Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svemu dodje kraj, pa i eth-u, sad je valjda jasno ( i onima kojima nije bilo jasno) da je BTC no1, a ostalo sve samo coini u pokusaju.

I na LTC se zaradilo što je moglo, čini mi se. ;)

Ima sada cijelu 2017 da se zalijeće :)

Zaletece se cim ja ispizdim i prodam sve preostalo ispod cene!! Javljam kad se nameracim ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ma ima i celu 2018, ne zuri mu se nigde

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Haha samo te cekam! Al zamisli, da sam prodao ono pre par dana vec bih bio 10% u dobitku :D

Haha samo te cekam! Al zamisli, da sam prodao ono pre par dana vec bih bio 10% u dobitku :D

pod uslovom da si kupio danas...al da si ga prodao, verujem da ga ne bi skoro kupio, tj. odustao bi od ovog. I onda bi opet bilo "jao prodao na 4 a sad 10"...

Ja se jedino kajem sto u onom skoku nisam prodao sve a ne samo pola. Al cekamo tih 100$ pa sta bude :)

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Izgleda da konačno kreće... polako.

@karanovicz
Kakav si ti to covek, obrnes naopako sliku pa ovde mazes, ko da svi ne znaju da idemo na 100$ :-devil-:

PS: mada ako cemo realno da rese problem skaliranja bloka ili priznanjem da je BTC zlato i ubacivanjem nekih "shit" coina za manje transakcije ili forkom na vec neko skalarno resenje, ovaj grafik bi bio veoma deletvorniji i jako lako bi doveo do 2-3-5x vrednost

Poslednja izmena:
cek evo opet

0000116563.jpg

edit: i bolja izjava je evo nas :)

Poslednja izmena:
Need help,momci:

Nekada davno sam rudario i danas slucajno pogledah na zaboravljeni BTC-E posle 100god i vidim da imam neki ostatak od 0,05 BTC,vrednost oko 45$...

Videh par sajtova koji prihvataju BTC kao sredstvo placanja te me zanima:

Ako se dobro secam,treba da imam neki novcanik ili sl da bih mogao povuci BTC?
Mislim da sam ga imao,ali pojma nema ni gde ni sta ni kako?

Neko pojasnjenje ako nije problem,unapred zahvalan

Ne treba ti novcanik mozes platiti/poslat direktno nekom sa BTC-e
A ako vec skidas novcanik skini na primer electrum BTC

Videh tamo u Finance ili sta vec opcijama Withdraw,tamo idem ako zelim da izvrsim nekom placanja?

Pazi,pojma nemam sta treba da radim... :)

Javis se @Zmaju i covjek ti uplati u dinarima koliko dodje ti 45$ u dinarima pretvoris uzme ti 5% provizije i pare u dzepu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno