Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aman,ne trebaju mi pare,hocu da placam sa BTC preko neta...

Videh tamo u Finance ili sta vec opcijama Withdraw,tamo idem ako zelim da izvrsim nekom placanja?

Pazi,pojma nemam sta treba da radim... :)

Tamo dobiješ kod i samo copy/paste onom kome plaćaš.

Edit: ili obrnuto, dobiješ kod gde treba da platiš. Kupovao sam neke igre isto direktno preko btc-e, ali sam zaboravio kako je tačno išlo.

Ide ovo preko 800 lagano:p

Poslednja izmena:
Tamo dobiješ kod i samo copy/paste onom kome plaćaš.

Edit: ili obrnuto, dobiješ kod gde treba da platiš. Kupovao sam neke igre isto direktno preko btc-e, ali sam zaboravio kako je tačno išlo.

Yeap,u Finances ima Withdraw opcija gde se nudi kome i koliko zelimo uplatiti.
Jedini problem je sto traje dosta,oko pola sata im je trebalo da prebace BTC...

BTC 800$! Ej 800 rodjaci!

Ja i dalje cekam 100$

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Još malo pa 800 ;)

Ovo raste, ne zaustavlja se :) Uskoro bi možda trebalo korekcija na jedno 730 usd?

Ovo raste, ne zaustavlja se :) Uskoro bi možda trebalo korekcija na jedno 730 usd?
Mnogi su pricali da ce korekcija na 490-500 pa na 550, kasnije na 590-600 pa onda na 690-700 (ne moze da predje...)

Bice korekcije samo niko ne zna kad a kad se desi bice joj znao sam, znali smo :)

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Ova sumanuta demonetizacija u Indiji može da bude jedan od razloga zašto Bitcoin ide gore.
Mislim da neće više padati ispod 800$. Može samo da ide gore.

Realno svako ko malo prati ovo zna da do nove godine uvek ide samo rast, uvek je tako, pa cak i posle.. Moguca je manja korekcija samo posle zapadnjačkog Božica.

EtH u velikoj opasnosti, ne znam dal je ikad niza podrška na Polu bila nego sad (jako nizak buy side), od kada je postao popularan.

Realno svako ko malo prati ovo zna da do nove godine uvek ide samo rast, uvek je tako, pa cak i posle.. Moguca je manja korekcija samo posle zapadnjačkog Božica.

Naravno da nije. Pogledaj kraj 2014. Nema pravila hocu da kazem. Cak i 2015. max je bilo pocetkom novembra, cuvene 2013. max krajem novembra.

Ide korekcija na 720.

Ide korekcija to da moon :D

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

kako stvari stoje korekcija tek oko 920$, pa bitka za proboj 1k$

evo, jubilarna 1300-ta strana...to je znak da se cheka 1300$/e :D

Devize, devize, devize...

Ajmo, ajmo. Navali narode. Još malo pa nestalo [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

kolko da glone.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa nije bas da glone, pun gas je tu bio.

Nego ovo mi lici da ce ka 100$ krenuo je pad sa 880 !

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno