

Huawei P9

To je to, okačio svako svoj ss i nastao tajac u temi 🙂

Huawei P9 Plus

Koristio sam S7e i na njega mi je baterija bila odlična dok čuveni Samsung ne počne sa svojom boljkom, posle nadogradnje unište totalno bateriju, isti mi slučaj i sa Note5 a ja da ratujem i čuda radim ne želim niti me to zanima, zbog toga sam i prešao na druge telefone

Huawei P9

Gledam ove SOT-ove i dodje mi da plačem [emoji23]

Sent from my 6S using Tapatalk

Čačkao danas Mate 9. Iskreno ništa posebno. Više me je oduševio Mi Max na prvu loptu. Jeste dobar telefon ali ne razdvaja se od mase sličnih...

Ovako pitanje za sve Huaweiovce stalno mi javlja telefon da mi je u backgroundu upaljene aplikacija koje troše mnogo energije i ja ih obrisem a onda se naravno pojave tj upale same posle nekoliko minuta i tako u krug (Facebook i instagram). Pošto na novom emui 5 nema to da se štikla ja nisam pametan šta da mu radim. Koliko to facebook i instagram mogu da potroše baterije? ☺️☺️☺️

0001049f4ae4d1c1eaefdec4abaca7b8.jpg

Huawei mate 9 pro

Poslednja izmena:
To je normalno, na početku,, kad ti izbaci to obaveštenje, ono što ti je bitno dozvoli da radi u pozadi, što ne, ugasi... Skroz normalna stvar kod huawei... Posle izvesnog vremena, neće izlaziti ta upozorenja 🙂
Tu sam oko svega sta treba, pitaj slobodno 🙂

Huawei P9 Plus

To je normalno, na početku,, kad ti izbaci to obaveštenje, ono što ti je bitno dozvoli da radi u pozadi, što ne, ugasi... Skroz normalna stvar kod huawei... Posle izvesnog vremena, neće izlaziti ta upozorenja 🙂

Huawei P9 Plus
Pa ja ti posalo poruka na PM a tebe nema da ne devim po forumu [emoji1]

Huawei mate 9 pro

Huawei P9 Plus
Koliko se sećam može da se na nivou sistema isključi ta "briga" o aplikacijama koje mnogo troše. Ako sam se istripovao može makar od app do app što se vidi na njegovom ss.

Koliko se sećam može da se na nivou sistema isključi ta "briga" o aplikacijama koje mnogo troše. Ako sam se istripovao može makar od app do app što se vidi na njegovom ss.
Moze sad sam našao ali ne znam koliko ce to uticati na bateriju i da li će to mnogo uticati na njeno trajanje... Videćemo testiramo narednih dana da vidimo sta i kako

Huawei mate 9 pro

A ne moze i malo da bude i da ima dobru bateriju pa to ti je.. Iskreno ne gotivim velike telefone 5.2 mi je neki maks, ali izgleda da je 5.5 postao standard.. Mate je realno vec preveliki 6 inca je stvarno ogromno za dzep gde najcesce i nosim telefon 😀

Moze sad sam našao ali ne znam koliko ce to uticati na bateriju i da li će to mnogo uticati na njeno trajanje... Videćemo testiramo narednih dana da vidimo sta i kako

Huawei mate 9 pro
Nista ne diraj, pusti fon sam da te obaveštava o potrošnji svake aplikacije, ko sto rekoh ono što ti je bitno, dozvoli, što nije ugasi.... I vremenom prestane...
Ubuduće piši na pp ne na tt chat

Huawei P9 Plus

Poslednja izmena:

Huawei mate 9 pro
A bre imaš 4000 mah, kako li funkcionišu drugi telefoni koji nemaju te kineske "optimizacije" 😀 gasi sve to i cepaj pun gas [emoji23]

Nista ne diraj, pusti fon sam da te obaveštava o potrošnji svake aplikacije, ko sto rekoh ono što ti je bitno, dozvoli, što nije ugasi.... I vremenom prestane...
Ubuduće piši na pp ne na tt chat

Huawei P9 Plus

Ostavio sve samo da ugasim to da me obaveštava... Smara znakovi uzvicnika u status baru[emoji14] [emoji1] [emoji1]

Huawei mate 9 pro

Ostavio sve samo da ugasim to da me obaveštava... Smara znakovi uzvicnika u status baru[emoji14] [emoji1] [emoji1]

Huawei mate 9 pro
Primera radi, meni na p9 plus, dosta iskače obaveštenje kako Chrome troši puno, ja ga samo ugasim i to je to. U principu to ovako deluje, aplikacije koje nisu zaštićene a i nekom trenutku ih više koristiš, on ti posle izbaci obaveštenje da radi u pozadini, samo ga ugasio na obaveštenju i to je to.

Huawei P9 Plus

Huawei mate 9 pro

Pametno, nema potrebe da te uznemirava i konstantno obaveštava, uživaj pa okači još neki ss da vidimo potrošnju ekrana kada padne ispod 10% ili posle par dana.

Pametno, nema potrebe da te uznemirava i konstantno obaveštava, uživaj pa okači još neki ss da vidimo potrošnju ekrana kada padne ispod 10% ili posle par dana.
Sve je to meni jasno ali ne znam da li će to uticati na onu veštačku intelitenciju što su najavili da on sam pamti nešto i da sam ubrza tokom vremena tj tebi ga prilagođava...

Huawei mate 9 pro

Ma samo ugasi obaveštenje, battery manager pa u settings power-intensive promt odštikliraš.Ostalo ne diraj.To je obično obaveštenje i ne utiče.

Ne znam sta ste se uhvatili za bateriju kad je opste poznato da Huawei i generalno kineski proizvodjaci imaju odlicne baterije. Da ste pitali za kameru ili nesto drugo pa i da razumem ali ovako...
+1

Uđem u ovu temu i vidim 200 novih postova 🙂

Kinez definitivno diže prašinu .. eto jednog plusa velike cene 🙂

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Pa pojavio se [emoji490] [emoji490] [emoji490]

S7 EDGE

A bre imaš 4000 mah, kako li funkcionišu drugi telefoni koji nemaju te kineske "optimizacije" 😀 gasi sve to i cepaj pun gas [emoji23]
+1

Meni je tih par dana koliko je bio kod mene Mate 9 bio pravo osvezenje po pitanju baterije. Prosto, ne da mu nisam nista gasio, nego sam namerno palio sta sam stigao, i opet je baterija drzala brutalno... 🙂

Moto Z + TapaTalk

+1

Meni je tih par dana koliko je bio kod mene Mate 9 bio pravo osvezenje po pitanju baterije. Prosto, ne da mu nisam nista gasio, nego sam namerno palio sta sam stigao, i opet je baterija drzala brutalno... 🙂

Moto Z + TapaTalk
I koliko je to trajalo sa svim tim popaljenim stvarima?

Huawei mate 9 pro

Nazad
Vrh Dno