Šta je novo?

iOS 10

probao sam bas sad capital, svaki put je dobro 'cula'.

probao i countdown from, isto tako.

Poslednja izmena:
što se tiče siri,pokušaj da joj kažeš countdown pa neko vreme :)

ja dok vežbam,cimam je to i do sad od 10x,pogodi jednom :D

ugasio sam je.

Pored pozivanja kontakata, countdown je funkcija zbog koje najčešće koristim siri. Ne sećam se da je promašila ijednom.

Pored pozivanja kontakata, countdown je funkcija zbog koje najčešće koristim siri. Ne sećam se da je promašila ijednom.

I ja uglavnom countdown. Ili za alarm - wake me up in 30 minutes, 7 hours itd... to je najkorisnije.

Poslednja izmena:
Meni se na 10.2 vratio problem sa zamrzavanjem kamere...taman je na 10.1(10.1.1) bilo ispravljeno

Sent from my iPhone using Tapatalk

Isti problem i kod mene jos od predhodnog apdejta, nisam nikako upeo da resim i sada klipove otvaram preko tt. Ako nadjes neko resenje javi.

Jedino nam preostaje da se saceka ili Apple update na 10.2.1 ili Tapatalk ili YouTube, neko mora nesto uraditi, nemoguce da samo nas dvojica imamo probleme.

Jedino resenje za sad je da:

Otvoris tapatalk
Odes na Me
Kliknes na settings
Nadjes app linking
Tamo gde pise youtube videos, oznacis in tapatalk, posto kad stavis youtube app, desava se ovaj problem.

Ne znam koji sam k**** instalirao ovaj 10.2, samo neki probemi.
Nece da mi ucita jednu igricu, poruke koje mi stizu, kad ih otvorim i pogledam i dalje stoji na home screenu kao da imam nove poruke(messages, whatsup, messenger). Za viber jos ne znam, nije mi niko slao. Znaci strasno. 5s je u pitanju

Nista od toga nemam na 5s. Sve nanormalnije radi.

Nikakvih problema na 6s sa 10.2, ja ne znam ljudi sta vi radite sa tim telefonima, pa vam se desavaju ti fantomski problemi.

Ni jedan problemcic na 10.2, cak ni na .1 nije bilo sem jednom problem sa kamerom i nista vise.

Kod mene isto perfektno na 10.2,ni štucnuo nije.

Sent from my 6S using Tapatalk

+1 bez bugova ovde

Otkad sam stavio 10.2. Nikad mi ovoliko nije trajala baterija. Nisam ga nešto arčio ali 2,5 dana bez punjenja je presedan.

a54ac00a30216c35ea445920e06731ab.png

Ja jedino imam problem sa aktivaciom Imessage, Vip kartica.... Kako sam uradio update, tako ne moze da se aktivira

VIP i Telenor imaju problem sa aktivacijom IMeasage.

U Telenoru je sad meni proslo..

Ja nisam imao problem nikakav sa Vipom, telenor je imao problem, ali vidim da je Nikolaj resio, tako da nema niko vise.

Ja imam problem i u Vipu kazu da im je to poznat problem, da se najcesce desava kod korisnika koji su presli sa druge mreze ( moj slucaj ).... sutra bi trebalo, navodno, da mi rese...

Poslednja izmena:
Moras da se registrujes da bi imao pristup tom delu foruma.

Ovo sa hikay samo kopiraj u Safariju i instaliras profil a onda restart i posle toga udjes u profil i verifikujes.

Moras da se registrujes da bi imao pristup tom delu foruma.

Ovo sa hikay samo kopiraj u Safariju i instaliras profil a onda restart i posle toga udjes u profil i verifikujes.

Hvala puna na pomoci. Odradio konacno da me vise ne smara. Jel izasao neki krsten JB za ios 9? Mastam da malo ubrazam ovaj ipad 4 jer je na ios 9 spor katastrofa. Na ios 6 je leteo.

Sent from my iPad and crappy IOS.

Poslednja izmena:
Nema na cemu :)

Ima samo Pangu, semi-tethered ali to je vec off za ovu temu.

Nema na cemu :)

Ima samo Pangu, semi-tethered ali to je vec off za ovu temu.

Znam taj.To sam instalirao i izbrisao profil.Nema to veze sa pravim JB. Ovaj appstore me ubi koliko lose radi. Vrti po 10 minuta u search za app. Da li je tako i na ios10?
98c8665ab16bfdcdba0a72725ac69511.png

Sent from my iPad and crappy IOS.

Znam da nije ni blizu jailbreak-a kakav treba da bude.

App Store normalno radi na iOS 10.

Znam da nije ni blizu jailbreak-a kakav treba da bude.

App Store normalno radi na iOS 10.
Ne smem da se vracam vise na ios10 jer nema vise downgrade,koji sam odradio. Na ios10 sistem je jos sporije radio. A na ios 9 sam morao jer su hakovali nalog I zakljucali ipad pa je recovery otisao na ios10( tada sam bio na JB ios 6 I radio je do koske) default. Kada sam video koliko laguje kidnuo sam na ios9 ali I tu je užasno

Sent from Blackberry Passport

Poslednja izmena:
Treba imati u vidu da je to uredjaj od pre cetiri godine. Tesko da ce bilo gde da se nadje toliko star uredjaj da radi tecno na najnovijem OS-u.
Generalno deluje da ne mogu/ne zanima ih da odrade ljudski iOS na kome iPad radi perfektno.

10.2 je definitivno bolji od prethodnih verzija iako uvek ima mesta za poboljsanjem.

Posto se spremam za downgrade na 10.1.1 zbog jailbreak-a, sta mogu da restorujem od backup-a?

Elem, sa 10.2 ne moze backup na 10.1.1 sto mi je glupo, al' ajde, pretpostavljam da mogu barem sa iCloud-a sve, ovako lokalno ne mogu nista.

Nazad
Vrh Dno